Şimdi Ara

Güncellenecek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Ben de aynı durumdayım. CKS90 ımı kardeşime hediye ettim. Şimdi diyorum ki CKS 77 alsam ne olur? Yine cks 90 ile 77 arasındaki en iyi karşılaştırmayı yapacak olan satıcı dostumuz

Bence cks77 daha derli toplu, hem yeni üretim hemde cks90'dan genel manada üstün bir kulaklık.

Bende geçen hafta cks77 aldım arkadaşımdan mutluyum

Hayırlı olsun, keyifle kullanın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cks77brd kulaklıktan arkadaştan aldım önceden brainwavz m4 kullanıyordum. brainwavz m4den daha üstün bir kulaklık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnGnc

cks77brd kulaklıktan arkadaştan aldım önceden brainwavz m4 kullanıyordum. brainwavz m4den daha üstün bir kulaklık bence

Hayırlı olsun, keyifle kullanın

• @dESiLVer arkadaştan alınmış. Sıfır gibi CKS99'mu 150TL den satıyorum.

İlgilenenler PM atabilir.
  • Bende Herkes Gibi Kemal Beye Sonsuz Teşekkürler ediyorum. Ne kadar iyi birisi olduğu zaten anlaşılmıştır. benimde +1 demem yeterli.
    Kendisinden CKS99 ve CKS77 aldım.
    Alacak ve/veya kararsız kalanlara çok kısaca anlatayım;

CKS99;

Bundan önce cks70 kullanan birisi olarak genel anlamda bir upgrade. (basslar hariç)
    Midler;
    Bu frekans aralığı geride özellikle mid ve bass arası çok geride. Fakat çözünürlük ve kalite olarak çok çok iyi. Ensturman ayrımı ve detaylar da da beklenenin ötesinde ki cks serisinde bunlardan pek söz edilemezdi önceki serilerinde. fakat mid ağırlıklı sevenleri tatmin etmeyebilir. Zaten onlarda CKS değil CKM serisine yönlenmeliler.
    Tizler;
    Bu kadar gerçek ve doğru tizleri daha önce hiç dinlememiştim. cevap verdiği frekans aralığı çok geniş, bazen keskin, bazen yumuşak fakat kalite, ayrıntı, miktar olarak çok çok iyi. Belkide dinamik sürücülerde bulunabilecek son noktalardandır hatta buna kendi fiyat aralığının iki katı dinamikleri bile ekleyebilirsiniz. Ama tabi armatür kalitesini ve tane taneliğini beklemeyin.
    Sahne;
    iyi bir sahneye sahip, kulaklığı takar takmaz 2 bazen 3 boyutlu havadar bir sesi var. Burada çok bilgili değilim fakat, birçok ucuz kulaklıktan (mesela mh650c) A-B testi yaparken diğerleri tek noktadan ses verirken cks99 çok havadar ve geniş bir hissiyat veriyor.
    Basslar;
    Bunu sona bıraktım çünkü burada değişik bir durum var.
    Bass kalitesi kesinlikle cks70 ve 77 ayarında. miktar olarak da değişken.
    Enstrumanların az olduğu noktalarda basslar önde, tok, Slam ve rumble subwoofer ayarında. En alt Basslara kadar da derinleşebiliyor. tipik CKS, zira driver aynı.
    Sanırım Akustik Residansın etkisi olacak ki Ne zaman ki enstrumanlar kalabalıklaşırsa Bassı geri alıp netlik ve boğulmaya izin vermiyor. Öyle ki bazen basslar 4-5 seviye kadar geri çekilebiliyor. Tabi bu bir BassKafa için üzücü olabiliyor.

CKS77 için SiyahNur üzerine bişey söyleyemem ama mukayeseten,

Tizlerde çok az farkla daha metalik ve daha dar frekans bandına sahip. Böylece daha az gerçekçilik var. bu fark çok ahım-şahım değil.
    Midler daha ilerde ve biraz metalik, çok doygun değil gibi geliyor bana, ama fiyatına göre çok da kötü sayılmaz hata iyi bir performansı var denilebilir.
    Basslar, Kalite olarak aynı olsalar da hiçbir yerde miktarı geri çekmediği için bence çok daha önde.

