Şimdi Ara

Güncellenecek (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik falandan ziyade günlük kullanımda farkını hissettirecek en uygun model hangisidir sony mdrex50 kullanıyorum.

ses kayıtları dinliyorum genelde, gerek var mı model yükseltmeye fark olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cks77x satışınız olcak mı? @dESiLVer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

müzik falandan ziyade günlük kullanımda farkını hissettirecek en uygun model hangisidir sony mdrex50 kullanıyorum.

ses kayıtları dinliyorum genelde, gerek var mı model yükseltmeye fark olur mu?

Kesinlikle cks55 öneririm fiyat / performans mükemmel bir kulaklık.

quote:

Orijinalden alıntı: tylan

Cks77x satışınız olcak mı?

Fiyatlarının biraz uygun seviyeye inmesini bekliyorum.

@tylan

@ten_don

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sony'nin ses çıkış gücü az geldi dolayısıyla kayıtların kötü olduğu durumlarda alttan belli beliriz geliyor ses, bana önerdiğiniz kulaklık buna çözüm olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cks77x ürününü almayı düşünüyorum ne zaman getirtebilirsinizi ??Bende ankaradayım.Bu arada cks55x in fiyatı nedir ve cks77x ile aralarında fark varmıdır ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Herakles. -- 27 Ekim 2013; 20:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

sony'nin ses çıkış gücü az geldi dolayısıyla kayıtların kötü olduğu durumlarda alttan belli beliriz geliyor ses, bana önerdiğiniz kulaklık buna çözüm olur mu?

cks55 ses gücü olarakta bayağı iyi bir kulaklık fiyatının hakkını fazlasıyla verir, sizi üzmez

quote:

Orijinalden alıntı: .Herakles.

cks77x ürününü almayı düşünüyorum ne zaman getirtebilirsinizi ??Bende ankaradayım.Bu arada cks55x in fiyatı nedir ve cks77x ile aralarında fark varmıdır ??

Özel mesajda gönderip sizi bilgilendirmiştim, İlanımı takip edip biraz sabretmenizi öneriyorum

• Cks55 modelini bende tavsiye ederim. 70 tl fiyat seviyesinde en iyi model denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Cks55 modelini bende tavsiye ederim. 70 tl fiyat seviyesinde en iyi model denebilir.

Hocam bende cks77x var merakimdan soruyorum ckm serisi mid kalitesi olarak basil onerseniz hangisini onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cks55 modelini bende tavsiye ederim. 70 tl fiyat seviyesinde en iyi model denebilir.

Grunge ve heavy metal dinliyorum ağırlıklı olarak, enstrümanları ayırt etmek ve midler önemli benim için, cmk500 önerirmisiniz?

ya da o kadar çıkma git Ckm55 al devam et mi dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 30 Ekim 2013; 0:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

quote:

Hocam bende cks77x var merakimdan soruyorum ckm serisi mid kalitesi olarak basil onerseniz hangisini onerirsiniz

Fiyat/Performans olarak düşünüldüğünde ilk an akla gelen kesinlikle ckm99 olur.

@aLieNWare1

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Grunge ve heavy metal dinliyorum ağırlıklı olarak, enstrümanları ayırt etmek ve midler önemli benim için, cmk500 önerirmisiniz?

ya da o kadar çıkma git Ckm55 al devam et mi dersin?

Ben kendi adıma istediğiniz tarzda bütçeyide fazla zorlamayarak ilk önce ckm300 öneririm. oguzhan'da kendi fikrini söyleyecektir.

@kimiferhat

@oguzhan

• dESiLVer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim onuda inceleyeceğim,

İlgin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 31 Ekim 2013; 1:04:41 >
  • Bütçeniz varsa ckm500 alabilirsiniz
  • Bütçeniz varsa ckm500 alabilirsiniz
  • Ckm99 tavsiye ederim. Ckm1000 modelini kullandım bence ckm99 daha iyi.
  • Ckm99 tavsiye ederim. Ckm1000 modelini kullandım bence ckm99 daha iyi.
  • quote:

Bütçeniz varsa ckm500 alabilirsiniz

Dengeli bir kulaklık mı? enstrüman ayrımı yapabilecek bass ve tizler midleri kapatmayacak kadar kalitelidir umarım, incelemelerden okuduğum kadarı ile basslar biraz kuvvetli imiş, ama bin liralık kulaklık bakmıyoruz neticesinde.

Ürünü aldıktan sonra, bu kadar boşuna çıktık Cks55 yeterdi ya da çıkmışken keşke Ckm99 alsaydım dedirtmez umarım.

Country, grunge, heavy, senfonik ağırlıklı dinlerim, ama yeri gelir operadan tutun raggae oradan alın Cristiana aguilera, oradan sanat müziğine buhurizade mustafa efendiden mozarta kadar.

Umarım anlatabilmişimdir, cevaplarınız için minnettarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Bütçeniz varsa ckm500 alabilirsiniz

Dengeli bir kulaklık mı? enstrüman ayrımı yapabilecek bass ve tizler midleri kapatmayacak kadar kalitelidir umarım, incelemelerden okuduğum kadarı ile basslar biraz kuvvetli imiş, ama bin liralık kulaklık bakmıyoruz neticesinde.

Ürünü aldıktan sonra, bu kadar boşuna çıktık Cks55 yeterdi ya da çıkmışken keşke Ckm99 alsaydım dedirtmez umarım.

Country, grunge, heavy, senfonik ağırlıklı dinlerim, ama yeri gelir operadan tutun raggae oradan alın Cristiana aguilera, oradan sanat müziğine buhurizade mustafa efendiden mozarta kadar.

Umarım anlatabilmişimdir, cevaplarınız için minnettarım.

200 tl'ye çıkabiliyorsanız ckm99 sizi hiç üzmez.

@kimiferhat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 31 Ekim 2013; 11:29:44 >

• İlk mesaja sanalpazar linkleri eklenmiştir.

• kimiferhat kullanıcısına yanıt
    Ckm99 200tl fiyat segmentinde sahne açısından en iyi model denebilir. Ckm500 modelide oldukça beğeniliyor. Mair beyden ckm500 hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.