Şimdi Ara

günde 50km gitmek icin scooter (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Honda spacy al rahat et. Kendim de kullanıyorum hyosungdan geçtim. Tam bir ekonomi motoru. Memur işçi kurye öğrenci için ideal.

hocam bu spacylerin fiyatlari niye uctu? nasil bulacaz uygun fiyatlisini? bazilari var uygun fiyatli ama kmler 35 40bin. onerirmisiniz o km de

Hocam ben ilk çıktığında lansman fiyatı 5450 tl den aldım ama zam geleceğini biliyordum bayi de söylemişti zaten. Bir de 4 senedir takip ediyorum Honda alanlar bu bakımdan hep karlı oluyor. Ben de hyosung ve mondial kullanıcısıydım. Sırf mantık yonunden Honda seçtim. Şuan da aldığım fiyatın üstüne satabilirim. Zaten gordugun en ekonomik motor. 19 tl ile 220 km yapıyor sehiricinde. Su anlasılmasın fiyatların anormal yukselişini tasvip etmiyorum ama madem durum bu biz de mantıklı olan yolu secmek zorundayız. Buldugun 30000 40000 kmdeki motorlar kurye motorlarıdır şahsen almanı tavsiye etmem çok sert kullanıyorlar. Uygun fiyatlı sahsi kullanıcıdan spacy bulursan kaçırma derim. Sıfır alırsan da nasıl olsa zam gelecek aldıgın fiyatın üstüne satarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatta

50km az bi mesafe değil scooter tarzi bir motordansa ybr 125, cbf 150, apache (mondial hariç) vs.. gibi motorlara yönelmen daha mantıklı
    büyük lasikli olduğu için çukurlara denk gelirsen yol tutnuşları scoterlardan daha iyi olacaktır yada yüksek ccli büyük lastikli scooterlar var onlarda olabilir
    bende yamaha ybr 125 var memnunum daha alt model bi motorsa tavsiye etmem..

Git 25km gel 25km gunde 50 olacak sekilde kullanacagim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

dostum gomax E baktim ama mondial falan alma diyorlar. Aldiktan 1 2 yil sonra bile beni idare edebilmesi lazim o yuzden saglam bir seyler bakiyorum ve kullanici yorumlarina gore mondial pek uzun ömürlü marka değil.

Spacy Alpha çok hoşmuş ya, 2 kisi binildiginde konfor nasil peki ? Benim boyun 1.81 dizlerimin gidona carpma ihtimali var midir?

Ben de 1.78 boyunda 72 kiloyum dizlerin gidona carpması gibi bir durum olmadı. Zaman zaman kardeşimi artcı alıyorum kendisi 52 kilo sıkıntı olmuyor ama bir kez 96 kilo artcı aldım konforu unut böyle bir artcı varsa hocam çok zorlandım. Sahsi kanaatim 70 kilo ustu bir artcıyla yolculuk zorlayabilir. Zaten hacmi de dusuk 2 kişi dik bir yokusta 60 kmye kadar dusuyor. Aynı yokusu tek kişi dip gaz 80 ile cıkmıstım.

• Hocam senin ilacın kymco agility 125 . Ucuzdur fiyatına göre oldukca saglamdır. Bozulmamasıyla nam salmıs bir motosiklettir. Çin malı degıl taiwan malıdır. Son olarak çin malı motorlardan kesinliklr uzak durmanı tavsiye ederim emin ol çok çektirir sana. Forumları arastırırsan kymco agility hakkında insanların cok hosnuttur. Aea nın da tavsiye ettigi bir motordur. F/p kralı bence zaten

• Şekli de şöyle:

günde 50km gitmek icin scooter

günde 50km gitmek icin scooter

incelemesi de şurada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_37920518/tm.htm

aynısının bir de 163cc'lik modeli var. Agility city 200i diye (200cc değil aman dikkat :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 21 Ağustos 2015; 12:04:09 >

• arda4 kullanıcısına yanıt
    Kymco Agility 200i ile ilgili sorusu olanlar varsa yanıtlayabilirim.
    Şuan almaya kalksam SYM Symphony ST 200i yada yine KYMCO Agility 200i tercih ederdim, başlangıç motoru için idealdir ikiside. Motor fiyatı, servisi, parça fiyatı ve kalitesi ile asla üzmez.
    1500km oldu, yakıt ortalamam 3,5lt/100km. şehir içi.
    düz yolda 105-110km hızı gördüm.
    300km bakımında michelin city grip lastik taktıktan sonra titreşim ve sertlik hissedilir şekilde azaldı.
    hiç sevmediğim yönü sele altına kask koyamıyorsun. yakıtı da şöyle 2,8lt'lere düşse tadından yenmez..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.