bana hiç bisi olmadı uzun süredir bana para kazandırıyor bi paylasım yapım dedim ama onun içine ettin bi daha paylasmıcam tek yararlanıcam!!!!!!!!!!!!!
tek yararlanmak istesen de yararlanamazsın bilmiyoruz sanki, hiç bilmesem inanıcam... Sana verdiği 25$ ı 75$ yapman için ref yapmaya ihtiyacn var ref yapmak içinde ugrasmaya ve paylaşmaya ;]
Doğruluk PAyı %0 ben kendim denedim paypal hesabına para gitmiyor paypalda uyandı artık :) Oyüzden kasmaın
PayPaL artık bu tarz sitelerin çoğundan gelen teklifleri kabul etmiyor, AlertPay diye bi siteye atıyolar ;) bende su an 20$ a yakın bişeyler var paypalda ordan biliym :P
1 DAKIKADA UYE OLUN 5 DAKIKADA 27 DOLAR KAZANIN DENEMESI BILE KOLAY ÜYELIK AKTIVASYONU FALAN YOK UYELIK KOLAY KAZANMAK KOLAY ALT ÜYE KAZANDIRIN ONLARDAN DA KAZANIN NE KADAR DA KOLAYMIS PARA KAZANMAK DEGILMI SITE SAHIPLERI SIZDE KAZANABILIRSINIZ LINKE TIKLA KOLAYCA UYE OL TAM 27 DOLAR KAZAN Bu site en kolay ve en çok kazandıranı.Yapmanız gereken siteye üye olduktan sonra açılan sayfada aşağıdaki 6$ veya 4$ gibi olan linkleri tıklayıp açılan yerdeki boşluklara yorum yazmak.Her açılan sayfada 1 veya 2 adet kutucuk görceksiniz.O boşluklara tek tek yorum yazıp altındaki butona tıklamak.Sonucunda hesabınıza dolarlar yatıyor.Bu kadar basit.Üye olduktan sonra 15 dakikada hemen 27$ kazanıyorsunuz. Nasıl Üye Olunur? Aşağıdaki üye olun linkine tıkladıktan sonra açılacak sayfada sağ üst köşede Create A Free Account'a tıklayın.Daha sonra boşluklara şunları yazacaksınız: Username: Kullanıcı adınız Password: 7-15 karakterli şifreniz First name: Adınız Last name: Soyadınız Gender: Erkekler için Male, bayanlar için Female Age: Yaşınız Email Address: Email Adresiniz ve en son da kutucuğun içine resimde gördüğünüz karakterleri girip Create Free Account butonuna tıklayın.İşte bu kadar kolay.İyi kazançlar.... NOT: Adınız ve Soyadınızı girerken TÜRKÇE karakter kullanmayın.... Not:Parayı çekmek için sitede redeem bölümüne tıklamanız yeterli Sitelere girdikten sonra kutucuklara "Good site.I like it." gibi bir şey yazsanız yeterli olcaktır...Saygılar...SIZDE BU KAZANMA YONTEMLERINI ARKADASLARINIZA TANITIN ONLAR UZERINDEN DE KAZANIN. CALISMADAN PARA KAZANMAK BU
buradan kayıt olunuz: www.-A-W-S-u-r-v-e-y-s-.com/HomeMain.cfm?RefID=mucitx31_tolga Çok öemli not : LİNKİN ARASINDAKİ - LERİ KALDIRINIZ! 6 tane kadar link e tıklıyoruz ve paralar cepte bu kadar artık bi rücam var beyler kayıt oluken benden kayıt olmak istemeyenler olabilir tabikide münkündür ancak su aciz insana benim üzerimden üye olunca sadece 1.25 cent kazandıracaksınız bunu size hiç bir etkisi yokdur aksine bana faydası vardır!!
SON OLARAK ALINTI CALINTI DEGİLDİR KENDİ PAYLASIMIMDIR!!!!! BUX.TO ADRESİNDE 10 LİNKE TIKLIONUZ 1 DOLAR ALIONUZ BUNDA 27 DOALR :D
ARAŞTIRMA SONUNDA BUNU BULDUM BEN GUNDA ARTIK SÜPER PREMLERİM VAR O KADAR PREMLERİM OLDUKİ KİMSE BAS EDEMİO
Ya bıktım artıq bu saçma sapan konulardan he.Bak kardeşim çalıntı değildir vs. şeyler yazmışsın ama bütün forumlarda var bu yazı ve kelimesi kelimesine hatta yazım yanlışlarına kdar aynı.Sen kimi kandırıyosun ya ? Neyse zaten cezanı bulmuşsun
bencede saçmalık böle sitelere fln bakmayın bazılarında virüs fln olabilir 27$ almak yerine bilgisayarı yaptırmak için 27$wermeyin xD
buxtodan başkası yalan
Arkadaslar bu elemanin verdigi yontem dogrumu yanlismi bilmiyorum ama ise yarayan ref yaparak veya baska yontemlerle (reklamlara tiklamak gibi) para kazandiran yerler bilen varmi? Ama gercekten ise yariyorsa irtibata gecelim.
İşe yaramıyor.Arkadaşın biride 30 dakkada yaptım demiş.Buyuk ihtimalle ip deiştirip yapmıştır 3 gun sonra gelen maili gorunce arkadaşın surat ifadesini gormek isterdim.Bendede su an 50.25 dolar falan va rama ugraşmıyorum cunku cooook kasıntı bir iş.
PAra alabilirsin, sadece oldukça uzun sürer ve burdan hızlı para kazanmak istiyosan ya parayla üye satın alcan 500 tane fln, ya da aktif üye yapıcan... başka yolu yok hiç bir PTC sitesinde olmaz. Onun yerine gidip bi işe girip calışmak daha mantıklı
surveysden uye yapmaya ugrasmayın....Kendi referans lınkinizi kopyalayın...explorer ile acın uye olun hep ole bir sürü üye oldun ve paranız artsın
quote:
Orjinalden alıntı: JeTKiLLeR
surveysden uye yapmaya ugrasmayın....Kendi referans lınkinizi kopyalayın...explorer ile acın uye olun hep ole bir sürü üye oldun ve paranız artsın
Yakalanırsan, adamlar sana dava açtımı borçlu çıkarsın.. Bunu yapanların çoğu ailesi izin vermediği ya da gerçek para vermek istemediği için bunu yapıyor.. Bişeyi yapıcaksanız düzgün yapın.. O şekilde anca kendini kandırısın paranı almaya calısırken yakalanırsan da borçlu çıkarsın.. Bütün PTC sitelerinde bu kurallar aynı...
Virüs felan yok ben 1 saate 75 yapıorum sorun olmuo ancak paypala gitmiyor :D
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
quote:
Yakalanırsan, adamlar sana dava açtımı borçlu çıkarsın.. Bunu yapanların çoğu ailesi izin vermediği ya da gerçek para vermek istemediği için bunu yapıyor.. Bişeyi yapıcaksanız düzgün yapın.. O şekilde anca kendini kandırısın paranı almaya calısırken yakalanırsan da borçlu çıkarsın.. Bütün PTC sitelerinde bu kurallar aynı...
Zaten surwesyde işim yok bn bux.to dan yapiyorum ama oda bıraz zor
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
quote:
Mahkeme işi olmaz sadece parasını alamaz o kadar.
Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme