Şu resimde ne demek istiyor acaba? Kulaklık pozisyonlarını değiştirince ne fark ediyor?
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
Şu resimde ne demek istiyor acaba? Kulaklık pozisyonlarını değiştirince ne fark ediyor?
Birinci kademede yani ilk resimdeki konumda kulak kanalınıza daha çok yaklaşıyor hem daha iyi izolasyon sağlamış oluyor hemde basslar biraz daha dengeli oluyor, ikinci kademede basslar daha tok vuruyor, tabiiki bu olay kişiye ve kulak yapısına göre değişir, hangi konumda daha tatmin edici ses alınıyorsa o konumda kullanılabilir.
kendisinden aldığım ath cks 77 kulaklığı bu mesajı yazarken bile kullanmaktayım. 1 saat oldu teslim alalı ve kulaklık inanılmaz. bass seviyor iseniz hemen almalısınız. mid ve tizlerin bu kadar bass'ın yanında böyle dengeli olması süper.. inanılmaz bir kulaklık. kendisine teşekkür ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc
kendisinden aldığım ath cks 77 kulaklığı bu mesajı yazarken bile kullanmaktayım. 1 saat oldu teslim alalı ve kulaklık inanılmaz. bass seviyor iseniz hemen almalısınız. mid ve tizlerin bu kadar bass'ın yanında böyle dengeli olması süper.. inanılmaz bir kulaklık. kendisine teşekkür ediyorum.
ckm99 stokokta ne zaman olacak? ve kaç lira olacak? ckm77 var bide ondanda olsaydı.
Ekim ayı içerisinde elimde çeşitli Audio Technica modelleri olacak.
Teşekkürler bu soruyu sorduktan sonra başka bir arkadaşla görüştüm bu konuda,hayırlısı.Yinede sağol iyi satışlar
Selamlar,
bozulan cx500 den sonra dESiLVer' dan cks77 almış bulunmaktayım, iki gündür kullanıyorum. Öncelikle dESiLVer' a teşekkür ediyorum, kendisi güvenilir ve çok ilgili bir satıcı.
Kulaklığa gelince, ses kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti. Malzeme kalitesi, kablo kalınlığı, cx500' e göre bariz daha iyi. Ben almadan merak ettiğim için belirtiyorum, kulağa oturmasında bir sorun yok, yürürken, koşarken kulaktan çıkma gibi sorun yaşatmaz. Dış sesi kesmesi, bence, cx500' e göre biraz daha kötü, kablosu da biraz uzun...
quote:
Orijinalden alıntı: oguz3659
Selamlar,
bozulan cx500 den sonra dESiLVer' dan cks77 almış bulunmaktayım, iki gündür kullanıyorum. Öncelikle dESiLVer' a teşekkür ediyorum, kendisi güvenilir ve çok ilgili bir satıcı.
Kulaklığa gelince, ses kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti. Malzeme kalitesi, kablo kalınlığı, cx500' e göre bariz daha iyi. Ben almadan merak ettiğim için belirtiyorum, kulağa oturmasında bir sorun yok, yürürken, koşarken kulaktan çıkma gibi sorun yaşatmaz. Dış sesi kesmesi, bence, cx500' e göre biraz daha kötü, kablosu da biraz uzun...
arkadaştan cks 77 aldım çok hızlı bir alış-veriş oldu. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: dESiLVer
quote:
Orijinalden alıntı: crowland
Guvenilir bir kardesimiz ve baya bilgili ...
Teşekkürler, zaten beni bilen biliyor, forumda kutusuz olarak cks90 ilk ben satmaya başladım, ilk cks90 satışımdan bu yana 1 sene geçmiştir, özel durumlardan dolayı getirememiştim, şimdi tekrar getirmeye başladım, merak eden referanslarıma bakabilir
elinizde ürün hala var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: fatality_
arkadaştan cks 77 aldım çok hızlı bir alış-veriş oldu. teşekkürler
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
Orijinalden alıntı: dESiLVer
quote:
Orijinalden alıntı: crowland
Guvenilir bir kardesimiz ve baya bilgili ...
Teşekkürler, zaten beni bilen biliyor, forumda kutusuz olarak cks90 ilk ben satmaya başladım, ilk cks90 satışımdan bu yana 1 sene geçmiştir, özel durumlardan dolayı getirememiştim, şimdi tekrar getirmeye başladım, merak eden referanslarıma bakabilir
elinizde ürün hala var mı ?
Şu an elimde Audio-Technica kulaklık kalmadı, 15 güne kadar elimde olacak.