Merhabalar... Öncelikle bilgisayarımın genel özelliklerini belirtiyim. işlemci i3 2100 anakart Foxconn 2ABF anakart üzerinde onboard ekran kartı var. Ben bu sisteme 2-3 yıl önce r7 250x ekran kartı alıp kullanırken bir ay kadar önce ekrana renkler geldi ve kullanamaz duruma geldi ekran kartını çıkarıp OB üzerinden kullanıyorum yeni rx550 4 gb ekran kartı aldım bilgisayara taktığımda fanlar çalışıyor klavye maus çalışmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor. Bu arada monitörüm noc marka freesync 144 hz güncel bir monitör, dvi, dp, vga, hdmı girişleri mevcut hepsinin de kablosu elimde var ama hiç birinden görüntü alamıyorum. Sebebi hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Şu anda OB üzerinden dvi kablo ile bilgisayarı kullanabiliyorum, yeni ekran kartı üzerinde yalnızca vga girişi yok. ilginiz için teşekkür ederim. |
YENİ EKRAN KARTI ALDIM FAKAT EKRANIMA GÖRÜNTÜ GELMİYOR.
-
-
ekran kartını bir bilgisayarcı da felan deniyebiliyor isen orada denemeni tavsiye ederim. Belkide pci exp girişin bozuldu? bios update yaptın mı anakartın için?
-
hocam ekran kartını başka bilgisayarda denedim dün çalışıyor, bios pilini söktüm taktım, ramları söküp taktım bir tek başka bir kartı bilgisayara takıp çalışıp çalışmadığını görmek kaldı galiba
-
Eğer yapmadı isen bios Update yapın hocam. Birde dediğiniz gibi başka bir kart takip deneyin. Yada denettirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bişey daha sormak istiyorum işletim sistemi farkedermi acaba çünkü hp pro 3300mt model bilgisayar windows 10 kurulu ama hp sitesinde windows 7 -8 uyumlu gibi görünüyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: cabudakbişey daha sormak istiyorum işletim sistemi farkedermi acaba çünkü hp pro 3300mt model bilgisayar windows 10 kurulu ama hp sitesinde windows 7 -8 uyumlu gibi görünüyo
Sorun olmaz. İşletim sistemi uyumsuz olsa bile biosa felan girebilirdiniz. Kartınızın tam modeli nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu okumadım da geçen bana da oldu dp kablosunu tam takmamışım ondanmış
-
O anakartın üzerinde ki mevcut biosundan daha güncelini bulup geçemedikçe, o kartın görüntü vermesi zor görünüyor.
Bence 2. elden bios sayfası fln bulunan markalı bir anakarta geçmen en iyi çözüm olur.
-
İlginiz için teşekkür ederim. Önceki ekran kartımda harici güç girişi vardı çalışıyordu, bu ekran kartı gücü anakarttan alıyor farkedermi bilemiyorum dediğiniz gibi ucuz yollu bi anakart bulmak gerekiyo galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X