Şimdi Ara

Güncellenecek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sayın "dESiLVer", hakkınızda yapılan yorumları gördükçe internetten yapacağım ikinci alışverişe çok yakınım :) - internetin güvenilirliğini hep sorgulamışımdır- Ben de bir adet siyah ATH CKS77 almak istiyorum ancak öncelikle sennheiser cx 200' ümü elimden çıkarmak istiyorum. Garantisinin dolmasına hala bir ay var. Forumda da ilanım var zaten. Olmadı bir kenarda duracak artık. Amacım ön bilgi almak. Elinizde kaç adet var, ödeme kanalı nasıl olur (sanalpazar mı veya başka bir şekilde) gibi.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: estupendo61

Sayın "dESiLVer", hakkınızda yapılan yorumları gördükçe internetten yapacağım ikinci alışverişe çok yakınım :) - internetin güvenilirliğini hep sorgulamışımdır- Ben de bir adet siyah ATH CKS77 almak istiyorum ancak öncelikle sennheiser cx 200' ümü elimden çıkarmak istiyorum. Garantisinin dolmasına hala bir ay var. Forumda da ilanım var zaten. Olmadı bir kenarda duracak artık. Amacım ön bilgi almak. Elinizde kaç adet var, ödeme kanalı nasıl olur (sanalpazar mı veya başka bir şekilde) gibi.

Saygılar...

Özel mesaj gönderdim.

• cks99 getirmeyi düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

quote:

Sayın "dESiLVer", hakkınızda yapılan yorumları gördükçe internetten yapacağım ikinci alışverişe çok yakınım :) - internetin güvenilirliğini hep sorgulamışımdır- Ben de bir adet siyah ATH CKS77 almak istiyorum ancak öncelikle sennheiser cx 200' ümü elimden çıkarmak istiyorum. Garantisinin dolmasına hala bir ay var. Forumda da ilanım var zaten. Olmadı bir kenarda duracak artık. Amacım ön bilgi almak. Elinizde kaç adet var, ödeme kanalı nasıl olur (sanalpazar mı veya başka bir şekilde) gibi.

Saygılar...

Özel mesaj gönderdim.

Yanıtladım Kemal bey,

Bu arada sennheiser cx 200' uüm hala satılıktır "http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=73915070"

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

cks99 getirmeyi düşünüyormusunuz?

Azda olsa gelecek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

cks99 getirmeyi düşünüyormusunuz?

Azda olsa gelecek.

Geldiginde pm atarsan sevinirim simdiden siraya girelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 15 Nisan 2013; 14:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CKS 77 almıştım. Bu sefer de gelirse CKS 99 alabilirim.
  • Kemal bey'i (@dESiLVer) bizzat arayarak alışveriş için teşekkür ettim. Kendisi gerçekten güvenilir ve ilgili bir satıcı.Bu arada aldığım ürün, konusu olan cks77. Elime ulaşır ulaşmaz hemen denedim. Denediğim cihazlar; sony nwz b105, htc one s ve asus n53jl dizüstü bilgisayar. Hala şahsıma ait cx200 den, basslar açısından oldukça üstün. Fikir vermesi açısından; cx 200 ü iyi bir ses sistemi olan dizüstü bilgisayara, cks77 yi ise harici bir 2+1 veya 5+1 ses sistemine benzetebiliriz. CKS77'nin bağımsız incelemesini yapan Siyah Nur arkadaşımızın üzerine çok bir şey söylemeyeceğim (http://forum.donanimhaber.com/m_60732523/tm.htm ). Eklemek istediklerim şunlar. Sony mp3 çalar ile bilgisayar kesinlikle ve kesinlikle aynı seviyede bass,tiz ve mid e sahipti. HTC' den ise daha yüksek bir ses aldım. Bu sanki şöyleydi; mp3 çaların 30 olan son ses seviyesinin 32-35 seviyelerine çıkartılması gibi birşeydi. Tabii beats audio açıkken. HTC'de sadece bassların biraz titrediğini ancak rahatsızlık vermediğini, sonuç olarak ise her üç cihazın da kulaklığın hakkını verdiğini söyleyebilirim. Bunların dışında yanında verilen kulak adaptörleriyle en uygun izolasyonu sağlayacağınıza eminim. Taşıma çantasını ise oldukça beğendim ;) Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estupendo61 -- 16 Nisan 2013; 17:09:01 >

• quote:

