Şimdi Ara

Güncellenecek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
64
Favori
85.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam su fm taransısmeter cıhazı ne ıse yarar.fm olmayan cıhazlarda fm gorevımı goruyor,yoksa varolan fm kalıtesınımı yukseltıyor.eger oyleyse fark sınyal kalıtesındemı yoksa,ses kalitesindemi oluyor.vereceginiz cevaplara göre bu cihazdan alabilirim.sımdıden tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ADET TARAFIMCA SONY MH650C KULAKLIK ALINMIŞTIR..
    HIZLI KARGO..GERÇEKTEN GÖRDÜĞÜM EN İYİ KULAKLIK DİYEBİLİRİM HEMDE BU FİYATA..
    HAYIRLI SATIŞLAR DİLERİM VE TAVSİYE EDERİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

hocam su fm taransısmeter cıhazı ne ıse yarar.fm olmayan cıhazlarda fm gorevımı goruyor,yoksa varolan fm kalıtesınımı yukseltıyor.eger oyleyse fark sınyal kalıtesındemı yoksa,ses kalitesindemi oluyor.vereceginiz cevaplara göre bu cihazdan alabilirim.sımdıden tesekkürler.

örnek cep telefonunuzdan mp3 çalıp bunu oto teybinde bir frekansta dinlemenize olanak sağlıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: gözlüklü

1 ADET TARAFIMCA SONY MH650C KULAKLIK ALINMIŞTIR..
    HIZLI KARGO..GERÇEKTEN GÖRDÜĞÜM EN İYİ KULAKLIK DİYEBİLİRİM HEMDE BU FİYATA..
    HAYIRLI SATIŞLAR DİLERİM VE TAVSİYE EDERİM..

Hayırlı olsun, Keyifle kullanın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Leevioz

an itibariyle sipariş vermiş bulunmaktayım cks77 için.
    bir sorum olacaktı. bilgisayarın ekran kartı IDT HIGH DEFINITION dıyor yani onboard sanırsam.
    telefondan da dinlerim arada(nokia 6303)
    küçük kulaklık amfilerinden gerekli midir bu kulaklık için ?

Normal şartlarda kolay beslenebilen bir kulaklık, ihtiyaç olup olmadığına kendiniz tecrübe edip karar vermeniz daha yerinde olacaktır.

• daha önce yazacaktım yazamadım. kemal bey'den daha önce cks90 almıştım bu arada. satürn'de 1000-1500 liralık kulaküstü dr. dre vs sağlam kulaklıkları denedim ancak benim cks90 ile aralarında çok büyük bi fark göremedim. ya ben pek anlamıyorum bu işten ya da gerçekten cks90 parasının çok üstünde bir kulaklıkmış. tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discjockeyyy

daha önce yazacaktım yazamadım. kemal bey'den daha önce cks90 almıştım bu arada. satürn'de 1000-1500 liralık kulaküstü dr. dre vs sağlam kulaklıkları denedim ancak benim cks90 ile aralarında çok büyük bi fark göremedim. ya ben pek anlamıyorum bu işten ya da gerçekten cks90 parasının çok üstünde bir kulaklıkmış. tekrar teşekkürler.

Bana para verseniz Dr. E midir nedir değişmem CKS yi, o kulaklıklara para verenler sakin bana ses kalitesinden anliyorum demesinler, moda için falanda kabul ederim ama ses kalitesi açısından mevzu bile olmaz.

• Kemal Beyden sony mh650c kulaklık aldım. Ürün beklediğimden de güzel çıktı. Herkese tavsiye ederim.
    Hayırlı satışlar.
  • selam arkadaşlar.simdi benim ath cks90 kulaklıgım var,ancak sony ericsson w715 telefonumla pek uyumlu olmadı galiba.Şimdi bana cks90 ile uyumlu radyosuda olan bir player. önerebilirmisiniz,fiyatı uygun olsa iyi olur.konuyu buradan sormamın sebebı cks90 kullanan arkadaşlara buradan ulaşabilecegimi düsundum.simdiden teşekkür ederim.

