Şimdi Ara

Günde 6 saat uyku size yetiyor mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeHseTBisHe

Evet beyler size günde 6 saat uyku yetiyormu?bana yetmiyo arkadaş tüm gün gözlerim uykulu uykulu,ruh gibi dolaşıyorum acaba vitamin eksikliği falanmı var?Bi günde dinç bi şekilde okula gidemedim elimde olsa derslerdede uyuklarım

Bana yetiyo. Beslenmene dikkat et ve spor yap hacı
  • 8 saat uyuyorum yetmiyor.
  • Haftada 4 gün dershane var dershane olduğu günler 2-3 gibi yatıp 7,5 da kalkıyorum dershane yokken 3de yatıp 8,5 9 gibi kalkıyorum alıştım artik
  • 6 - 7 saat yatıyorum.Yetiyor da artıyor bile.Ileride daha da azaltmayı düşünüyorum.Diğer türlü günüm boşa gidiyormuş gibi geliyor.Aynı şekilde yazın ve tatil günleri de en geç 8.30 gibi kalkarım.

Erken kalkan yol alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 20 Aralık 2011; 20:02:40 >
  • 9 saat yetiyor, 8 saatte zorlanıyorum
  • Akşam 12 Saat uyusam Okuldan gelincede 3-4 saat uyusam yetmiyor hacı
  • Çok uyuyunca başım ağrıyor,6 saat idealdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Déαđ

Günde 6 saat uyku size yetiyor mu?

Bu kitap, “Erişkin bir insan günde en az 8 saat uyumalıdır.” palavrasını ve / veya önyargısını kırarak 8 saat uyumanın bir alışkanlıktan ibaret olduğunu öğretmektedir. 4 saat uyuyarak 8 saat uyumuş gibi zinde uyanmayı da anlatan kitap, bunun nasıl yapılabileceğini öğretmektedir. Matematik Diye Bir şey Var 60 yıl yaşadığı varsayılan sıradan bir insan, ömrünün 15 yılını çocuklukta, 15 yılını gıvır zıvır işlerde, 20 yılını da uykuda geçirmektedir ki bu hesapla geriye 10 yıl kalır. Ancak bu aynı sıradan insan, 8 saat yerine 4 saat uyursa, ömrünün sadece 10 yılını uykuda geçirecek ve böylece 10 sene daha fazla yaşamış olacaktır. Bunu başardığında ise sıradanlığı sona erecek ve sıra dışı başarılar elde edecektir; çünkü sıra dışı başarılar elde edenler tüm başarılarını bu ikinci 10 yıla borçludurlar. Keops, Da Vinci, Edison, Newton, Dostoyevski, Armstrong gibi… Hipotalamus Hediyeli Kitap (İlk defa) Kitabın sağ üst köşesini keserek söz konusu köşeye bir kutu yerleştirdik. Kutunun içine ise kitabın ilerleyen bölümlerinde adı sıkça geçecek olan ‘Uyku Kontrol Merkezi’ni koyduk. Kitaba göre, okuyucu uykusunu azaltmak için bu merkeze hükmettiğine inanmak zorundadır. Kişisel Gelişim Romanı Aslında uyku sıkıcı bir konudur. Çevrenizde biri uykudan bahsedince esnemenize engel olamazsınız çoğu zaman. Ancak yazar bu konuyu roman formatında işleyerek öyle eğlenceli bir hale getirmiş ki; kitabı bitirmeden uyumak neredeyse imkansız gibi. E tabi kitabı bitirdikten sonra da…

cok uyumak hayatı ıskalamtır mesela ben bugun sabah 7 de yatıp 12 de uyandım.şindi oylr olmasada şu vakte kadar zindeydim.yazlar calıştıgımdan en fazla 5-6 saat uyuyorum yoksa hakketten yasamaya zaman kalmıyo.işten sonra gelip 10 da yatsam ne anlmı kalırki hayatın

ot muyum lan ben

daha dün kitabı okumaya başladım 30 dakka sonra bıraktım.Kitabı okurken bir yandanda sövüyorum adama . kendine dünyanın en akıllı adamı diyerek kitaplarını çok sattırmaya çalışıyor ezik.

kitap o kadar saçmaki kişisel gelişim kitabı olarak basılmış ama roman türünde.kendy ile cin diye 2 saçma karakter var.

