Şimdi Ara

günde 27 dolar kazanarak prem alabilirsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

1 DAKIKADA UYE OLUN 5 DAKIKADA 27 DOLAR
    KAZANIN DENEMESI BILE KOLAY ÜYELIK
    AKTIVASYONU FALAN YOK UYELIK KOLAY KAZANMAK KOLAY ALT ÜYE KAZANDIRIN ONLARDAN DA KAZANIN NE KADAR DA KOLAYMIS PARA KAZANMAK DEGILMI SITE SAHIPLERI SIZDE KAZANABILIRSINIZ LINKE TIKLA KOLAYCA UYE OL TAM 27 DOLAR KAZAN Bu site en kolay ve en çok kazandıranı.Yapmanız gereken siteye üye olduktan sonra açılan sayfada aşağıdaki 6$ veya 4$ gibi olan linkleri tıklayıp açılan yerdeki boşluklara yorum yazmak.Her açılan sayfada 1 veya 2 adet kutucuk görceksiniz.O boşluklara tek tek yorum yazıp altındaki butona tıklamak.Sonucunda hesabınıza dolarlar yatıyor.Bu kadar basit.Üye olduktan sonra 15 dakikada hemen 27$ kazanıyorsunuz. Nasıl Üye Olunur? Aşağıdaki üye olun linkine tıkladıktan sonra açılacak sayfada sağ üst köşede Create A Free Account'a tıklayın.Daha sonra boşluklara şunları yazacaksınız: Username: Kullanıcı adınız Password: 7-15 karakterli şifreniz First name: Adınız Last name: Soyadınız Gender: Erkekler için Male, bayanlar için Female Age: Yaşınız Email Address: Email Adresiniz ve en son da kutucuğun içine resimde gördüğünüz karakterleri girip Create Free Account butonuna tıklayın.İşte bu kadar kolay.İyi kazançlar.... NOT: Adınız ve Soyadınızı girerken TÜRKÇE karakter kullanmayın.... Not:Parayı çekmek için sitede redeem bölümüne tıklamanız yeterli Sitelere girdikten sonra kutucuklara "Good site.I like it." gibi bir şey yazsanız yeterli olcaktır...Saygılar...SIZDE BU KAZANMA YONTEMLERINI ARKADASLARINIZA TANITIN ONLAR UZERINDEN DE KAZANIN. CALISMADAN PARA KAZANMAK BU

buradan kayıt olunuz: www.-A-W-S-u-r-v-e-y-s-.com/HomeMain.cfm?RefID=mucitx31_tolga
    Çok öemli not : LİNKİN ARASINDAKİ - LERİ KALDIRINIZ!
    6 tane kadar link e tıklıyoruz ve paralar cepte bu kadar artık bi rücam var beyler kayıt oluken benden kayıt olmak istemeyenler olabilir tabikide münkündür ancak su aciz insana benim üzerimden üye olunca sadece 1.25 cent kazandıracaksınız bunu size hiç bir etkisi yokdur aksine bana faydası vardır!!

SON OLARAK ALINTI CALINTI DEGİLDİR KENDİ PAYLASIMIMDIR!!!!! BUX.TO ADRESİNDE 10 LİNKE TIKLIONUZ 1 DOLAR ALIONUZ BUNDA 27 DOALR :D

ARAŞTIRMA SONUNDA BUNU BULDUM BEN GUNDA ARTIK SÜPER PREMLERİM VAR O KADAR PREMLERİM OLDUKİ KİMSE BAS EDEMİO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHacker2 -- 23 Mart 2008; 17:56:47 >

• BEN BU SİTEDE YENİYİM BANA SAYGI GÖSTERMESENİZ BİLE EMEGE SAYGI GÖSTERİN BAYA BİR UGRASTIM
  • tmmda sen bunu yazmışsın iyi güzel emeğine saygı ama doğruluk payı ne kdr biliyormusun?
    bunun gibi bi site daha vardır 10$ kazanıodun paypal'a aktarlıyordu.Ama paypal'a para aktarımı 10$dı yani bişi geçmiyordu eline dene olursa oldu die yaz parayı alınca...
  • tamam az kaldı alıcam zaten parayı
  • 75 olmadan para cekemiyosun bunda boyna ref yapman gerek kasıntı iş, onun yerine 2 gün para harcamayın gidin pre alın :D
  • daha paypal hesabı da aç zaten gunz calışmo
  • 1 Linkten 6 dolar alıyon sen burda 1.25 cent için uğraşıyon bence biraz palavra daha fazla alman gerekir bence ama BENCE
  • onun yerine uraşıcaına al gercek parayla bitsin o kadarada pahalı diil zaten...
  • bn unlimitet veya 3 ay bi set alcam unlimitet desert veya Deities o işlerle uğraşmaya deymez
  • Arkadaslar ben bu parayi nasil paypal aktarcam ??
  • 75 dolar yapmak ne kadar sürer ?
  • Ben 30 dakikada yaptım
  • ben kac gundur ugrastım sonunda aldım 500 g coin :D
  • ss isterim yaw pek inanamadım doğrusu Sahiden oluyor mu?
  • biraz sabredersen ss gondericem D: parayı cektim daha sonra 75 doalrım oldugunda ss gondericem oke
  • 75 dolardan 50 dolar geliyo onu oku once
  • arkadaş paranın geldiğine inanmıyorum şu konuyu okuduktan sonra
    http://forum.donanimhaber.com/m_21934889/mpage_1/key_//tm.htm#22305524

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 2 Nisan 2008; 20:19:57 >
  • Arkadasim Senin Soyledihin Konu Normal Uyelere Kapanmıs
    quote:

Orjinalden alıntı: djefecan

arkadaş paranın geldiğine inanmıyorum şu konuyu okuduktan sonra
    http://forum.donanimhaber.com/m_21934889/mpage_1/key_//tm.htm#22305524

•  günde 27 dolar kazanarak prem alabilirsin
  • bu ney? Casus olarak mı girmek istiyomus bu site? sanmam açıkçası bu site sağlam baya bi üyesi ve takılanı var, kazandığın parayıda veriyo ama??
    belki de sıradan uyarılardan dır :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.