Şimdi Ara

Günde 6 saat uyku size yetiyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az 10 saati devirmeden yataktan kalkamam...
  • Haftanın 4-5 günü spor yaptığım için en az 7 saat uyumazsam hem zihinsel, hem de fiziksel olarak kötü hissediyorum kendimi. Ama en ideali 6-7 heralde ya Fazlası kilo,asosyallik ve baş ağrısı yapıyor. Azı da yorgunluk,halsizlik ve stres yapıyor. Vücut çöküyor bu sefer de
  • günde 6 saat tabi ruh gibi olursun zinde olman için en az 8 saat uykuya ihtiyaç vardır kanıtlanmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

6 Saat gece,

Yarım yada 1 saat ögle ,

Ama bazen öğlen fazla kaçabiliyor.

Ama az uyumak süper.

keşke senin gibi anaokullu olsam her öğlen uyku
  • Asıl kendini az uykunun yeterli olduğuyla kandıranlar büyük bir yanılgı içindeler. Hayatı uykusuz yaşayacağıma az yaşayayım daha iyi. O kadar beter bir şey uykusuzluk.
  • Günde 5 saat uyku yetiyor fazlasına gerenk yok öbür tarafta bol bol uyuyacaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Şimdi yatıyorum sabah 6 da kalkacağım gerçi şu an uykum yok ama internet başında gözüm yoruldu az haberlere bakacağım zaten o arada uyurum diye düşünüyorum

Dün gece 1 gibi yatmıştım 7 de kalkmıştım. 6 Saat bana ideal gibi ama normalde 5 saat uyku daha iyi geliyor. Hele ki sabahları.. Çünkü sabahları o herzamanki uyku sersemi olmuyor, daha dinç kalkıp daha iyi düşünebiliyorsun ama akşama doğru aklını yavaş yavaş yitimeye başlıyorsun burası kesin
  • Aynı dertten muzdaripim. Günde 8 saat yolculuk + okul canıma okuyor eve geldiğimde çok uykum oluyor uyuyamassam ders çalışamıyorum uyursam gece uyuyamıyorum haydaa yarın gene dinç kalkamıyorum. Yok mu bunun bir çaresi
  • yetiyor ama 4.gün pert oluyom
  • çavuşu az tokatlayın
    bu kadar kendinizi yorgun hissetmezsiniz
    ben gece 12 yi görmeden yatmıyorum sabahda fix 7 de kalkıp doğru işe, birtek yataktan kalkarken çok zorlanıyorum kalktımmıda iş bitiyor
    hem askere gittiğinizde ne yapacaksınız alışın az uyumaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 20 Aralık 2011; 17:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Dün gece 1 gibi yatmıştım 7 de kalkmıştım. 6 Saat bana ideal gibi ama normalde 5 saat uyku daha iyi geliyor. Hele ki sabahları.. Çünkü sabahları o herzamanki uyku sersemi olmuyor, daha dinç kalkıp daha iyi düşünebiliyorsun ama akşama doğru aklını yavaş yavaş yitimeye başlıyorsun burası kesin

şu az uyuyanlar nasıl başarıyor onuda yazsa.Ne iş yaparlar,ne yer içerler ,düzenli spor varmı?hepmi böyleydiler ,zamanlamı alıştılar.Yaz Kış farkedermi?

Bdie bazıları spor yaptığımdan çok uyuyorum demiş,iyide ben spor yapınca daha dinç oluyorum az uyuyorum,yüzme ,MTB gibi.
  • valla bazen dayanamıyorum saat 8 gibi uyuyorum diğer sabah 8de kalkıyorum yine uykusuzum. normalde 11de uyuyorum 8de kalkıyorum yine uykum oluyor. günde 4-6 saat uyusam mükemmel olurdu ama olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumukluSucurta

gunde 3-4 saat uyuorm .alisma sürece 1 ay sonra koymuo daha ii oluo hatta

normalde 11 12 saat uyuyan adamım vizeler genetiğimi bozuyo işte 1 aydır 5 uyuyom sabah 10 da kalkıyom geçen sınavlar bitti gene aynı lan kafada ağrıyo bi yattım o ne ki bu sefer 10.30 dan 21:30 a kadar uyumuşum ahamda tekrar formuma ulaştım.artık durum bu bu seferde
  • Çok rahat yetiyor hemde dinç oluyorum o gün
  • Günde 3 yada 4 saat uyuyorum yetmiyor ama problemler işte bazen hiç uyumadığım oluyor 1 gün 2 gün sonra şaftım kayıyor anca o zaman 8 yada 9 saat yatabiliyorum.
  • 6 saat bana yetmiyor bence sağlık için uyku çok önemli. Ortalama 8 saat uyurum.
  • yetiyo
  • 17-18 saatten aşşağısı kurtarmıyor,sersem gibi oluyorum.
  • Arkadaşlar yetişkin bir insana 5 saatlik uykuda yetiyormuş ama önemli olan aynı saatte yatmak ve kalkmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4id3N

quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

6 Saat gece,

Yarım yada 1 saat ögle ,

Ama bazen öğlen fazla kaçabiliyor.

Ama az uyumak süper.

keşke senin gibi anaokullu olsam her öğlen uyku

Sütünü iç yat liseli, Uykusuzluk Olmayan Beynine vurmuş..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.