• quote:

daha önce yazacaktım yazamadım. kemal bey'den daha önce cks90 almıştım bu arada. satürn'de 1000-1500 liralık kulaküstü dr. dre vs sağlam kulaklıkları denedim ancak benim cks90 ile aralarında çok büyük bi fark göremedim. ya ben pek anlamıyorum bu işten ya da gerçekten cks90 parasının çok üstünde bir kulaklıkmış. tekrar teşekkürler.

Tekrardan hayırlı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Bana para verseniz Dr. E midir nedir değişmem CKS yi, o kulaklıklara para verenler sakin bana ses kalitesinden anliyorum demesinler, moda için falanda kabul ederim ama ses kalitesi açısından mevzu bile olmaz.

Bende hep söylüyorum önceliğiniz hep fiyat performans olsun

quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

Kemal Beyden sony mh650c kulaklık aldım. Ürün beklediğimden de güzel çıktı. Herkese tavsiye ederim.
    Hayırlı satışlar.

Hayırlı olsun, Keyifle kullanın

quote:

Orijinalden alıntı: blntmsl

selam arkadaşlar.simdi benim ath cks90 kulaklıgım var,ancak sony ericsson w715 telefonumla pek uyumlu olmadı galiba.Şimdi bana cks90 ile uyumlu radyosuda olan bir player. önerebilirmisiniz,fiyatı uygun olsa iyi olur.konuyu buradan sormamın sebebı cks90 kullanan arkadaşlara buradan ulaşabilecegimi düsundum.simdiden teşekkür ederim.

Hesaplı bir model olsun derseniz Clip+ düşünebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

kulaklık an itibariyle elime ulaştı. ilk taktığımda bile ses tatmin etti beni parasını hak ediyor yani kulaklık (cks77)
    basslar denildiği kadar var. zaten sadece basslı şarkı dinlediğim için aldım gayet de memnunum. bassı diğersesleri ezmiyor. ama bass sevmiyorsanız kulaklık sizi tatmin etmez kesinlikle.
    desilver'a teşekkürler. güzel alışverişti.
    bir sorun olacaktı. burn in yapan arkadaşlar bir yarar gördümü acaba? yani yaparsam basslar daha da açılır mı ?

Hayırlı olsun, Keyifle kullanın Özellikle burnin yapmak adına birşeyler yapmayın, zaten kullandıkça burnin olacaktır, ama burnin süresini hemen tamamlayayım dersenizde karışık bir playlist hazırlayım normal dinleme seviyesinde çalmaya bırakabilirsiniz.

• Sony mh650c samsung s3 mini ile uyumlu mu acaba ? Bende onun aynısının mh650 olanı var sony ericsson ama uyumlu değil . Üzerindeki tuşa basınca uyumlu hale geliyor . Acaba bu sattığınız ürün uyumlu mu kesin cevap verir misiniz ?
  • 1 adet CKS99 alındı. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Sony mh650c samsung s3 mini ile uyumlu mu acaba ? Bende onun aynısının mh650 olanı var sony ericsson ama uyumlu değil . Üzerindeki tuşa basınca uyumlu hale geliyor . Acaba bu sattığınız ürün uyumlu mu kesin cevap verir misiniz ?

Merhaba, mh650c'yi s3 minide deneme şansım olmadı kullanan arkadaşlar varsa zaten yazacaktır, ama Nexus 4 ve Lg optimus 4x'te çalışıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

1 adet CKS99 alındı. Teşekkürler.

Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 28 Mart 2013; 21:54:15 >

• Merhaba Desilver.şuan DENON AHC710 kullanıyorum ama nedense ısınamadım bi türlü kulaklıga.senın deneme şansın olduysa bu modeli cks77 ile kıyaslarmısın?
  • Ankara'da neredesiniz elden teslim alma şanşım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit2100

Merhaba Desilver.şuan DENON AHC710 kullanıyorum ama nedense ısınamadım bi türlü kulaklıga.senın deneme şansın olduysa bu modeli cks77 ile kıyaslarmısın?

Merhaba, maalesef denon ahc710 deneme fırsatım olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: okemin

Ankara'da neredesiniz elden teslim alma şanşım var mı?

Özel mesaj gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 30 Mart 2013; 18:06:02 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_tugrul

pm

Cevapladım

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha_Music

pm

Bana herhangi bir mesaj gelmedi.

• pm
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.