Şimdi Ara

Günde 3 ölçek protein tozu alıyorum sizce doğrumu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
75.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 kilo protein tozu içip felç olan çocuk bu arkadaş herhalde. 8 senede arttıra arttıra ilerlemiş.

• cornfield C kullanıcısına yanıt

TDEE calculator sayfaları var hocam. Günlük alman gereken kalori/protein/ yağ/ karb. miktarını hesaplıyor. 181/83kg'yum. Haftada 4 gün gym (upper/lower) Günlük 180gr protein almam gerektiğini söylüyor mevcut kilomu korumak için. Sabah 4 yumurta + öğlen 250gr hindi + akşam 250gr hindi/balık/kırmızı et ile 180 gr proteini tutturmaya çalışıyorum. Gereksiz mi yani? Yanlış mı söylüyor TDEE sayfaları ya da yabancı egzersiz youtuber hocaları?

• paladinho kullanıcısına yanıt

Bahsettiğine benzer şekilde çok rahat 200g protein alabiliyorum 2500 kalori içerisinde.

6 gün push/pull yapıyorum ben de.

evet bilerek böyle yapılıyor . banada 200 gram protein 250 gram karbo diyor . dediğim gibi normal bir insanın yiyerek o oranı tutturması imkansız ne yapacak ? bu sefer protein tozu almaya başlayacak,takviye onu bunu alacak . kilo x 1veya 1.2 yeterli.

zaten baktığında ortada gezenin kopyala yapıştır bilgiler olduğunu göreceksin. bu tip bilgilerin olduğu türkçe bir forum vardı. orada 2 veya 2.5 derlerdi hep . sonra ne oldu ? adamlar kitleyi oluşturdu forumun yanında protein tozu vs takviyelerinin olduğu büyük bir site açtı .

şunu da ekleyeyim böyle yiyerek ne kadar gideceksin ? ya vücudun iflas edecek ya cüzdanın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cornfield -- 17 Ekim 2021; 11:53:34 >

x1,2 ile x2 arasında bir gelişim farkı yoksa, hatta x2 olunca vücuda zararlıysa elbette x1,2 olarak devam ederim hocam, her yönden işime gelir. Fakat bu işin hakkı x2 ise, x2 yemeyi tercih ederim; çünkü sporu yaparken nefes gıçımdan çıkıyor, ter banyosu yapıyorum. Bu kadar uğraşıp da yetersiz beslenme kaynaklı az gelişmek istemem. Ramazan'a kadar böyle devam, ramazanda göbeği düzleştirip Mayıs-Haziran 1 ay da ağırlıklı kardiyo ve definasyon yaparım diye düşünüyordum

Ekleme: herhangi bir profesyonel yardım almadım, oradan buradan okuduklarımla yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 17 Ekim 2021; 16:1:13 >

hocam hep aynı. terlemeden olmuyor bu iş.

Siz ne yiyorsunuz merak ettim.

Abur cubur ve fast food tüketmeden günlük dengeli 2500 kalori aldığınız da zaten rahat 160 gram protein almanız gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.