Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
732.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok olmuyor
  • whatsappçılar bir bir dökülmeye başladı:D
    dipnot:bnmki her ne olduysa düzeldi....:D
  • sorunu çözdüm.
    connecting te bekliyordu. çıktım. wifiyi kapattım sonra uygulamayı home tuşuna 2 kere ard arda basarak çıkış yaparak kapattım. sonra geldim wifiyi açtım. sonra gittim uygulamaya girdim hemen bağlantı :)

uzun süreli açık kalınca mı uygulama kendini kapatıyor anlamadım. ayarlarda bununla ilgili bir yer olabilir kanımca.? şu saattir mesajlaşma olmazsa bağlantıyı kes gibisinden. ne dersiniz ?
  • saçma bi cevap olucak ama olsun yinede yazalım:D 3g ile bağnanalar varsa 3g lerini kapatsınlar ..whatsapp komple kökten kapatın.sonra wi fi yi kapatıp açın tekrardan oluyor bana mı denk geldi artık orasını bilemicem ama işte bişeyleri kapatıp açın yeniden düzeliyor belli süre sonra:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIESEL

whatsappçılar bir bir dökülmeye başladı:D
    dipnot:bnmki her ne olduysa düzeldi....:D

tamam işte anlattığım yöntem yemiş :D böyle yiyor arkadaşlar ama sürekli bunu yapmak sıkıntılı söyliyim ayarları kurcalayalım.
  • Hocam düzeliyor da,anında gene gidiyor maksimum 3-5 dakika.Aşırı sinir yaptım.
  • bağlantı hiç kesilmiyor. hem uygulamanın içinde hemde uygulamayı kapatıp tekrar girsemde sürekli yeşil connecting.
  • halk şikayetçi :D

https://twitter.com/?q=whatsapp#!/search

edit. 1 dk da 20 yeni twit atıldı hakkında :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 24 Ağustos 2011; 0:11:13 >
  • whatsapp gibi programlardan sağlıklı olarak faydalanabilmek için 1-usd ücretten (installous yerine appstore'den indirmek) kaçmamak gerektiğini düşünüyorum. emeğinin karşılığı olarak hem adamlar kazansın, hemde serverları için bakım ve iyileştirme yapsınlarki sorunsuz kullanalım..
    connecting sorunu 2 gündür bende de var. bu sorun umarım geçicidir, whatsapp'ı severek ve yoğun kullanıyorum.
  • aşırı yüklenme oldu çok sinir oldum tam kızla konuşuyorduk bir de. Normal mesajlaşmak da çok uzun sürüyor.
  • An itibariyle düzeldi ben de
  • bir sorum olacak. home tuşuna 2 ard arda basıp whatsappı buradan kapatıyorum. tuşları kilitlyiorum öylece beklerken halen bana mesaj gelebiliyor ? telefondan neti kesmeden nasıl bu uygulamayı tamamen kapatacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bir sorum olacak. home tuşuna 2 ard arda basıp whatsappı buradan kapatıyorum. tuşları kilitlyiorum öylece beklerken halen bana mesaj gelebiliyor ? telefondan neti kesmeden nasıl bu uygulamayı tamamen kapatacagım.

Whatsapp kapanmaz, anca interneti kaparsan kapayabilirsin.
  • Deli etti benide bugün bi ara.
  • ben arama yapamıyorum.. mesajlarım gidiyo ama arama yapılmıyo. sizde var mı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFKNoT

ben arama yapamıyorum.. mesajlarım gidiyo ama arama yapılmıyo. sizde var mı sorun

Whatsapp da arama varda benimmi haberim yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

Orijinalden alıntı: DeFKNoT

ben arama yapamıyorum.. mesajlarım gidiyo ama arama yapılmıyo. sizde var mı sorun

Whatsapp da arama varda benimmi haberim yok ?

Ben de deli oldum bugün, kendine gelemedi bir türlü
    Bu arada hayır Whatsapptan arama yapılamıyor
  • Evet son 2 gündür oluyor kısa süreli sorunlar ama herkesde var genel bişi,bi güncelleme yaparlar heralde.
  • whatsapp uçtuğunda viber in mesaj kısmı devreye alıyorum oradan devam ediyorum.. yarım saatte bir arada bakıyorum geldiyse ne ala.. Oraya geçiyorum.. Yok hala not connected yazıyorsa viber message dan devam..

Hayat hiç bir zaman durmaz herşeyin bir alternatifi her zaman vardır her an olmalıdır :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.