Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ:WHATSAPP ANA BAŞLIK-TEK KONU (TÜM SORULAR BURAYA!) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
62
Favori
731.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben kullanmayacağım için whatsapp hesabımı silmek istiyorum. Ama bu telefondaki sohbet geçmişiniz silinir diyor. Şimdi ben silersem başkalarının whatsappında sohbetlerim görünmeye devam edecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • Aynı durumdayım resim alıp, gönderemiyorum. Ben de sorun var diye uygulamayı kaldırıp yükledim ama sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Whatsapp'ta sıkıntı var son iyileştirmeden sonra oldu.. Ayarlara girmek istediğinde atıyor..

iPhone 6 - 8.4 - Jailbreakli

Hala devam ediyor yardım rica ederim..
  • Benimde bir sorum var. Birine watsaptan bişeyler yazdım fakat bana cevap yazmadı ben de kızdım onun numarasını hem watsaptan hemde telefon rehberimden sildim. 2 gün sonra watsapı açtığım da sohbet bölümünde o kişinin profil resminin yanında tel nosu yazıyordu Bende bana bişeymi yazdı diye üstüne tıkladığımda kişiyi kaydet ya da engelle seçeneği çıktı bende bişey yazmıştır diye kaydete bastım telefon rehberine yönlendirdi bende rehbere tekrar kaydettim ama sonra sohbet kısmında tekrar açtım mesaj varmı diye Yoktu acaba bana bişeyler yazdıdamı bende kayıtlı olmadığı için mesaj gelmedi yoksa benim profilimi mi inceledi watsap bana bunu sohbette gösterdi yada bu watsapın kendi yaptıgı bir durummudur sildigin kisi watsapta geri kaydet mi demek istedi.

• Kisiye özel arkaplan ayarı yok mu ya?
    Tum kisiler icin degisiyor.

• Arkadaşlar ios 9.1 kullanıyorum whatsapp kapalı, arkaplanda uygulama yenileme kapali iken bile whatsapp kendini yeniliyor sürekli. Yanı uygulama işareti var ya kaç bildirim geldiğini gösteriyor o artıyor sürekli. Nasıl kapatacağım bunu şarjı yedi bitirdi vallahi

• HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>whatsapp> uyarilari kapat i dene veya uygulamayi silip tekrar kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

Ayarlar>whatsapp> uyarilari kapat i dene veya uygulamayi silip tekrar kur

Sildim tekrar kurdum, ayrıca bildirim almak istiyorum sadece eskisi gibi acınca grup mesajlarını vb. yüklesin istiyorum

• Yeni alınan telefona mail adresimi -diğer- bölümünden kurdugumda maillerin geç geldiğini farkettim ve silip exchange bölümünden yeniden mailimi tanımladım. Fakat bu andan ibaren whatsapp grubundan mesaj gelmemeye başladı ve bu durum 2 gündür aynı. Bir bağlantısı olabilir mi, çözüm önerileriniz nedir arkadaşlar ?

İp 6s sürüm 9.0

• arkadaşlar kız arkadaşımla dün gece 1.40 civarlarıda mesajlaşırken bana bir mesaj geldi ondan. ve ona bu ne diye sorduğumda böyle bir mesaj atmadığını söyledi. mesaj onda yok bende var. şuan korkuyoruz. fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satomato

arkadaşlar kız arkadaşımla dün gece 1.40 civarlarıda mesajlaşırken bana bir mesaj geldi ondan. ve ona bu ne diye sorduğumda böyle bir mesaj atmadığını söyledi. mesaj onda yok bende var. şuan korkuyoruz. fikri olan var mı?

Mesaj da ne yazıyordu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adroid kullanicisiyim. whatsap çalışırken telefonun ekranını kapattıktan 1 dk. sonra uygulama mesaj almıyor. yani sürekli açık olmuyor. yardımcı olurmusunuz lütfen.

• Sorumu mazur görün ama, iOS 6'lı 4S telefonumda 2.12.12 sürümlü whatsapp kurulu. Whatsapp sesli araması ve whatsapp web kullanmam mümkün değil mi şu an için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/turkcell-mobil-odeme-ile-google-playde-10-tl-hediye

Arkadaşlar merhaba.. Yukarıdaki kampanyaya katıldım.. Hattıma 10 TL tanımlandı.. Fakat whatsapp'ı mobil ödeme ile nasıl satın alıcam Çözemedim...yardımcı olur musunuz bilen varsa. ;)

Whatsapp ücretlimiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç dakkadır baplanıyor hatası veriyor hem wifide hem 3g de mesaj alıp gönderemiyorum ya havle

• quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

Kaç dakkadır baplanıyor hatası veriyor hem wifide hem 3g de mesaj alıp gönderemiyorum ya havle

Aynen +1

• quote:

Kaç dakkadır baplanıyor hatası veriyor hem wifide hem 3g de mesaj alıp gönderemiyorum ya havle

aynı sorun bende de var hocam
  • sahankazim kullanıcısına yanıt
    Evet bende yarım saattir kullanıyordum aniden gitti bağlantı 19:55 ten sonra.
  • quote:

aynı sorun bende de var hocam
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.