Şimdi Ara

[Güncellenecek]Aliexpress Kulaklık Garantisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşallah Doğru Yerde Açmışimdir Konuyu Yanlış Yerde Açmıssam Çok Özür Dilerim

19.09.2016
    2 Ay Önce Almış Olduğum RAZER KRAKEN 7.1 CLASSİC Kulaklığımdan Aşırı Rahatsız Edici Bir Ses Geliyor . Taktığım Zaman Hışırtı Sesi Geliyor Çok Rahatsız Edici

21.09.2016
    Satıcıya 2 Gündür Mesaj Atıyorum Cevap Vermiyor ( Satın Aldığım Sekmeden Sipariş Mesajlarından Atiıyorum Oradan Cevap Vermiyor. Heralde Tamam Bunun İşi Bitti Cevap Yok Der Gibi) Bende Kulaklığın Sayfasına Geldim Oradan Mesaj Attım 2 Saat Sonra Mesaj Geldi . garantisi Yok Fakat Sen Bana Yolla Ben Sana Yenisini Yollayayım Diyor Resimler

22.09.2016
    Ne Yalan söyleleyim Açıkçası Korkuyorum Adama Kulaklıği Yolladım sonra Cevap Vermesse Diye Ama Ne Yapalım Şansımı deneyeceğim Şimdi Baloncuklu Naylon Alacam Adam Gini Saracam Etrafını Yarında Ptt Ye Gideceğim

GÜNCELLENECEKTİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aldığınız kulaklığın linkini atarmısınız
  • Başka cihazda denedin mi ki? Ya senin ses kartında bir sorun varsa?
  • 4 Cihazda Denedim aynı sorun car . Sonra araştırdım arkadaş kulaklığı yolladığım zaman bana bişey yollamayacam zaten ben ona bak yolladım sana dediğim zamandan beri bana 1 haftadır cevap vermiyor dilandırıcı
    Aliexpress : PC Game Accecories

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.