Kemal bey'i (@dESiLVer) bizzat arayarak alışveriş için teşekkür ettim. Kendisi gerçekten güvenilir ve ilgili bir satıcı.Bu arada aldığım ürün, konusu olan cks77. Elime ulaşır ulaşmaz hemen denedim. Denediğim cihazlar; sony nwz b105, htc one s ve asus n53jl dizüstü bilgisayar. Hala şahsıma ait cx200 den, basslar açısından oldukça üstün. Fikir vermesi açısından; cx 200 ü iyi bir ses sistemi olan dizüstü bilgisayara, cks77 yi ise harici bir 2+1 veya 5+1 ses sistemine benzetebiliriz. CKS77'nin bağımsız incelemesini yapan Siyah Nur arkadaşımızın üzerine çok bir şey söylemeyeceğim (http://forum.donanimhaber.com/m_60732523/tm.htm ). Eklemek istediklerim şunlar. Sony mp3 çalar ile bilgisayar kesinlikle ve kesinlikle aynı seviyede bass,tiz ve mid e sahipti. HTC' den ise daha yüksek bir ses aldım. Bu sanki şöyleydi; mp3 çaların 30 olan son ses seviyesinin 32-35 seviyelerine çıkartılması gibi birşeydi. Tabii beats audio açıkken. HTC'de sadece bassların biraz titrediğini ancak rahatsızlık vermediğini, sonuç olarak ise her üç cihazın da kulaklığın hakkını verdiğini söyleyebilirim. Bunların dışında yanında verilen kulak adaptörleriyle en uygun izolasyonu sağlayacağınıza eminim. Taşıma çantasını ise oldukça beğendim ;) Teşekkürler...

Yorumunuz ve paylaşımınız için teşekkür ederim, keyifle kullanmanız dileğiyle

• quote:

quote:

Kemal bey'i (@dESiLVer) bizzat arayarak alışveriş için teşekkür ettim. Kendisi gerçekten güvenilir ve ilgili bir satıcı.Bu arada aldığım ürün, konusu olan cks77. Elime ulaşır ulaşmaz hemen denedim. Denediğim cihazlar; sony nwz b105, htc one s ve asus n53jl dizüstü bilgisayar. Hala şahsıma ait cx200 den, basslar açısından oldukça üstün. Fikir vermesi açısından; cx 200 ü iyi bir ses sistemi olan dizüstü bilgisayara, cks77 yi ise harici bir 2+1 veya 5+1 ses sistemine benzetebiliriz. CKS77'nin bağımsız incelemesini yapan Siyah Nur arkadaşımızın üzerine çok bir şey söylemeyeceğim (http://forum.donanimhaber.com/m_60732523/tm.htm ). Eklemek istediklerim şunlar. Sony mp3 çalar ile bilgisayar kesinlikle ve kesinlikle aynı seviyede bass,tiz ve mid e sahipti. HTC' den ise daha yüksek bir ses aldım. Bu sanki şöyleydi; mp3 çaların 30 olan son ses seviyesinin 32-35 seviyelerine çıkartılması gibi birşeydi. Tabii beats audio açıkken. HTC'de sadece bassların biraz titrediğini ancak rahatsızlık vermediğini, sonuç olarak ise her üç cihazın da kulaklığın hakkını verdiğini söyleyebilirim. Bunların dışında yanında verilen kulak adaptörleriyle en uygun izolasyonu sağlayacağınıza eminim. Taşıma çantasını ise oldukça beğendim ;) Teşekkürler...

Yorumunuz ve paylaşımınız için teşekkür ederim, keyifle kullanmanız dileğiyle

Teşekkürler. Seviye atlama zamanı gelince yine mağazanızdayım :)

• Sınırlı sayıda cks99 ve ckm99 gelmiştir. Ayrıntılar ilk mesajda.

• İlanı görünce kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü.

CKM99 gelmiş. Keşke biraz daha bekleyip CKM99 alsaydım.
  • Ckm 99 ile Phonak PFE 111 arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

quote:

htc desire x telefona ve cks77ye sahıbım. beats audıo mevcut telefonumda. ancak sunu soyleyebılırım kı basslar bılgısayarda daha sağlam gibime geldi benım. bılgısayarsa ses kartımın onboard olmasına ragmen. buyuk umıtlerle telefonu almıstım sırf beats audıo ıcın ama pek bır fark yapmadı.

