Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
731.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu tamamen siliceğim yani fabrika ayarlarına döndüreceğim herhangibir yedekleme işlemi ise yok. Sorum ise şu telefonu yeniden kurunca watsapp grupları kalaacak mı? içindeki mesajlar gidecek mi bu pek önemli değil önemli olan grupların gitmemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar, internetden araştırdığım ve WhatsApp yardım menüsünden de çözümünü bulamadığım bir sorunu sormak istiyorum.
    Sesli arama yapıldığı zaman, telefonu kulağa getirince yakınlık sensörü devreye girmiyor dolayısıyla istem dışı ekran dokunmaları meydana geliyor. Şebeke üzerinden yapılan aramalarda ise sensör sorunsuzca çalışıyor.
    Bu sorunu yaşayan veya bilen birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztay -- 28 Temmuz 2016; 12:02:05 >
  • arkadaşlar whatsappta birisi mesaj atıyor mesela bildirimi açıyorum son mesaja gitmiyor birkaç mesaj üstüne gidiyor ben aşağıya indiriyorum bunun çözümü nedir

not: android

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 31 Temmuz 2016; 12:25:16 >
  • Whatsapp grubundaki bir kişinin gruba yazmasını nasil engellerim,gruptan çıkarmadan.iyi günler

• arkadaşlar son görülme sıkıntısı yaşıyorum. programı hiç açmadığım halde 00.07 son görülme diyor. android telefon ve çift hatlı. yüklü olan bir whatsapp tan diğer hatta ait whatsapa baktığımda son görülme bu şekilde. 2. whatsapp disa diye bir programın altında çalışıyor. bu tarz bir durum yaşayan oldumu ? sıkıntı nedir bilen varmı ?
  • Arkadaşlar günaydın.

Net bir sorum olacak.

Benim whatsapp'da yaptığım görüşmelerin başka birisi tarafından yedeklenme- kendine de düşme, kısacası bir şekilde ele geçirilme sansı var mıdır? Varsa nasıl engel olunur?

Telefonuma hiçbir şekilde erişimi olmayan bir kişi, yazışmamı harf harf- görsel görsel biliyor.

Not: konuştuğum diğer kişinin gösteriyor olma ihtimali % -1 !!

Nasıl olabiliyor bu iş??

Çözemezsem başka bir programa geçeceğim artık.
  • grupta 150 kşi var ama grup bilgisinde 13/150 diyor bu diger kisileri göremiyorum 13 kişi haric bunu nasıl düzeltebilirim
  • Whatsapp mesaj gönderdi bana;
    "01.01.2017 tarihinden sonra kullandığınız ios 6 sistemine desteğimizi kesmek zorunda kalacağız.Sürümünüzü 7 ve sonrası için güncelleyin"
    diyor.
    Benim gibi ios 6 sürümdeki arkadaşlar,telefondaki whatsapp uygulamasının ipa dosyasını pc'ye filan yedeklesin,cihaz sıfırlandığında,whatsapptaki herşey silindiğinde,istediği zaman ios 6 telefona yükler

• 2.16.10 sürümünü IOS 7.1.2'de kullanabilen var mı? Güncellemeden sonra Whatsapp açılmamaya başladı. Sıfırdan silip yeniden kurdum değişen bir şey yok. Mecburen eski sürüme dönüş yaptım. Acaba telefondaki bazı uygulamalardan dolayı yeni sürümle bir çakışma mı yapıyor?
  • Şöyle bir sorum olacak. Hem whatsapp hesabımı hem de whatsapp uygulamasını kaldırsam, karşı tarafın benimle yaptığı sohbet geçmişleri de silinir mi? Karşı tarafın listesinden siliniyor onu biliyorum. Aynı şey sohbet geçmişleri için de olur mu?

• Beyler android kullanıcısıyım,profil fotoğrafımı değiştiremiyorum..

• arkadaslar simdi ben whatapptan konusuyorum sıkıntı yok kilit ekranına alıp telefonu masaya koyuyorum ne gelen mesaj ne bişey ne zamanki whatapa giriyorum
    mesajı konusma penceresi kısımında "1" yazarak gösteriyor hani wifi ile kapatınca telefonu sarj tasarufu için wifi devre dısı kalıyor biliyorum ama home tusuna basıyorum bi süre wifiye baglanmasını bekliyorum ama gelen mesajı yine ancak girince gösteriyor nedendir bu acba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Şöyle bir sorum olacak. Hem whatsapp hesabımı hem de whatsapp uygulamasını kaldırsam, karşı tarafın benimle yaptığı sohbet geçmişleri de silinir mi? Karşı tarafın listesinden siliniyor onu biliyorum. Aynı şey sohbet geçmişleri için de olur mu?

Up
  • Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz Facebook ile reklam ve bilgi paylaşımı gibi bir mesele var. Ben bu konu ilk çıktığında bilgi paylaşımını durdurmuştum. Dün WhatsApp'ı sildim ve yeniden yükledim. Bilgi paylaşımıyla alakalı herhangi bir seçeneğe rastlamadım. Bir kez paylaşımı reddedince artık geri alınamaz dense de Instagram'da anonim hesabıma gelen takip önerileri hep Facebook'tan. Grup sohbetleri ve profil fotosu WhatsApp tekrar kurulduğunda geri geliyor ama bu öneriler tesadüf olabilir mi sizce? Biliyorsunuz bu üç platform da aynı şahsa ait.

Bu arada WhatsApp yardımdan posta göndererek de sordum SSS bölümüne yönlendirmekten başka bir şey yapmadılar tabi, bilen biri varsa ve cevaplarsa sevinirim. Hep nasıl kapatılacağı yazılmış ama tekrar yüklendiğinde veya cihaz değiştirdiğimizde ne olacağı yazılmamış hiç bir yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sennaserdar -- 16 Ekim 2016; 13:49:16 >
  • 2 numarayı aynı telefonda whatsapp için kullanabilir miyiz. Jailbreaksız.

• Beyler bişi sorcam,

İphone'a gelen resim üstüne imoji ekleme, yazı yazma ve çizim yapma özelliği androidde nerde, bulamıyorum bir türlü
    daha gelmedi mi bu güncelleme??
  • Android kullaniyorum gelen resimler yuklenmiyo ve profil fotolarina bakamıyorum. Yuvarlak donup duruyor. Var mi baska bu sorunu yasayan

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Android kullaniyorum gelen resimler yuklenmiyo ve profil fotolarina bakamıyorum. Yuvarlak donup duruyor. Var mi baska bu sorunu yasayan

Whatsapp ülke genelinde sıkıntılı şuan, kullanılamaz durumda yakında toparlanır...
  • Arkadaşlar google drive'a yedeklediğim whatsapp konuşmalarımın klasörüne hiç bir şekilde drive içinde ulaşamıyorum. Ulaşmanın bir yolu var mı ? Biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım.
  • Biraz çetrefilli bir soru geliyor,
    1 ay önce İngiltere'ye geldim. Buraya geldiğim için yeni bir hat temin ettim ve TR numaramla whatsapp'ı sorunsuz kullanıyorum. Bugün yeni bir telefon aldım ve İngilterede kullanmış olduğum hattı takıp TR numaramla whatsapp'a kurmaya çalıştım. Tabi haliyle yeni telefon olduğu için doğrulama kodu gönderiyor TR numarama. TR numaramda İngiltere'de aktif olmadığı için bu kodu yeni telefonuma yazamıyorum. Ne gibi çözüm üretebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.