Ben o yüzden cks99 dan cks77ye geçtim. O tizleri ve sahneyi özlemiyor değilim. Ama bir CKS dendiğinde Bass ağırlıklı olması isteniyorsa CKS99 buna hitap etmiyor açıkçası. Fakat kendi fiyat aralığında birçok kulaklığı silip süpürür. Bass sevmeyenlere de o çekingen ve derin bassları ile bassı da sevdirir düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexmilennium -- 10 Haziran 2013; 17:33:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trexmilennium

Bende Herkes Gibi Kemal Beye Sonsuz Teşekkürler ediyorum. Ne kadar iyi birisi olduğu zaten anlaşılmıştır. benimde +1 demem yeterli.
    Kendisinden CKS99 ve CKS77 aldım.
    Alacak ve/veya kararsız kalanlara çok kısaca anlatayım;

CKS99;

Bundan önce cks70 kullanan birisi olarak genel anlamda bir upgrade. (basslar hariç)
    Midler;
    Bu frekans aralığı geride özellikle mid ve bass arası çok geride. Fakat çözünürlük ve kalite olarak çok çok iyi. Ensturman ayrımı ve detaylar da da beklenenin ötesinde ki cks serisinde bunlardan pek söz edilemezdi önceki serilerinde. fakat mid ağırlıklı sevenleri tatmin etmeyebilir. Zaten onlarda CKS değil CKM serisine yönlenmeliler.
    Tizler;
    Bu kadar gerçek ve doğru tizleri daha önce hiç dinlememiştim. cevap verdiği frekans aralığı çok geniş, bazen keskin, bazen yumuşak fakat kalite, ayrıntı, miktar olarak çok çok iyi. Belkide dinamik sürücülerde bulunabilecek son noktalardandır hatta buna kendi fiyat aralığının iki katı dinamikleri bile ekleyebilirsiniz. Ama tabi armatür kalitesini ve tane taneliğini beklemeyin.
    Sahne;
    iyi bir sahneye sahip, kulaklığı takar takmaz 2 bazen 3 boyutlu havadar bir sesi var. Burada çok bilgili değilim fakat, birçok ucuz kulaklıktan (mesela mh650c) A-B testi yaparken diğerleri tek noktadan ses verirken cks99 çok havadar ve geniş bir hissiyat veriyor.
    Basslar;
    Bunu sona bıraktım çünkü burada değişik bir durum var.
    Bass kalitesi kesinlikle cks70 ve 77 ayarında. miktar olarak da değişken.
    Enstrumanların az olduğu noktalarda basslar önde, tok, Slam ve rumble subwoofer ayarında. En alt Basslara kadar da derinleşebiliyor. tipik CKS, zira driver aynı.
    Sanırım Akustik Residansın etkisi olacak ki Ne zaman ki enstrumanlar kalabalıklaşırsa Bassı geri alıp netlik ve boğulmaya izin vermiyor. Öyle ki bazen basslar 4-5 seviye kadar geri çekilebiliyor. Tabi bu bir BassKafa için üzücü olabiliyor.

CKS77 için SiyahNur üzerine bişey söyleyemem ama mukayeseten,

Tizlerde çok az farkla daha metalik ve daha dar frekans bandına sahip. Böylece daha az gerçekçilik var. bu fark çok ahım-şahım değil.
    Midler daha ilerde ve biraz metalik, çok doygun değil gibi geliyor bana, ama fiyatına göre çok da kötü sayılmaz hata iyi bir performansı var denilebilir.
    Basslar, Kalite olarak aynı olsalar da hiçbir yerde miktarı geri çekmediği için bence çok daha önde.

Ben o yüzden cks99 dan cks77ye geçtim. O tizleri ve sahneyi özlemiyor değilim. Ama bir CKS dendiğinde Bass ağırlıklı olması isteniyorsa CKS99 buna hitap etmiyor açıkçası. Fakat kendi fiyat aralığında birçok kulaklığı silip süpürür. Bass sevmeyenlere de o çekingen ve derin bassları ile bassı da sevdirir düşüncesindeyim.

Yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkür ederim, Hayırlı olsun, keyifle kullanın

• İlk mesaja yeni bir kaç ürün ve tüm ürünlere sanalpazar linkleri eklenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

quote:

Orijinalden alıntı: m_tugrul

pm

Cevapladım

Alıntı yapayım da bildirim gelsin.Ankarada oturuyorum daha önce de bir arkadaş aldı sizden kulaklığı ve çok memnun kaldı eğer varsa ben de bir tane cks77 almak istiyorum

Özel mesaj gönderdim

• Hocam elinde Audio Technica 68 cm Uzatma Kablosu varsa bir adet almak istiyorum. Eger elinde markalı 40-50 cm boyunda başka bir uzatma kablosu mevcutsa onuda alabilirim.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Hocam elinde Audio Technica 68 cm Uzatma Kablosu varsa bir adet almak istiyorum. Eger elinde markalı 40-50 cm boyunda başka bir uzatma kablosu mevcutsa onuda alabilirim.

