Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
731.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet güncelleme yok ama çıkmaya başladı sinir ediyor adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Defa Duydum Bunu Tam Olarak Ne Olduğunu Ne İşe Yaradığını Açıklayabilirmisiniz ?
  • arama çok sağlıklı olmadığından kaçırmışta olabilirim

whatsapp'ta database altında gönderilen resim ve medyalara ait "sent" adıyla ayrı klasörler bulunmakta fakat;
    gönderilen bu medyanın hangi tarihte, hangi numaraya gönderildiğine ait bir kayıt tutuyor mu ona emin değilim.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar...
  • Ömür boyu lisans vermeye başlamış. Uzayıp duruyordu zaten böylesi daha iyi oldu.

Ekleme: 21:55 de geri aldı birkaç dk da olsa ömürboyu lisanslı kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 19 Ocak 2016; 21:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Ömür boyu lisans vermeye başlamış. Uzayıp duruyordu zaten böylesi daha iyi oldu.

Ekleme: 21:55 de geri aldı birkaç dk da olsa ömürboyu lisanslı kullandım

Aynısını yaptı namussuzlar En azından 4 defa uyarı verdi telefon ama süre hep aynı

• Wifi'den bağlıyken bazen bildirimler geç geliyor,var mı çözümü (IOS) ?
  • Arkadaşlar telefonum iphone 5. İos 7.1.2 kullanıyorum. Artık mesajı açmadan gelen mesajı okuyamıyorum. Bildirim ekranında mesaj gözükmüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • İos5de whatsapp desteği yokmu programı indirdim fakat onay kodu için numara girip okey dediğim zaman,, Whatsapp hizmetine bağlanamadı lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatası veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar beni rahatsiz eden 1 kisiyi watsapta engellemistim. Ben engelleyince o da engelledi. 1 seneyi askindir engelli bende. Bugun watsap gizlilik ayarlarindan engellenen kisilere baktigimda profil resmini gördum. Kendisi benim engellimi kaldirmadan hesabini silip yeniden yüklediyse engelim kalkmis olabilir mi merak ettim? Hesabi silip tekrar yükledigimizde engellenen kisilerin engeli kalkiyor mu?

• Note 4 cihazın güncelleme yaparken hata kodu 505 alıyorum ve yüklenmiyor çözümü bilen varmı

• Arkadaşlar mesajlar karışık geliyor saat sırasına göre gelmiyor.Grup mesajında böyle bir sorun çıktı önceden olmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horrorshow

Wifi'den bağlıyken bazen bildirimler geç geliyor,var mı çözümü (IOS) ?

Aynı sorunu uzun zamandır ben de yaşıyorum. 6s plus'a geçtim yine devam ediyor. Ayarlarda sıkıntı olmaması lazım, her şey tam. Bildirimler ortalama 3-4 dakika geç geliyor. İnternette genel olarak android için çözüm vermişler, ios için kaynak pek bulamadım. Çözümü yok mudur?

• whatsapp web kullanmak istiyorum . ıphone 4 - 5s ve 6 var elimde. sanırım ıphonelarda uyumlu değilmiş. en ucuz telefon markası nedir whatsapp web kullanmak için ?
  • djfancy07 kullanıcısına yanıt
    Iphone da whatsapp web var ve sorunsuz çalışıyor.

• 200 liraya Samsung galaxy 3s aldım telefoncuya özellikle söyledim 200 lira verdim olmuyor whatsapp Web özelliği sanırım yok yarın telefoncunun topuğuna sıkarım ben valla yoksa

• ana ekranda okunmamış mesaj sayıları(1.2.3..) görünmüyor.
    bu özelliği nasıl aktif ederim xperia z5 te.
  • Whatsapp+ta olduğu gibi last seeni sabit tutmak istiyorum mesela bugün 21.00da girdikten sonra ben yarın da girsem karşı tarafa last seeni bu akşam 21.00 olarak gösterebiliyor muyuz. Android 5.0 rootlu

• quote:

Orijinalden alıntı: selim20

Arkadaşlar mesajlar karışık geliyor saat sırasına göre gelmiyor.Grup mesajında böyle bir sorun çıktı önceden olmuyordu.

Bu sorun bende de var. Muhabbet karman çorman oluyor.
  • Arkadaşlar birisi favori listemde aniden kayboldu. Sohbetler kısmındaki mesajları silmediğim için orada konuşma kutusu var ancak isimin yanındaki yeşil telefon simgesi siyah oldu.

Şimdi bu beni mi sildi programı mı sildi yoksa telefon numarasını mı kapattı?
  • Whatsapp da yazisirken bluetooth aksesuari kullanmak icin bluetooth u acin tarzinda bir uyari cikiyor ne alaka anlamadim jb li ios 9.0.2 de kullaniyorum

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.