Şimdi Ara

Güncellenecek (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utabev

AUDIO-TECHNICA CKS77 BRD den 1 adet elden satın aldım.Ürün kesinlikle orjinal.
    Çok şirin bir saklama çantasıda hediye.
    Teşekkürler.

Hayırlı olsun, keyifle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: zynox

an itibariyle cks55 siparişimi verdim,umarım kablosu kopan cx200 ü aratmaz.

Hayırlı olsun, keyifle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

MErhaba cks 77 almayı düşünüyorum. New age,pop,relax, trance gibi müzikler için gider mi?
    Xperia go da verim alabilirmiyim? Teşekkürler.

Merhaba xperia go ses kalitesini bilmiyorum ama yazdığınız müzik tarzlarınada gider.

@Pufy

S.pazar da 142 forumda 135 yazılmış? 135 ten alamazmıyım ben? 7 liralık fark var o da kargo fiyatı olur:)

Sanalpazardan aldığınız zaman fiyat o şekilde çünkü Sanalpazar satıcıdan %5 komisyon alıyor, 135 lira nakit fiyatı.

• cks99 kalmamış galiba? ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

cks99 kalmamış galiba? ne zaman gelir?

Elimde mevcut sanalpazar ilanınıda birazdan yenileyecem.

@balekoglu

• cks77 elinizde var mı fiyatı nedir?
  • Merhabalar,
    Cx200 kulaklığım bozuldugu için arayışa girip sizle karşılaştım. Iphone ile kullanacağım için Sennheiser ayarında bir şey arıyorum.

2 sorum olacak:
    - bu modellerde mikrofon var mıdır? hazır almışken mikrofonlu alayım diyorum telefon için,
    - kulaklık tasarımı çok garip gibi, rahat mıdır cx200'ün tasarımı basit oldugu icin sıkıntı yaşamamıştım, ne dersiniz?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

cks77 elinizde var mı fiyatı nedir?

Özel mesaj gönderdim.

quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

Merhabalar,
    Cx200 kulaklığım bozuldugu için arayışa girip sizle karşılaştım. Iphone ile kullanacağım için Sennheiser ayarında bir şey arıyorum.

2 sorum olacak:
    - bu modellerde mikrofon var mıdır? hazır almışken mikrofonlu alayım diyorum telefon için,
    - kulaklık tasarımı çok garip gibi, rahat mıdır cx200'ün tasarımı basit oldugu icin sıkıntı yaşamamıştım, ne dersiniz?

Teşekkürler,

Merhaba, mikrofonlu model maalesef yok, ne tarz müzikler dinliyorsunuz ve bütçeniz nedir ? Ona göre size tavsiyede bulunayım.

@Schwadorf

• quote:

quote:

Özel mesaj gönderdim.

quote:

Merhabalar,

2 sorum olacak:

Teşekkürler,

Merhaba, mikrofonlu model maalesef yok, ne tarz müzikler dinliyorsunuz ve bütçeniz nedir ? Ona göre size tavsiyede bulunayım.

@Schwadorf

Merhabalar,

Ben rap dışında dinliyorum aslında herşeyi; elektronik, rock, metal vs. bütçe olarak cok uçuk bir şey düşünmüyorum sonuçta genelde araba ile işe gidip geliyorum. Mikrofon yolda konuşmak için işime yarayabilirdi ondan sordum.

Teşekkürler,

• quote:

quote:

quote:

Özel mesaj gönderdim.

quote:

Merhabalar,

2 sorum olacak:

Teşekkürler,

@Schwadorf

Merhabalar,

Ben rap dışında dinliyorum aslında herşeyi; elektronik, rock, metal vs. bütçe olarak cok uçuk bir şey düşünmüyorum sonuçta genelde araba ile işe gidip geliyorum. Mikrofon yolda konuşmak için işime yarayabilirdi ondan sordum.

Teşekkürler,

Elimdeki kulaklıklardan önce cks99 sonra ckm99 önerebilirim.

@Schwadorf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 23 Kasım 2013; 11:34:05 >

• CKS77 BRD düşünüyorum. Sanalpazardan sipariş edeceğim. Ordu' ya kargo ne tutar acaba? Bu arada fiyatlar biraz artmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

CKS77 BRD düşünüyorum. Sanalpazardan sipariş edeceğim. Ordu' ya kargo ne tutar acaba? Bu arada fiyatlar biraz artmış gibi.

Merhaba, kargo sanalpazar indirimiyle 6.5 lira tutuyor, fiyatlar 1 aydır bu şekilde sebebide maliyet fiyatlarının artmasından dolayı. @thorondor06

• cks90 kullanıyorum bass seviyorum yüksek ses çıkış gücü istiyorum para mühim değil bassta cks90 geçebilecek bi ürün var mı kulaklıklar arasında ? iphone ile kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

cks90 kullanıyorum bass seviyorum yüksek ses çıkış gücü istiyorum para mühim değil bassta cks90 geçebilecek bi ürün var mı kulaklıklar arasında ? iphone ile kullanacağım

Cks55x alabilirsiniz

@Dr. Gregory House

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 29 Kasım 2013; 10:21:00 >

• yakın zamanda cks77x i görmek isteriz ürünlerin arasında
  • ben cks 77brd elden teslim aldım bugün
    kesinlikle guvenilir bir satıcı ürün orjinal %100 tavsiye ederim
    teşekkürler kemal abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

yakın zamanda cks77x i görmek isteriz ürünlerin arasında

Kısmet ulaşırsa ilana eklerim

@tayfn1907

• quote:

Orijinalden alıntı: SwedisHouseMafia

ben cks 77brd elden teslim aldım bugün
    kesinlikle guvenilir bir satıcı ürün orjinal %100 tavsiye ederim
    teşekkürler kemal abi

Ben teşekkür ederim kardeşim, hayırlı olsun keyifle kullanman dileğiyle

@SwedisHouseMafia

• Dun kendisi ile gorusmelerim sonucu Ckm 99 almaya karar verdim. Cok kibar ve iyi niyetli bir satici kesinlikle dusunmeden alisveris yapabilirsiniz. Kulaklik konusunda da birseyler yazmak istiyorum. Classic Rock,Blues, Jazz dinliyorsaniz muhtesem kesinlikle tavsiyedir. Kaybettigim kulakligim Sennheiser'di iyiki kaybetmisim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Drewenia

Dun kendisi ile gorusmelerim sonucu Ckm 99 almaya karar verdim. Cok kibar ve iyi niyetli bir satici kesinlikle dusunmeden alisveris yapabilirsiniz. Kulaklik konusunda da birseyler yazmak istiyorum. Classic Rock,Blues, Jazz dinliyorsaniz muhtesem kesinlikle tavsiyedir. Kaybettigim kulakligim Sennheiser'di iyiki kaybetmisim :)

Yorumunuz için teşekkür ederim, keyifle kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.

@Drewenia

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.