ANAKART SEÇİMİ
AMD Oyun Sistemi toplamaya karar verdim. Konuyu açmamdaki amaç anakart seçimi yaparken kullanmayacağımız bir sürü özelliğe para dökmeden oyun bilgisayarı anakartında bulunması gereken minimum özellikleri üzerinde barındırıyor olması. Burada istediğim yalnızca 'ANAKART SEÇİMİ' üzerine tavsiye ve bilgi alabilmek;
AMD Oyun sistemi için seçeceğim anakartta
Minimum hangi özellikler olmalı ( En ağır oyunlarda fps 50-60 altına düşürmeden ) burada bahsetmek istediğim anakartın şu özelliği düşük denilmesin.
Merhabalar... Öncelikle bilgisayarımın genel özelliklerini belirtiyim. işlemci i3 2100 anakart Foxconn 2ABF anakart üzerinde onboard ekran kartı var. Ben bu sisteme 2-3 yıl önce r7 250x ekran kartı alıp kullanırken bir ay kadar önce ekrana renkler geldi ve kullanamaz duruma geldi ekran kartını çıkarıp OB üzerinden kullanıyorum yeni rx550 4 gb ekran kartı aldım bilgisayara taktığımda fanlar çalışıyor klavye maus çalışmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor. Bu arada monitörüm noc marka freesync 144 hz güncel bir monitör, dvi, dp, vga, hdmı girişleri mevcut hepsinin de kablosu elimde var ama hiç birinden görüntü alamıyorum. Sebebi hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Şu anda OB üzerinden dvi kablo ile bilgisayarı kullanabiliyorum, yeni ekran kartı üzerinde yalnızca vga girişi yok. ilginiz için teşekkür ederim.
i3 7100 mü i7 2700k mı ?
|
Passmark Performans Testi
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.635 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware