Şimdi Ara

Günde 3 4 defa büyük abdestimi yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Günde kaç öğün yediğimi açıklayarak başlıyorum, sabah 10 11 gibi kahvaltı, yarım ekmek. 3 4 gibi 1 tabak yemek, pilav varsa ekmek yok. Ki pilavın yanında da bişeler illa ki yiyorum. Yoksa 1 ekmek de burda gidiyor. Neyse spora gidiyorum, çıkışında yarım ekmek döner yada 1 adet et döner. Eve gidiyorum duş almadan önce yarım ekmek daha. Duştan sonra gece 11 12 gibi acıkırımsam da yine yarım ekmek arası bişeyler. Ki turşuyu ve acıyı çok severim çokta yerim. Ayı gibi yiyorum işte kısaca, çok aktif spor yaptığımdan kilo da alamıyorum kilom aylardır bu beslenme ile sabit. Fakat günde minumum 3 4 defa büyük abdestimi yapıyorum. Bazen 6 7 oluyor bu. Ben bundan şikayetçi değilim. Dışardayken yapmasam da oluyor. Yemek yiyorum midem az bişey şişiyor, önceden yediğimi sindirip boşaltıyorum yer açıyorum Ben hiç rahatsız olmasam da ev halkı bundan şikayetçi. Ailenizde benim gibi bi ayı olsa ne düşünürdünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan bunu yazdım karnım acıktı bak gene. En son 1 de yarım ekmek et döner yedim. Gece 12'den önce evde kendi hazırladığım et yada tavuk döner yiyorum. 12'den sonra et yok. Şimdi şöyle yarım ekmek salam nasıl gömülür öfff öf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora git...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.