Acayıp gaz yapar ve 2 lıtre ıcersen kılo da alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
Günde 3 litre süt içersen. Ve bunu 1 ay boyunca devam ettirip ardından dambıllarla çalışırsan. Hayvan gibi kasların olur.
Aynen Öyle Denendi ve Onaylandı , Günde 3Degıl En Az 1,5 En Fazla 2Lıtre Iiçiyordum .. Snde Azaltmalısın Cıddı Zararları Var ..
ben hiç içmiyorum bi zararı olur mu
Kansızlık yapar hocam. Yakın bi tanıdığım bunun için ilaç tedavisi gördü. Bünyen sağlamsa bir şey diyemem ama..
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
demir eksikliği, beyin gelişimi ve öğrenmeyi olumsuz etkilediğini biliyorum.Ayrıca karaciger e de zararlı insülin hücrelerini öldürüp şeker hastalıgına yol açabilir 1litre bile zararlı yarım litre yada daha az tüketmekte fayda var
Demir yetersizliği yaptığı doğrudur. Kalsiyum ve demir birbirinin emilimini etkiler. Beyin gelişimi üzerinde etkin bir olumsuzluk oluşturmaz. Bahsettiğin gibi şeker hastalığıyla birebir alakası yoktur.
GÜnlük 2 lt süt tüketmenin oluşturabileceği en etkin problemler şunlardır.
1- Demir yetersizliğine neden olabilir. 2- Yüksek enerji içerdiğinden erken yaşlarda sorun çıkarmasa dahi ilerleyen yaşlarda obezite sorunu oluşturabilir. Bu durum Beden kitle İndeksine bağlı diğer hastalıkları tetikler ( diabet, tansiyon vs ) 3- Hayvansal kaynaklı ürünler doymuş yağ içeriğinden dolayı kolesterol üzerinde olumsuz etkileri vardır. Günlük ortalama 500 ml üzerindeki tam yağlı sütler kolesterolün yükselmesine neden olur.
quote:
Günde 3 litre süt içersen. Ve bunu 1 ay boyunca devam ettirip ardından dambıllarla çalışırsan. Hayvan gibi kasların olur.
1 ayda hayvan gibi kas mı?
kas gelişimi ve kilo almaya yardımcı oluyor mu bari , günde 1-2 bardak içsek faydası olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Acayıp gaz yapar ve 2 lıtre ıcersen kılo da alırsın
Arkadaşlar bende çok az gaz yapıyor niyeyse Ha birde yarım yağlı süt içiyorum, göbek yapıyor azcık up!
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
1 ayda hayvan gibi kas mı?
Lafın gelişi işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme