Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
731.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • web.whatsapp şirkette yasaklı. qr kod yüklenmiyor. Çözümünü bilen var mı?
  • Arkadaslar hattim kirildi yeni hat aldim ama eski hat uzerine kurdugum whatsap ile dewam ediyorum soruma gelecek olursak su an ki whatsapi kaldirmadan yeni numaram uzerine whatsap kurabilirmym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis anlasildim sanirim demek istedigim kirilan hattim yzerine kurulu olam whatsap i kullanmaya devam edeyim ayriaca yeni hattim icinde whsatsap acayim iki whatsapi ayni anda kullanayim

• quote:

Orijinalden alıntı: maide56

Yanlis anlasildim sanirim demek istedigim kirilan hattim yzerine kurulu olam whatsap i kullanmaya devam edeyim ayriaca yeni hattim icinde whsatsap acayim iki whatsapi ayni anda kullanayim

Olur tabiki

• Yav bu store da watsapp dedikleri seyi kurdum reklamdan mesaj yazacagim yeri goremiyorum bu cihaza nasıl watsapp yerlestiricez bazılaro itools ile telefondan pcye ordan tablete at calisir diyor var mı bu sekilde yapabilen air 2 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E nasil olacak

• Kişi, konum, resim gibi işlemler yapılan ataç işareti çalışmıyor, eski yada en son sürümleri kurdum yine çalışmadı, yardımcı olurmusunuz, general mobile android n sürümünü kullanıyorum

• cabudak C kullanıcısına yanıt
    dediklerinizle hiç alakası yok.Siz kişiyi sildiniz diye konuşmalarıda silecek hali yok :) Konusmaları silmemişsiniz anlasılan.Numaralar guncellenincede kayıtlı isim bulamamış ve numarası gözükmüş hepsi bu.Sizin profile girmiş mi girmemiş mi onu hiç bir şeilde öğreneemzsiniz.Anca kendisine sormanız lazım
  • Herhangi bir wifiye bağlanınca video yada foto gönderemiyorum niye acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Doktor

Arkadaşlar telefonum iphone 5. İos 7.1.2 kullanıyorum. Artık mesajı açmadan gelen mesajı okuyamıyorum. Bildirim ekranında mesaj gözükmüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

notif bolumunden kapatmissin ordan acinca duzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu kişi beni engelledi mi acaba? engellesede bu uyarıyı alırmıyım yorum yapacak ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!)

• Arkadaşlar hücresel açık whatsapp açtığımda ilk wifi ara çıkıyor. Çevredeki ağları gösteriyor, nasıl çözeriz bu sorunu

• Tanımadığım birinden fotolu mesaj geldi. "Okundu" özelliği hariç diğer bütün ayarlar kapalı.

1) Sıkıntı oluşturacak bir durum olur mu?

2) Bende kayıtlı olmayan ve bana mesaj atmış olan kişi mesajının okunduğunu görebilir mi?

3) Spamdan nefret ediyorum, bu olay spamcıların numara toplama olayı sanırım?

4) Ayrıca foto atmasının başka bir sebebi olabilir mi? (Sıradan bir manzara fotosu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 17 Mayıs 2016; 18:07:37 >
  • 18 Mayıs 2016 güncellemesiyle sohbet gruplarına giremiyorum. Uygulamadan atıyor. Hard reset attım, uygulamayı silip yeniden yükledim ama düzelmiyor. Sorunu yaşayan birileri var mı? Tek çözüm yeni güncelleme beklemek mi? Ben şu an whatsapp kullanamaz oldum resmen bu nasıl güncelleme? Yeni güncellemenin gelmesi ne kadar sürer acaba?

• theobserver kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bende de söz konusu.

iPhone 4S, iOS 6.1.3 kullanıyorum.
  • iphone whatsappa bağlanamıyorum başka bağlanamayan var mı bende gittide

• Sorun var giriyorum bağlanıyor diyor bi halt olmuyor

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var bi anda gitti sildim yükledim, sürümüde güncelledim ama bir şey değişmedi
  • Bende Android var ve giremiyorum. Uygulamayı sildim yeniden yükledim bişey yok.

• DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Aynen bende giremiyorum. Nasıl alıştıysak artık elim ayağım boşaldı. Konuşamadım kimseyle

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.