Şimdi Ara

günde 50km gitmek icin scooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba, ben esenlerdeki evimden istanbul uni avcilar kampusune kadar goturecek bir motor ariyorum. Aklimda 50cclik yamaha neos tarzi dusuk cc li motorlar var, ama e5 e çikmak zorunda oldugum icin 50cc yeterli midir bilmiyorum. Bunun dışında çok pahaliya kacmayan 0 yada 2.el en fazla 125cc lik motor onerebilir misiniz? Pcx demeyin ön dizaynini begenmedigim icin elemek zorunda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 cc olmaz taciz ederler, sefaköyden sonra yolda daralıyor emniyet şeridi yok.
  • Ben 125cc ile bile e5e pek çıkmıyorum. 50cc olmaz.

• e5 de limit 80km. 125cc de sıkıntı yaşamazsınız. Ben teme bile çıkıyorum
  • Honda Activa
  • En aşağı 125cc almam gerekicek yani, peki mondial 125znu kullanan yada o motor hakkında bilgisi olan var mı ? Beni 1yıl götürse yeter sonrasında nmax yada xmax250 alacağım zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_80628468/tm.htm

ben şahsen hiç tavsiye etmem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

http://forum.donanimhaber.com/m_80628468/tm.htm

ben şahsen hiç tavsiye etmem :)

tesekkur ederim vazgectim bende bunu gordukten sonra, yamaha nmaxta karar kıldım

• 50cc şehir içinde harikadır, az yakar hızlı kaçar ama 50km gidilecekse ve düz yol varsa kesinlikle önermem. 60-70km/h giderek 50km yol bitmez. Al 125cc bir motor, 100-110 ile gider keyfine bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

50cc şehir içinde harikadır, az yakar hızlı kaçar ama 50km gidilecekse ve düz yol varsa kesinlikle önermem. 60-70km/h giderek 50km yol bitmez. Al 125cc bir motor, 100-110 ile gider keyfine bakarsın.

işte okulum şehir icinde olsa 50cc alacagim ama biraz disarida kaliyor araya e5 giriyor o bana sikinti. Bir tanidigimda 50cc neos var, karbüratör egzoz u degistirmis 1 2 degisim daha yapmis rahatlikla tek kisi 70 80 e cikabiliyorum diyor

• scooterda kararlı değilsen ybr 125 öneririm. fiyatı çok gelirse de boxer 150 yi inceleyebilirsin. mondiale falan vereceğin paraya yazık.
  • Honda spacy al rahat et. Kendim de kullanıyorum hyosungdan geçtim. Tam bir ekonomi motoru. Memur işçi kurye öğrenci için ideal.

• onu alma ruzgar ucurur
    yanında otobusle gitmen gerekir hep

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

onu alma ruzgar ucurur
    yanında otobusle gitmen gerekir hep

Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz anlamadım. Bu motorun ortası duz olduğundan pcx gibi ruzgarlı havada saga sola sallanmıyor. Hem spacy hem pcx kullanmış arkadasım bu yönden pcx'ten şikayetçiydi. Motosiklet.nette spacy alfa konusunda mesajları da mevcut. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.

• Ybr125 in yeni kasası çok hoşuma gitti. Ama vites falan nasıl olur bilmiyorum ışıklarda falan istop ettirip korna yemek istemem boxer150ye pek ısınamadım ama fiyatına göre tepe tpee kullanılabilen bir alet sanırsam.

Spacy değilde spacy alpha ya baktım mor rengi hış duruyor beyaz almaktansa, başka renk seçeneklerise olsa harika olurdu. 108cc hondaya göre, max hızı nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

Ybr125 in yeni kasası çok hoşuma gitti. Ama vites falan nasıl olur bilmiyorum ışıklarda falan istop ettirip korna yemek istemem boxer150ye pek ısınamadım ama fiyatına göre tepe tpee kullanılabilen bir alet sanırsam.

Spacy değilde spacy alpha ya baktım mor rengi hış duruyor beyaz almaktansa, başka renk seçeneklerise olsa harika olurdu. 108cc hondaya göre, max hızı nedir acaba?

Alpha kullaniyorum ben de. Duz yolda en fazla 100 yapiyor otesi yok. Yokus asagi 2 kisi 105 gordum biraz daha yapardi ama zorlamadim. Mor rengi var bendede kurye motoru imajindan biraz cikartmislar. Bu arada kendisi suan turkiyede tum motorlar arasinda en az yakan motordur. Daha detayli bilgi icin motosiklet.nette spacy alpha konusuna bakabilirsiniz. Yok ben vitesli kullanmak istiyorum derseniz tercihiniz ybr olsun.

• Mondial Gomax 150

günde 50km gitmek icin scooter

Artıları
    Çok uygun fiyat
    16" büyük jant,
    Yaygın servis ağı,
    Yedek parça sıkıntısı pek olmaz,
    Yedek parçaları çoğunlukla uygun fiyatlıdır (boyalı grenajlar hariç)

Daha ucuzunu bulamazsın

Yalnız 150cc motorla 120-140km/saat ne yazık ki mümkün değil. İdeal hızları 60-80km gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 17 Ağustos 2015; 16:37:25 >

• dostum gomax E baktim ama mondial falan alma diyorlar. Aldiktan 1 2 yil sonra bile beni idare edebilmesi lazim o yuzden saglam bir seyler bakiyorum ve kullanici yorumlarina gore mondial pek uzun ömürlü marka değil.

Spacy Alpha çok hoşmuş ya, 2 kisi binildiginde konfor nasil peki ? Benim boyun 1.81 dizlerimin gidona carpma ihtimali var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

Honda spacy al rahat et. Kendim de kullanıyorum hyosungdan geçtim. Tam bir ekonomi motoru. Memur işçi kurye öğrenci için ideal.

hocam bu spacylerin fiyatlari niye uctu? nasil bulacaz uygun fiyatlisini? bazilari var uygun fiyatli ama kmler 35 40bin. onerirmisiniz o km de
  • 50km az bi mesafe değil scooter tarzi bir motordansa ybr 125, cbf 150, apache (mondial hariç) vs.. gibi motorlara yönelmen daha mantıklı
    büyük lasikli olduğu için çukurlara denk gelirsen yol tutnuşları scoterlardan daha iyi olacaktır yada yüksek ccli büyük lastikli scooterlar var onlarda olabilir
    bende yamaha ybr 125 var memnunum daha alt model bi motorsa tavsiye etmem..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.