ha birde kşisel gelişim kitaplarında s*ktir gitten sonra en çok satan 2. kitapmış .bunada inanmıyorum nasıl oluyor anlamış değilim. şuan elimdeki kitap ise john c.parkin ' in bahsettiğim s*ktir git kitabı. oda cümleler kafa karıştırıyor kolay anlaşılmıyor büyük ihtimalle bunuda yarın kıza geri vereceğim. cengiz erşahin in kişisel gelişim kitaplarını öneriyorum ve biz aslında neyiz hüseyin ... soy adını unutttum mutlaka okumalısınız 9 lira herkes alabilir herhalde

• en az 8 saat uyumazsam olmaz.. zaten vücuduma haksızlık etmiş olurum..
  • Sınav zamanı yetiyor normal zamanlarda yetmiyor yani tamamen pskolojik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Dün gece 1 gibi yatmıştım 7 de kalkmıştım. 6 Saat bana ideal gibi ama normalde 5 saat uyku daha iyi geliyor. Hele ki sabahları.. Çünkü sabahları o herzamanki uyku sersemi olmuyor, daha dinç kalkıp daha iyi düşünebiliyorsun ama akşama doğru aklını yavaş yavaş yitimeye başlıyorsun burası kesin

şu az uyuyanlar nasıl başarıyor onuda yazsa.Ne iş yaparlar,ne yer içerler ,düzenli spor varmı?hepmi böyleydiler ,zamanlamı alıştılar.Yaz Kış farkedermi?

Bdie bazıları spor yaptığımdan çok uyuyorum demiş,iyide ben spor yapınca daha dinç oluyorum az uyuyorum,yüzme ,MTB gibi.

Sporum yürüyüşümdür otobüse binmemeye taksiye para vermemeye çalışırım, yemek konusu önemli çünkü diyelim 5 saat uyuduk hiç birşey yemedik o gün resmen direnciniz düşüyor ve üşüme geliyor hava sıcak olsa bile olabilir ben hiç uyumadan gittiğimde %100 etkisini görüyordum bunun olabildiğince enerji depolamak lazım yani..

Bunun dışında en önemli olan ise belirli bir saat'te yatacaksın yani ben normalde gece 1 de uyuyorum ama bu bazen 1 ile 2 arasında değişiyor ve sanırım 1 ay olmak üzere o zamandan beridir de hep böyle bir şekilde uyguluyorum. Alıştıktan sonra hafta sonu uyumak isteseniz bile maksimum 6-8 saat uyursunuz ben hafta sonları da erkenden kalkıyorum. İşin özü spor ile alakalı birşey yok yaparsın yapmazsın seni bağlamaz yemene içmene dikkat edeceksin bir de hangi saat'te yatıyorsan hep o saate yakın vakitlerde yatmaya çalışacaksın bir süre sonra bünyeniz alışıyor zaten.

• beyler ne kadar uyursam uyuym yorgun hsedyrm sbhları kalkarken ndn boyle oluyr?
  • 6 saatten fazla uyuyanlara aptal diyorlar. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Günde 6 saat uyku size yetiyor mu?

Bu kitap, “Erişkin bir insan günde en az 8 saat uyumalıdır.” palavrasını ve / veya önyargısını kırarak 8 saat uyumanın bir alışkanlıktan ibaret olduğunu öğretmektedir. 4 saat uyuyarak 8 saat uyumuş gibi zinde uyanmayı da anlatan kitap, bunun nasıl yapılabileceğini öğretmektedir. Matematik Diye Bir şey Var 60 yıl yaşadığı varsayılan sıradan bir insan, ömrünün 15 yılını çocuklukta, 15 yılını gıvır zıvır işlerde, 20 yılını da uykuda geçirmektedir ki bu hesapla geriye 10 yıl kalır. Ancak bu aynı sıradan insan, 8 saat yerine 4 saat uyursa, ömrünün sadece 10 yılını uykuda geçirecek ve böylece 10 sene daha fazla yaşamış olacaktır. Bunu başardığında ise sıradanlığı sona erecek ve sıra dışı başarılar elde edecektir; çünkü sıra dışı başarılar elde edenler tüm başarılarını bu ikinci 10 yıla borçludurlar. Keops, Da Vinci, Edison, Newton, Dostoyevski, Armstrong gibi… Hipotalamus Hediyeli Kitap (İlk defa) Kitabın sağ üst köşesini keserek söz konusu köşeye bir kutu yerleştirdik. Kutunun içine ise kitabın ilerleyen bölümlerinde adı sıkça geçecek olan ‘Uyku Kontrol Merkezi’ni koyduk. Kitaba göre, okuyucu uykusunu azaltmak için bu merkeze hükmettiğine inanmak zorundadır. Kişisel Gelişim Romanı Aslında uyku sıkıcı bir konudur. Çevrenizde biri uykudan bahsedince esnemenize engel olamazsınız çoğu zaman. Ancak yazar bu konuyu roman formatında işleyerek öyle eğlenceli bir hale getirmiş ki; kitabı bitirmeden uyumak neredeyse imkansız gibi. E tabi kitabı bitirdikten sonra da…

