Şimdi Ara

Güncellenecek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Bir de kutulu fiyatını öğrenebilir miyim CKS77 nin.
  • @dESiLVer, Audio Technica ATH CKM99 için özel mesaj attım.
  • De silver(kemal bey) den 2 ay önce aldığım at cks -77 modelini sıkıntısız kullanıyorum. Kablo kalitesi iyi. Bass kalitesi de iyi bir ses kaynağından dinlerseniz tatmin edici. Xperia Ray telefonumda ortalamanın biraz üstünde bir bass kalitesi yaşarken, laptopumda çok daha iyi bir deneyim elde ediyorum.
    Ayrıca kemal bey de çok ilgili ve dürüst bir ticaret erbabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: estupendo61

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

quote:

Kemal bey'i (@dESiLVer) bizzat arayarak alışveriş için teşekkür ettim. Kendisi gerçekten güvenilir ve ilgili bir satıcı.Bu arada aldığım ürün, konusu olan cks77. Elime ulaşır ulaşmaz hemen denedim. Denediğim cihazlar; sony nwz b105, htc one s ve asus n53jl dizüstü bilgisayar. Hala şahsıma ait cx200 den, basslar açısından oldukça üstün. Fikir vermesi açısından; cx 200 ü iyi bir ses sistemi olan dizüstü bilgisayara, cks77 yi ise harici bir 2+1 veya 5+1 ses sistemine benzetebiliriz. CKS77'nin bağımsız incelemesini yapan Siyah Nur arkadaşımızın üzerine çok bir şey söylemeyeceğim (http://forum.donanimhaber.com/m_60732523/tm.htm ). Eklemek istediklerim şunlar. Sony mp3 çalar ile bilgisayar kesinlikle ve kesinlikle aynı seviyede bass,tiz ve mid e sahipti. HTC' den ise daha yüksek bir ses aldım. Bu sanki şöyleydi; mp3 çaların 30 olan son ses seviyesinin 32-35 seviyelerine çıkartılması gibi birşeydi. Tabii beats audio açıkken. HTC'de sadece bassların biraz titrediğini ancak rahatsızlık vermediğini, sonuç olarak ise her üç cihazın da kulaklığın hakkını verdiğini söyleyebilirim. Bunların dışında yanında verilen kulak adaptörleriyle en uygun izolasyonu sağlayacağınıza eminim. Taşıma çantasını ise oldukça beğendim ;) Teşekkürler...

htc desire x telefona ve cks77ye sahıbım. beats audıo mevcut telefonumda. ancak sunu soyleyebılırım kı basslar bılgısayarda daha sağlam gibime geldi benım. bılgısayarsa ses kartımın onboard olmasına ragmen. buyuk umıtlerle telefonu almıstım sırf beats audıo ıcın ama pek bır fark yapmadı.

Haklisiniz, ses seviyesini yükselttiği kesin ama ses olarak kalitesiz diyemeyiz. Zaten ben de basslarin titremesi derken bassın etkisinin biraz olsun azaldığını kastetmiştim.

muhtesem bır sey buldum kardes hemen sana da soylemek ıstedım. htc beats audıo + cks77 ıcın muhtesem bır uygulama buldum markette var .musıc volume eq. basslı şarkılarda bassı kuvvetlendırıyo ama beats audıo arkadakı tizleri ve normalsesleri biraz kısıyor gayet solid bass ses geliyor . normal pop dınleyenler sevmez ama bassı hıssetmek ısteyenlere bırebır. herkese onerın bence . bılgısayardan dınleyecegıme artık telefondan dınlıyorum. teşekkürler programı yapan.tesekkurler beats audıo.teşekkurler cks77yı yapan. tesekkurler bıze getıren desilver. :)

Öneriniz için teşekkür ederim. Ancak sesler benim için yeterli. En iyi sesi almak için 320 kpbs şarkılar şart.

o şarkıları nerden bulabılırız peki ?

Sayın grkankot2 ben genellikle yabancı şarkılar dinlediğim için torrenten indiriyorum. Minimal, progressive ve techno şarkıları seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

Sınırlı sayıda cks99 ve ckm99 gelmiştir. Ayrıntılar ilk mesajda.

alabilirmiyiz sanalpazar cks99 göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Cevaplar için teşekkür ederim. Bir de kutulu fiyatını öğrenebilir miyim CKS77 nin.

Ben getirmiyorum o açıdan accessoryjack linki vermiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: n-king

@dESiLVer, Audio Technica ATH CKM99 için özel mesaj attım.

Cevapladım.

quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

De silver(kemal bey) den 2 ay önce aldığım at cks -77 modelini sıkıntısız kullanıyorum. Kablo kalitesi iyi. Bass kalitesi de iyi bir ses kaynağından dinlerseniz tatmin edici. Xperia Ray telefonumda ortalamanın biraz üstünde bir bass kalitesi yaşarken, laptopumda çok daha iyi bir deneyim elde ediyorum.
    Ayrıca kemal bey de çok ilgili ve dürüst bir ticaret erbabı.

Tekrardan hayırlı olsun, yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: vartar

quote:

Sınırlı sayıda cks99 ve ckm99 gelmiştir. Ayrıntılar ilk mesajda.

alabilirmiyiz sanalpazar cks99 göremedim

Özel mesaj gönderdim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Son 2 adet cks99 kaldı. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

• Kemal Bey'den ben de bir adet CKM99 aldım.
    Bu ürüne avrupa fiyatının çok altında sahip olma imkanı sağladığı için, kendisine buradan birkez daha teşekkür ediyorum.
    Ürün elime sağlam ulaşsın diye, iç içe 3 kat paket yapmış :)

CKM99, olağan üstü bir ses deneyimi sunuyor. 1 ay önce Audio Technica ATH M50 Kafaüstü kulaklık almıştım.
    CKM99'un M50'den daha dengeli ve eğlenceli bir sesi var.