Haklisiniz, ses seviyesini yükselttiği kesin ama ses olarak kalitesiz diyemeyiz. Zaten ben de basslarin titremesi derken bassın etkisinin biraz olsun azaldığını kastetmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

quote:

htc desire x telefona ve cks77ye sahıbım. beats audıo mevcut telefonumda. ancak sunu soyleyebılırım kı basslar bılgısayarda daha sağlam gibime geldi benım. bılgısayarsa ses kartımın onboard olmasına ragmen. buyuk umıtlerle telefonu almıstım sırf beats audıo ıcın ama pek bır fark yapmadı.

Haklisiniz, ses seviyesini yükselttiği kesin ama ses olarak kalitesiz diyemeyiz. Zaten ben de basslarin titremesi derken bassın etkisinin biraz olsun azaldığını kastetmiştim.

muhtesem bır sey buldum kardes hemen sana da soylemek ıstedım. htc beats audıo + cks77 ıcın muhtesem bır uygulama buldum markette var .musıc volume eq. basslı şarkılarda bassı kuvvetlendırıyo ama beats audıo arkadakı tizleri ve normalsesleri biraz kısıyor gayet solid bass ses geliyor . normal pop dınleyenler sevmez ama bassı hıssetmek ısteyenlere bırebır. herkese onerın bence . bılgısayardan dınleyecegıme artık telefondan dınlıyorum. teşekkürler programı yapan.tesekkurler beats audıo.teşekkurler cks77yı yapan. tesekkurler bıze getıren desilver. :)

Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak sesler benim için yeterli. En iyi sesi almak için 320 kpbs şarkılar şart.

• Bazı albümlerin 320KBPS kaydı internette bulunabiliyor. Googlede aratın.

Ben kendim orjinal diskten Flac rip yapıyorum. Flac MP3'den bariz üstün. Ses genişliği vb. çok daha iyi.

Elinizde orjinal müzik albümleri varsa, dBpoweramp programı ile Flac rip yapın.
  • ARKADAŞLAR "ÇAKMA" ÜRÜN ALMAYIN ALDIRMAYIN !! BU MESAJ BALTALAMA AMAÇLI DEĞİLDİR, SİTEDE DOLAŞAN YOK 1 E 1 BEATS TOUR YOK ORJİNALİ İLE AYNI STUDİO YOK OYMUŞ BUYMUŞ SES KALİTESİ AYNIYMIŞ ALDANMAYIN ! BEN ALDIM 2. KEZ AYNI HATAYI YAPTIM VE HÜZÜN... ÜRÜNLERİN NE KADAR SES KALİTESİ BENZESE DE NE KADAR "BU FİYATA BU OLUR" DEDİRTSE DE SİZE GARANTİ VERİYORUM 2 AYA KALMADAN YA KABLO İÇİNDE YADA JACK IN ORADA KOPUKLUK OLACAK VE KULAKLIĞIN SAĞ VEYA SOL KISMI İPTAL OLACAK. ÜRÜNÜ ALDIĞINIZ KİŞİYE SÖYLEDİĞİNİZDE DE HİÇ UMURUNDA OLMAYACAK ( KENDİM YAŞADIM ADAMA BELİRTTİM DURUMU BANA " KABLO KOPMUŞTUR " DİYOR ÇOK ZEKİ... ) PARANIZA KIYIN 1 KERE ALIN TAM ALIN....

PARANIZI ÇAR ÇUR ETMEYİN 40 LİRAYA FALAN SATIYORLAR TOURLARI, ALDANMAYIN O FİYATA ALINABİLİNECEK EN KÖTÜ "ORJİNAL" KULAKLIĞI ALIN AMA YİNE ÇAKMA ÜRÜN ALMAYIN !!!

MESAJI BÜYÜK YAZDIM DİKKAT ÇEKSİN VE KOLAY OKUNSUN DİYE.

Bu arada konu sahibi pm, hayırlı satışlar...

• Bilgi için;

Hocam merhaba,

Konunuza büyük harflerle bir mesaj yazdım, sebebi ise sütten ağzımın yanması.. Buradan şu anlaşılmasın ki siz de o satıcılardansınız, öyle bir şey yok sadece okuyanların bilinçlenmesi açısından. Yoksa konunuzu baştan sona okudum, güvenilir ve orjinal ürün satan biri olduğunuz aşikar.

Benim size bir kaç sorum olacak;

1. Ürünleri kutuları ile istesek fiyatta oynama olur mu ?

