Bildirim
GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (186. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Dün akşam bana gelmişti hocam güncelleme yaptım ben. Ahım şahım bir geliştirme yok ama iş yapar mesaj bulma sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 7 Ekim 2015; 9:09:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Balleyci
Bildirim sorunu yaşayan var mi ? Veya çözüm bilen var mi yardımcı olur musunuz ? Mesaj whatsapp a girince geliyor
Güç tasarruf modunda olabilir mi telefon ? -
İphone 6 da takilmaya basladi whatsapp guncelleme iyi olmadi. -
Hiç güç tasarruf moduna almadım. Su sıralar düzeldi galiba whatsap bildirim sorunu. Ancak Twitter da hala devam ediyor. -
iOS 6' da çok takılıyor son günlerde -
Bende son ios ve whatsapp güncellemelerinden sonra bildirim sorunu yaşıyorum. Yeni mesaj geldiğinde telefon bazen ses çıkarmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
iOS 6' da çok takılıyor son günlerde -
Son gelen güncelleme ile (mesaj işaretleme özelliği gelmiş sadece) klavye ve whatsapp komple donuyor mesaj attıkça ve 5 saniye gibi bir süre şuan 8.4.1 kullanıyorum bu sorunu yaşayan var mı ios 9 dada böyle bir sorun oluyor mu? -
Gelen sohbete tıklayınca whatsapp kapanıyor. Ip6 ios 8.4 aynı sorunu yaşayan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: TedMosby
Son gelen güncelleme ile (mesaj işaretleme özelliği gelmiş sadece) klavye ve whatsapp komple donuyor mesaj attıkça ve 5 saniye gibi bir süre şuan 8.4.1 kullanıyorum bu sorunu yaşayan var mı ios 9 dada böyle bir sorun oluyor mu?
Aynı sorun bende de var iphone 6 ios 9.02 -
Arkadaşlar biri bana mesaj yazınca, mesaj bana ulaştığı anda gönderen kişi de çevrimiçi olarak gözüküyorum. Halbuki telefon cebimde veya görmedim, duymadım. Bu problemi yaşayan var mı? Keza büyük küçük herkes niye giriyorsun, okuyorsun da cevap vermiyorsun tribinde. Yardım
5S, jbli, kaldırdım tekrar kurdum. Kurmadan önce iCleaner ile temizledim. Gizlilik bilgilerini değiştirerek güncelledim. Aklıma gelen ilk şey whatsapp Web enabler yüklemiştim, bir de online gözükme ile ilgili 1 tweak daha. Ikisini de silmiştim zaten, acaba bunlar mi sebep oldu? -
Arkadaşlar Nokia C3-00 Kullanıcısıyım.Fakat watsapp son güncellemesinden dolayı bu telefon watsapp desteklemiyor mu artık.Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Arkadaşlar biri bana mesaj yazınca, mesaj bana ulaştığı anda gönderen kişi de çevrimiçi olarak gözüküyorum. Halbuki telefon cebimde veya görmedim, duymadım. Bu problemi yaşayan var mı? Keza büyük küçük herkes niye giriyorsun, okuyorsun da cevap vermiyorsun tribinde. Yardım
5S, jbli, kaldırdım tekrar kurdum. Kurmadan önce iCleaner ile temizledim. Gizlilik bilgilerini değiştirerek güncelledim. Aklıma gelen ilk şey whatsapp Web enabler yüklemiştim, bir de online gözükme ile ilgili 1 tweak daha. Ikisini de silmiştim zaten, acaba bunlar mi sebep oldu?
-
5c iOS 7 kullanıyorum. Yeni mesaj gelince gözükmüyor uygulama donuyor kapanıyor. Bugün öyle olmaya başladı.
Napcaz ? -
Whatsapp mesajlarını sohbet ve aramlar bölümünden yedekleyip telefondan mesajları silince istediğim zaman eski mesajlara ulaşabiliyor muyum arkadaşlar ? Eğer ulaşabiliyorsam bunu nasıl yapabilirim ?quote:
Orijinalden alıntı: yibo90
5c iOS 7 kullanıyorum. Yeni mesaj gelince gözükmüyor uygulama donuyor kapanıyor. Bugün öyle olmaya başladı.
Napcaz ?
2. bi soru ise 22.09 tarihinde yedekleme yaptım fakat şu an yedekleme butonu yok , yükleniyor diyip takılıp kaldı bunların çözümünü alıntı yada cevapla butonuyla cevaplayabilirseniz sevinirim. Teşekkürler. -
Arkadaşlar benim de bir sorunum var whatapp da arkadaşımın gönderdiği bi fotoyu yüklememiştim aradan bir vakit geçti indirmek istedim indirme gerçekleştirilemedi. Göndericiyle iletişime geçin mesajı geldi. Fotoğrafı biraz flu gösteriyor ama bir türlü açamıyor bir yolu var mı bu sorunun.quote:
Orijinalden alıntı: White1nk
Whatsapp mesajlarını sohbet ve aramlar bölümünden yedekleyip telefondan mesajları silince istediğim zaman eski mesajlara ulaşabiliyor muyum arkadaşlar ? Eğer ulaşabiliyorsam bunu nasıl yapabilirim ?
2. bi soru ise 22.09 tarihinde yedekleme yaptım fakat şu an yedekleme butonu yok , yükleniyor diyip takılıp kaldı bunların çözümünü alıntı yada cevapla butonuyla cevaplayabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
-
Onceki guncellemeyle gelen kasma, klavyede donma sorununu duzeltmisler -
Nokia C3-00 kullanıcısıyım.Yeni güncellemeden dolayı telefonumda whatsapp kullanamıyorum.Var mı bilgisi olan? -
Ben sıfırdan kurayım dedim ve sildim ancak apple stordan indiremiyorum -
Arkadaşlar benim whatsapp'a mesaj geliyor bildirim sesi çıkıyor ama uygulamaya girdiğimde mesaj geç düşüyor siz de de böyle mi?quote:
Orijinalden alıntı: dream54
Ben sıfırdan kurayım dedim ve sildim ancak apple stordan indiremiyorum
Çok teşekkür ederim okuyanlar için:)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X