< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 22 Ocak 2019; 13:32:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 22 Ocak 2019; 13:32:54 > |
Mi5 için konuşuyorum, Hepsiburada'da iyi kötü bir garanti ile ve haliyle yasal kayıtlı olarak sizdekiyle aynı fiyatta satılıyor. Sebebi nedir cidden merak ediyorum.
'İsteyen gitsin oradan alsın' dışında bir cevabınız varsa duymak isterim. |
bu ürün çinde 515 TL. 235 TL fark çok değilmi bu sitede 680 TL'ye satanlar varken dahada fazla
|
Benim yazdığım bu tarz yorumu daha ılımlı olmasına rağmen arkadaş sildirmişti. Sizinkini sildirememiş. Bu başlıktaki sayfalarca müşteri memnuniyetinin sebebi tam olarak bu yapay seçilim. Olumsuz yorumlar uçuyor. Katılıyorum sizin hepsiburada karşılaştırmanıza. Ayrıca neymiş bu sınırsız destek çok merak ettim. Cihaza Global romu yüklemek midir yani muhteşem teknik destek? Sanki yazılımın kodunu cihazlar için tek tek bu arkadaş yazıyor. Amacım yermek veya itibarsızlaştırmak değil ama bu kadar sayfalarca abartılacak bir satıcı değil oraya değinmek istiyorum.
|
Merhaba, fiyatlar yalnızca bana mı pahalı geliyor? Örneğin mi5s 64gb versiyonu hepsiburada'da 1230 lira iken sizde 1300 lira. İyi kötü bir garantisi var, muhatap var, imei'si sağlam :)
|
Konuyu düzenlemenizi rica ederim.
tüm cihazlarda Bl kilidi açık diye satıyorsunuz! |
Farklı renk seçenekleri. Sınırsız hizmet. Sınırsız yazılım desteği. Farklı koşullar sağlayan garanti hizmeti (ölü piksel görürseniz simkart taktığınız ürünü iade edemezsiniz hepsiburadaya mesela) vs.
Bunun gibi çokca sebep var. Xiaomi ve benzeri telefon kullanıcıları ve satıcıları kısacası fanları diğer marka kullanıcıları gibi değildir. Biz farklı bir topluluğuz. Bu arada N11 gibi platformlar garanti koşullarındanki üçkağıtlardan dolayı satış yasağı koydu. Sadece sordunuz diye yazdım bunları yoksa isteyen istediği yerden alabilir. Dünyanın en büyük elektronik perakendecilerinden birinde 8 sene çalıştım ve şu an benim verdiğim hizmeti hiçbir kuruluşun vermediğini ve veremeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun en büyük kanıtı sayfalarca müşteri memnuniyetidir. Teşekkürler. |
32gb 1399 siyah - mavi
64gb 1599 siyah NAKİT |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|