cok uyumak hayatı ıskalamtır mesela ben bugun sabah 7 de yatıp 12 de uyandım.şindi oylr olmasada şu vakte kadar zindeydim.yazlar calıştıgımdan en fazla 5-6 saat uyuyorum yoksa hakketten yasamaya zaman kalmıyo.işten sonra gelip 10 da yatsam ne anlmı kalırki hayatın

ot muyum lan ben

daha dün kitabı okumaya başladım 30 dakka sonra bıraktım.Kitabı okurken bir yandanda sövüyorum adama . kendine dünyanın en akıllı adamı diyerek kitaplarını çok sattırmaya çalışıyor ezik.

kitap o kadar saçmaki kişisel gelişim kitabı olarak basılmış ama roman türünde.kendy ile cin diye 2 saçma karakter var.

ha birde kşisel gelişim kitaplarında s*ktir gitten sonra en çok satan 2. kitapmış .bunada inanmıyorum nasıl oluyor anlamış değilim. şuan elimdeki kitap ise john c.parkin ' in bahsettiğim s*ktir git kitabı. oda cümleler kafa karıştırıyor kolay anlaşılmıyor büyük ihtimalle bunuda yarın kıza geri vereceğim. cengiz erşahin in kişisel gelişim kitaplarını öneriyorum ve biz aslında neyiz hüseyin ... soy adını unutttum mutlaka okumalısınız 9 lira herkes alabilir herhalde

Kitabi bitirmeden yorum yapma ezik. Adamda biliyo dunyanin en zekisi olmadigini. Ama oyle dedigi zaman kendini oyle hissediyo ve beyni onu farkli biri olmaya zorluyo. Ben aptalim benden bi b*k olmaz diyenler nasil umutsuz vaka oluyosa buda tamtersi. Hadi kolay gelsin.

• son 1 haftadır 5 saat uyuyorum zor oluyor.sabah okula gidince ilk ders uyumakla geçiyor neredeyse 7.30-8 gibi kendime gelebiliyorum.
  • 5 saat uyuyorum yetiyo. liseliyim.
  • 19 yaşındayım 7.5 saat de yetiyor ama 8 benim için ideal nolur bana bi şeyler önerin
  • Gene aynı saatte yatıyorum ben, sabah 6 da kalkacağım.. Haber kanalı açtım onu izleyerek uyurum artık
  • quote:

Bu kitap, “Erişkin bir insan günde en az 8 saat uyumalıdır.” palavrasını ve / veya önyargısını kırarak 8 saat uyumanın bir alışkanlıktan ibaret olduğunu öğretmektedir. 4 saat uyuyarak 8 saat uyumuş gibi zinde uyanmayı da anlatan kitap, bunun nasıl yapılabileceğini öğretmektedir.

Yok öyle birşey.Bu aptallar şunu yapar,ölmeden önce şuraları göre,iyi yönetci olmanın sırları vs gibi dikkat çekip para kazanma kitaplarından biri işte.Elbette içinde işe yarar şeyler var ama kapağındaki gibi bir iddiada doğru değil.

20'li yaşlarda bu uyku meselesine baya bir kafayı takmıştım,5 saate düşerebilmek için çok uğraştım ama olmadı sonra araştırmaya başlayınca tabi baya bir sürdü bu süreç her insan için uyku süresinin aynı olmadığını,yaşlandıkça daha da değiştiğini öğrendim ki bunlar bilimsel çalışmalar.Yani herkes için sabit belirli bir uyku süresi yok.Bazıları 6 saat bazıları 8 bazı kişiler 10 saat uyur.Bu kitap sayesinde belki doğru uyuma süreni bulabilirsin ama atıyorum 7 saatten aza düşüremezsen bu senin hatan veya kitabı anlamadığın anlamına gelmez,demekki senin için gerekli uyku 7 saatmiş.Boşu boşuna kendinize eziyet etmeyin derim.

• Tarih gibi sıkıcı dersler varsa zorlanıyorum. Fakat ertesi günün genelinde Biyoloji hocası gibi bi hoca varsa, 4-5 saat uyku bile yeter.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.