Hayırlı satışlar.

İstediğiniz boyutlarda sadece Audio technica var elimde mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PM
  • CKS77 var mıymış? Özel mesaj yerine konu içerisinden yazarsanız tekrar tekrar sorulmaz, daha iyi olur sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazy

CKS77 var mıymış? Özel mesaj yerine konu içerisinden yazarsanız tekrar tekrar sorulmaz, daha iyi olur sanki?

Merhaba, ilk mesajada elimde olmadığını zaten yazmıştım, yeni ürünler henüz elime ulaşmadı.

• Merhabalar. Sony Nwz a864 playerımı satıp nwz f804 aldım. Fakat aldığıma pişman oldum. F804 te baslar ve ses yüksekliği neredeyse yok gibi (a864+ep 630 kulaklığa göre). Sizden ricam f804 playerımla hangi kulaklığı alırsam a864+ep 630 kombinasyonundaki gibi sesi(baslar ve ses yüksekliği) alırım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano82

Merhabalar. Sony Nwz a864 playerımı satıp nwz f804 aldım. Fakat aldığıma pişman oldum. F804 te baslar ve ses yüksekliği neredeyse yok gibi (a864+ep 630 kulaklığa göre). Sizden ricam f804 playerımla hangi kulaklığı alırsam a864+ep 630 kombinasyonundaki gibi sesi(baslar ve ses yüksekliği) alırım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Dostum öncelikle sana şunu söyleyeyim a864'ün bas miktarı f804'e göre fazla ancak f804'ünde basları daha sıkı. Sizin istediğiniz kombinasyonu audio technica'nın cks 55,77,99 gibi sert bass sunan ürünleri sağlayabilir ama denemedim sadece bir öngörü diyelim. Ayrıca ep630 yerine sennheiser cx200 kullanmanız belki bir nebze tatmin edebilir. Ama a864'teki bass miktarını belki asla bulamayabiirsiniz f804 biraz daha nötr katkı yapılmamış temiz bir ses sunuyor. Keşke almadan önce biraz daha araştırma yapmış olsa idiniz. Ama eğer paranız varsa bir cks 90 veya 99'un sizi bas konusunda tatmin edebileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwarx

quote:

Orijinalden alıntı: volcano82

Merhabalar. Sony Nwz a864 playerımı satıp nwz f804 aldım. Fakat aldığıma pişman oldum. F804 te baslar ve ses yüksekliği neredeyse yok gibi (a864+ep 630 kulaklığa göre). Sizden ricam f804 playerımla hangi kulaklığı alırsam a864+ep 630 kombinasyonundaki gibi sesi(baslar ve ses yüksekliği) alırım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Dostum öncelikle sana şunu söyleyeyim a864'ün bas miktarı f804'e göre fazla ancak f804'ünde basları daha sıkı. Sizin istediğiniz kombinasyonu audio technica'nın cks 55,77,99 gibi sert bass sunan ürünleri sağlayabilir ama denemedim sadece bir öngörü diyelim. Ayrıca ep630 yerine sennheiser cx200 kullanmanız belki bir nebze tatmin edebilir. Ama a864'teki bass miktarını belki asla bulamayabiirsiniz f804 biraz daha nötr katkı yapılmamış temiz bir ses sunuyor. Keşke almadan önce biraz daha araştırma yapmış olsa idiniz. Ama eğer paranız varsa bir cks 90 veya 99'un sizi bas konusunda tatmin edebileceğini düşünüyorum.

İlginiz için teşekkür ederim. Haklısınız araştırma yapmadan almış bulundum hayırlısı olsun. Umarım Cks 90 ile istediğim performansı alırım.

• Yeni ürünler ne zaman ulaşacak acaba elinize bir bilginiz var mı? ona göre başka yerden temin etmek yerine sizden almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreerisen

Yeni ürünler ne zaman ulaşacak acaba elinize bir bilginiz var mı? ona göre başka yerden temin etmek yerine sizden almayı düşünüyorum.

Ürünler cuma günü elimde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 23 Ekim 2013; 17:20:58 >

• Cuma günü ilan güncellenecektir.

• İlan güncellenmiştir, ürünler ve fiyatlar yazılmıştır

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.