Bazı arkadaşlar, bass konusunda yetersiz olduğunu düşünüyor olabilir.
    Bence, bass tam istenilen ayarda. Bundan daha fazla bass vermesini şahsen ben istemem.
    Bass gayet doyurucu. Kafaüstünden (M50) bass karakteristiği olarak biraz farklı. CKM99'daki basslar benim daha çok hoşuma gitti.
    Kafaüstü, bassları biraz daha uzatıyor. CKM99'da ise, tam ayarında.

Kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum. Kullandıkça, ses daha eğlenceli bir hal alıyor. İnanılmaz bir çözünrülüğü var. Tüm detaylar seçilebiliyor. Yıllardır dinlediğim müzikleri yeniden keşfetmenin hazzını yaşıyorum bu aralar :)

Herkese iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: n-king

Kemal Bey'den ben de bir adet CKM99 aldım.
    Bu ürüne avrupa fiyatının çok altında sahip olma imkanı sağladığı için, kendisine buradan birkez daha teşekkür ediyorum.
    Ürün elime sağlam ulaşsın diye, iç içe 3 kat paket yapmış :)

CKM99, olağan üstü bir ses deneyimi sunuyor. 1 ay önce Audio Technica ATH M50 Kafaüstü kulaklık almıştım.
    CKM99'un M50'den daha dengeli ve eğlenceli bir sesi var.

Bazı arkadaşlar, bass konusunda yetersiz olduğunu düşünüyor olabilir.
    Bence, bass tam istenilen ayarda. Bundan daha fazla bass vermesini şahsen ben istemem.
    Bass gayet doyurucu. Kafaüstünden (M50) bass karakteristiği olarak biraz farklı. CKM99'daki basslar benim daha çok hoşuma gitti.
    Kafaüstü, bassları biraz daha uzatıyor. CKM99'da ise, tam ayarında.

Kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum. Kullandıkça, ses daha eğlenceli bir hal alıyor. İnanılmaz bir çözünrülüğü var. Tüm detaylar seçilebiliyor. Yıllardır dinlediğim müzikleri yeniden keşfetmenin hazzını yaşıyorum bu aralar :)

Herkese iyi forumlar...

Hayırlı olsun, keyifle kullanmanız dileğiyle

• Hocam bunların "i" versiyonları gelecek mi ?

Malum, telefonlar her şeyimiz oldular, telefonla konuşurken de kullanabilsek bunları çok zahmetten kurtarır.
  • Hocam bunların "i" versiyonları gelecek mi ?

Malum, telefonlar her şeyimiz oldular, telefonla konuşurken de kullanabilsek bunları çok zahmetten kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Hocam bunların "i" versiyonları gelecek mi ?

Merhaba, şu aşamada mikrofonlu modelleri gelmeyecek. İlerisi içinde şu an bir şey söylemek uygun olmaz.

• dESiLVer beyden (böyle de çok garip oldu) bir adet CKM99 satın aldım ve kullanıyorum şu an.

Ne kadar sürede burn-in gerçekleşir bunlarda ? Bir de burn-in'den ne sonuç beklenir ?

Teşekkürler.
  • cks99 alıp kullanan cks77, cks 90 yada muadilleri ile karşılaştırabilecek varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

cks99 alıp kullanan cks77, cks 90 yada muadilleri ile karşılaştırabilecek varmıdır ?

Bahsettiğiniz kulaklıklar ile kıyaslama yapma şansım yok ama kulaklığın ses tarzını incelememde anlatmaya çalıştım...

http://forum.donanimhaber.com/m_73394997/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

cks99 alıp kullanan cks77, cks 90 yada muadilleri ile karşılaştırabilecek varmıdır ?

Bahsettiğiniz kulaklıklar ile kıyaslama yapma şansım yok ama kulaklığın ses tarzını incelememde anlatmaya çalıştım...

http://forum.donanimhaber.com/m_73394997/tm.htm

Ses kalitesini biliyorum daha önce cks90 kullandım ama şimdi cks77 ile cks99 arasında kaldım.
  • Ben de aynı durumdayım. CKS90 ımı kardeşime hediye ettim. Şimdi diyorum ki CKS 77 alsam ne olur? Yine cks 90 ile 77 arasındaki en iyi karşılaştırmayı yapacak olan satıcı dostumuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Ben de aynı durumdayım. CKS90 ımı kardeşime hediye ettim. Şimdi diyorum ki CKS 77 alsam ne olur? Yine cks 90 ile 77 arasındaki en iyi karşılaştırmayı yapacak olan satıcı dostumuz

Bence cks77 daha derli toplu, hem yeni üretim hemde cks90'dan genel manada üstün bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 18 Mayıs 2013; 18:14:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanOz

Ben de aynı durumdayım. CKS90 ımı kardeşime hediye ettim. Şimdi diyorum ki CKS 77 alsam ne olur? Yine cks 90 ile 77 arasındaki en iyi karşılaştırmayı yapacak olan satıcı dostumuz

Bence cks77 daha derli toplu, hem yeni üretim hemde cks90'dan genel manada üstün bir kulaklık.

Bende geçen hafta cks77 aldım arkadaşımdan mutluyum

• PM
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.