Şimdi Ara

güncellenecek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
226
Favori
237.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajıma cevap yazmadınız
  • msamy M kullanıcısına yanıt
    Orkun beyden redmi note3 pro aldım.Kendisiyle bu forumda tanıştım.Gerçekten çok çok iyi niyetli her konuda ilgili ve alakalı.Telefon mükemmel denecek seviyede.Orkun beye göstermiş olduğu alakadan ve hizmetten dolayı sonsuz teşekkürler.
  • Redmi Note3 Pro aldım kardeşimden. Dün öğlen 1 olmadan kargoya verdi, bugün sabah 11'de elimdeydi. Her mesajıma da anında cevap verdi. Bir daha telefon alacak olsam yine bu arkadaştan alırım, herkese de bu kadar rahat tavsiye ederim. Bu arada kahve için teşekkürler :)
  • merhaba archelot bey xiaomi almayı düşünüyorum ama redmi not3 pro mu? yoksa mi5 mi diye size sorabilir miyim?

ilk defa şaomi alacağım için aklımı kurcalayan bikaç soru var :
    1- alınca hiçbir işlem yapmadan kullanabilecek miyim?
    2- ımei kayıt işlemini nasıl halledeceğiz
    3- kredi kartına taksit yapıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpower14

merhaba archelot bey xiaomi almayı düşünüyorum ama redmi not3 pro mu? yoksa mi5 mi diye size sorabilir miyim?

ilk defa şaomi alacağım için aklımı kurcalayan bikaç soru var :
    1- alınca hiçbir işlem yapmadan kullanabilecek miyim?
    2- ımei kayıt işlemini nasıl halledeceğiz
    3- kredi kartına taksit yapıyor musunuz?

Sorularınızı pm ile cevapladım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz için bilgilendirme msjı bekliyorum alışverişi nasıl yapacagız tak kullan seklindemi geliyor ilerde olacak bir sıkıntıda nereden tamir vs ettirebilirz gib vs. vs. root xposed gibi seyler yukleniyormu 4g aktif mi note 3 pro modelinine karsı ciddi düşünüyorum :)
  • Dr. JhonSmith kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam.

Cihazda orijinal global rom yüklü ve güncelleme alır. Root yaparsam güncelleme almaz. Ama siz öyle tercih ederseniz rootlar o şekilde yollarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orkun Bey'den Redmi Note 3 PRO aldım. Satın alma işlemi onaylanınca gayet hızlı kargoya verdi.
    Sağolsun kargoyla 3ü1 arada cafe crown yollamış sahurda iyi gitti :) Şimdilik telefon gayet güzel gidiyor inşallah uzun soluklu olur,
    Alışveriş tedarik sürecinde gayet ilgiliydi, tercihiniz Xiaomi 'den yanaysa Orkun Bey 'e gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
  • An itibariyle Orkun kardeşimden 2. alışverişimi yaptım. RM Note3 pro bekliyorum kendisinden sabırsızlıkla ! :)

Kafasında en ufak soru işareti olan biri varsa hiç düşünmesin; Anında mesajınıza cevap verip son derece ilgili alakalı yaklaşan bir satıcı kendisi satış sonrası destek için diyecek birşey yok. İyi ki varsın Orkun yoksa bu kalite telefonu nasıl alabilirdim muadilleri 1.5oo tl den az değilken hemde taksit imkanıyla.
    Teşekkürler...
  • msj bulunsun
  • Redmi 3 pro aldım bekliyorum. Orkun hocamin ilgisi bile kalitesini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyyericsson

Redmi 3 pro aldım bekliyorum. Orkun hocamin ilgisi bile kalitesini gösteriyor.

Redmi3 pro ilk sayfadaki listede yok ki..
    Sadece başlıkta görüyorum şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 19 Haziran 2016; 2:00:39 >
  • Henüz koyamadım hocam. Ama elimde var gold rengi. 750 tl. Miui8. Full Türkçe. Güncelleme alır. Kayıtlı. Garantili. Taksit seçenekli.

• bugun 2 adet redmi note 3 pro aldim tesekkurler orkun hocam hayirli satislar

• Mi5 32gb aldım. Sıkıntısız bir alışveriş oldu. Teşekkür ediyorum
  • Alan arkadaşlara bir sorum olacak, cihazlarda 4g var yazıyor ama yinede merak ettim. Kullananlar sorun yaşıyor mu 4g de

• Redmi 3 pro özelliklerde 5.5inc yazıyor. 5 değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

Redmi 3 pro özelliklerde 5.5inc yazıyor. 5 değilmi?

Evet hocam tabiki 5inç. Maalesef yanlış yazmışım. En kısa sürede düzelteceğim.

Edit : Özellikler ve resimler yenilendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 23 Haziran 2016; 23:22:19 >

• 1 adet redmi3 pro aldım
    Bu 3.alışverişim
    Herşey çok güzel kardeşim😆😙
    Eline sağlık..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.