2. Bass düşkünü bir insanım, hangi kulaklığı önerirsiniz bana, dinlerken heh işte bass budur diyeceğim, yüksek basslara-zorlamalara dayanabilecek bir kulaklık olmalı. Malumunuz aldığım sahtelerde bir süre sonra sürücüden gelen cız cız zorlanma sesleri insana yaka silkeletiyor.. Eğer elinizde olmayıp ta getirtebileceğiniz "ben seni anladım senin ilacın bu" diyebileceğiniz bir kulaklık varsa onun üstüne de konuşalım mutlaka.

3. Daha önce AT kulaklık kullanmadım kulak içi olarak sennheiser kullandım onun kabloları pek dayanıklı değildi. Size göre AT lerde kullanılan kablo ve bağlantı noktalarının herhangi bir sıkıntısı var mı ? Kolay bozulur, en ufak takılmada kopar ve bir çakma beats klasiği olan özellikle L jacklılarda bir süre sonra çok esrarengiz bir biçimde kulaklıklardan birinin çalışmayı durdurması.. Bağlantının zedelenmesi üzerine, artık L jack içinde nasıl zedeleniyorsa..

Neyse fazla uzattım zamanınızı da almayayım bu sorularıma cevap alırsam mutlu olurum, teşekkürler iyi günler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Bilgi için;

Hocam merhaba,

Konunuza büyük harflerle bir mesaj yazdım, sebebi ise sütten ağzımın yanması.. Buradan şu anlaşılmasın ki siz de o satıcılardansınız, öyle bir şey yok sadece okuyanların bilinçlenmesi açısından. Yoksa konunuzu baştan sona okudum, güvenilir ve orjinal ürün satan biri olduğunuz aşikar.

Benim size bir kaç sorum olacak;

1. Ürünleri kutuları ile istesek fiyatta oynama olur mu ?

2. Bass düşkünü bir insanım, hangi kulaklığı önerirsiniz bana, dinlerken heh işte bass budur diyeceğim, yüksek basslara-zorlamalara dayanabilecek bir kulaklık olmalı. Malumunuz aldığım sahtelerde bir süre sonra sürücüden gelen cız cız zorlanma sesleri insana yaka silkeletiyor.. Eğer elinizde olmayıp ta getirtebileceğiniz "ben seni anladım senin ilacın bu" diyebileceğiniz bir kulaklık varsa onun üstüne de konuşalım mutlaka.

3. Daha önce AT kulaklık kullanmadım kulak içi olarak sennheiser kullandım onun kabloları pek dayanıklı değildi. Size göre AT lerde kullanılan kablo ve bağlantı noktalarının herhangi bir sıkıntısı var mı ? Kolay bozulur, en ufak takılmada kopar ve bir çakma beats klasiği olan özellikle L jacklılarda bir süre sonra çok esrarengiz bir biçimde kulaklıklardan birinin çalışmayı durdurması.. Bağlantının zedelenmesi üzerine, artık L jack içinde nasıl zedeleniyorsa..

Neyse fazla uzattım zamanınızı da almayayım bu sorularıma cevap alırsam mutlu olurum, teşekkürler iyi günler :)

Merhaba, benim satışlarım şeffaf ilk mesajımdada yazdığım gibi Ankarada olupta kafasında şüphe olan kulaklığı denemek isteyen arkadaşlara bile yardımcı oluyorum, buradaki yorumlar sanalpazar referanslarım neyin ne olduğunun göstergesidir. Ben kendi adıma bu zamana kadar sahte ürün satmadım.

Şimdi sorularınıza gelelim.

1- Maliyet çok arttığı için kutulu ürün getirmiyorum, çünkü ulaşım ücretleri baya yüksek, kutulu ürün istiyorsanız,http://www.accessoryjack.com/ tavsiye ederim.

2- Önemli olan bütçe kalitenin sınırı yok, ama düşük bütçeli en iyi alternatif kesinlikle cks77'dir, bass'ın hakkını veren bir kulaklık.

3- Hiç bir kulaklığın kablosu çelik değil, fazla zorlamada her kulaklığın kablosu zarar görür, at'lerin genelinde kablosu kalın ve gayet dayanıklı, kronik bir sorunu yok, Kolay bozulurmu sorun göreceli bir durum, örnek vermek gerekirse ben hem cks77 kullanıyorum hemde ckm99 ikisinide yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Söylediğim gibi jack kablo vs. dayanıklılığı kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.