1 haftadır baidu üzerinde yazısırken menuler çalışmıyor Mesaj silemiyorum, ilet yapmıyorum, dosya veya resim atma linki çalışmıyor Sadece yazıyorum ve alıyorum..
Arkadaşlar kurumsal whatsapp hesabı nasıl açılıyor? Bilgisi olan varsa yol gösterirse sevinirim.
arkadaşlar merhaba, whatsapp üzerinden e-mail yoluyla sohbet geçmişini .txt olarak gönderdim ve bu sohbetin çıktısını almak istiyorum, ancak worldpad veya world (unicode-8) yazılımları ile açmak istediğimde orda olan emolojiler (gülen yüz vs) çıkmıyor. Çıktıyı tam almak için ne kullanmam gerekiyor acaba, şimdiden teşekkürler.
merhabalar watsapta bir grup kurdum, telefonum bozulduğunda gruptan çıkmışım, arkadaşlar tekrar ekledi sonra telefonum düzelince. grup yöneticisi yaşlı bi teyze ondan grup yöneticiliğini nasıl geri alabilirim
Merhabalar eskiden böyle bir sorun yoktu sonradan oldu heralde.Rehbere bir kişi ekliyorum nereye kaydedersem edeyim whatsappta görülmüyor başka numaralardada oldu aynı sorun.Whatsapp uyuglamasından kişi ekliyorum yine whatsappta gözükmüyor.Telefonum s4 mini. Telefonu sıfırladım.Rom kurdum herşeyi yaptım yine yok olmuyor gözükmüyor whatsappta. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Whatsapp ile konuşurken önceden normal aramalar olduğu zaman bana ulaşılabiliyordu. Artık Whatsapp ile konuştuğumda normal aramaları meşgul olarak yönlendiriyor. Bu sorun için ne yapabilirim?
Son güncelleme tamamen rezillik kepazelik
Telim iphone 4. Telefona yeni batarya alırken ordaki adam 5s yada 6 al dedi.Dediğine göre whatsappı silersem daha yükleyemezmişim.Hatta yakın bir zamanda hiç kullanamayacakmışım iphpne 4 e güncelleme gelmediği için.Doğru mu bu? Telefonum 5 senelik ve saat gibi çalışıyor 1-2 sene daha kullanmayı düşünüyordum..
bug fixed diye güncelledim durum falan değişmiş allah aşkına birisi bana nasıl 2.16.20 sürümüne geçecegimi göstersin çok saçma olmuş bu yeni sürüm. eski sürümün .ipa sını hiçbir yerde bulamıyorum
BayGlock
kullanıcısına yanıt
iOS 7 varsa şimdilik sorun yok, desteği en erken 1 yıl, muhtemelen 2-3 yıl içinde keserler. Şu an destek kesme gündemde olmadığı için silip yüklemenizde de sorun yaşanmaması lazım.
Merhaba arkadaslar,
6s kullanicisiyim, ios ve whatsapp son surumleri yuklu.
Whatsapp bildirimlerinde cozmeye calistigim bir sorun var.
Mesela whatsapp mesaj uyarilarini bir sekilde kapatabiliyoruz, kisiyi sessize alarak veya bildirimleri ayarlardan kapatarak.
Ancak whatsapp aramalarini kapatamiyorum. Yani istemedigim zamanlarda whatsapp tan gelicek olan aramalarin beni rahatsiz etmesini istemiyorum, ama karsi tarafa da bunu belli etmek istemiyorum. Bunun bir yolu var midir?
Telefondaki rahatsiz etme ozelligini kullanarak bu mumkun ancak onu kullanmadan yapilabilecek bir yontem ariyorum.
Yardimlarinizi bekliyorum.
Tesekkur ederim.
app admin tweaki ile sürüm düşürdüm güncellemeyide blockladım geri dönemeyenlere Allah sabır versin
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson
Beta mı hocam ? Bana gelmedi yüklemekte istemiyorum açıkçası her şeyin kakasını çıkarttılar anlaşılan vıcık vıcık bir plartform oldu ?
Bu whatsapp güncellemesinde emeği geçen herkese bela okudum
İOS 10 Kullanıyorum bana hala gelmedi güncelleme
Kişiler kaldırılmış üst sekmeden kişi seçerek sohbet yapabiliyoruz. Onun yerine durum diye bir saçmalik getirmisler. Snapchat mantığı. İnsanlar whatsappi mesajlasmak icin yukluyor sacma sapan alternatifler için değil gerçekten gelen tepkiler gayet yerinde.
Vay
Uygulama içi otomatik güncelliyormuş :(
Appstore buna neden izin veriyor :(
Böyle bir özellik varsa appstore a oyun olarak yükledeğimiz şeyi sonradan uygulama içi update ile çok farklı şeylere dönüştürebiliriz , dönüştürebilirler yani
quote:
Orijinalden alıntı: R.Karaeski
app admin tweaki ile sürüm düşürdüm güncellemeyide blockladım geri dönemeyenlere Allah sabır versin
App admin tweak hangi repodan indirdin dostum
Adorer
kullanıcısına yanıt
Hackyouriphone
ceyhunceyhan
kullanıcısına yanıt
Aslında kişilerin kalktığını düşünen çok kişi var. Belki tutar diye videosunu yaptım.