Şimdi Ara

Günde 700 soru çözen var mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam 100 soru da az ya bari günde 1 genel deneme coz en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 ü ben 1 haftada çözmüyorum yahu insaf.
    Bi türkçe bi matematik bölüm denemesi çözüyorum, bazen sosyalde çözüyorum 2 günde bir.
    30-50 Mat2 30 tane falanda geometri.
  • Bir konudan 900 soru çözmek yerine 5 konudan 50 soru çözmek bence daha iyidir yinede sen bilirsin .

• Millet 700 çok deyip,300-400 yeterli diyor bense günde 2 bölüm denemesi çözüyorum sadece
  • 700 ne la 900u geçmeden yatamıyorum

• adam sene başında bakmış bunlar zaten en fazla 200 soru çözüyor günde. ben bunların çözdüğü soruları 1.5 ayda çözerim demiş. 4 ay yattı şu an çözüyor..
  • Konu calismadigim gunler 500 ü görüyorum ancak konu eksigim hala cok fazla. Heralde son 20 gün 600-700 görürüm.

(TMYİM)

• derece yapanların çözdüğüne inanıyorum 400-500

ama 700 abartı yani sosyal çözüyorsa olabilir ama kalkıp o soru sayıları fizikten-mat-geodan biraz zor
  • leobolt kullanıcısına yanıt
    1) 2+2=
    2) 3*5=
    3) 90000000000*0
    ..
    .
    ..
    .
    500) 50000^1=
  • zaten günde 2 genel deneme + 5 bölüm denemesi çözsen 520 soru ediyor . nasıl 700 çözüyorlar onu da anlamıyorum . bir öğrencinin maks limiti zaten hesapladığında 520 soru oluyorsa nasıl oluyor o ha hep edebiyat tarih falan çözersen 1000 de çözersin ama diğer türlü bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tıplerden korkmayın daha bi yer kazandıkları gorulmedi :)

• Soyadi Arici olan bir birinci cikmisti 2015'te. Adini hatirlayamadim tam. O mesela sozel calistigi gunler 600 soru civarinda cozdugunu soyluyordu.

Benim eski manitu da 1100 soru cozdugunu soyluyordu. Dogru soyluyordu kiz simdi seyyolmasin. Concerta+hizli okuma kursu sayesinde gunde 1100 edebiyat sorusu cozebilirsiniz siz de. Ama iste o da 10 bine girdi tmde :D

600 nerede, 1100 nerede; birincilik nerede, 10 bin nerede...

• pieceofme kullanıcısına yanıt
    Bu sorular çok zor yaaa

Komik misin?

• Bildiğin soruları çöz çöz dur pratikten başka bir şey kazandırmaz,eksiklerine yönelmen lazım,hem başkasının ne kadar soru çözdüğünü, kaç net yaptığını düşündükçe kaybedersin ,kendinle ilgilen.
  • Hocam 10 saatte 300-400 bede çözüyorum ama full sayısal, arkadaşım da aynı sürede 600-700 soru çözüyor tabi ki tarih coğrafya da ekli ona

• will-graham W kullanıcısına yanıt
    Aha instagram dediler ağlayacağım şimdi. Kardeş bence sen kendini fazla kaptırmışsın başkalarına, boşver sen çalışmana bak konuyu anladığını hissediyorsan iş bitmiştir zaten. Benim de çevremde insanlar var. Nasıl çalıştıklarını ve nereleri kazandıklarını biliyorum.
  • Böyle kıyaslamalara girme kendini sıkarsın. Ama çözen var tabiki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.