Şimdi Ara

Günde 700 soru çözen var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En fazla 400 û gördüm. Su sıralar 600 700 soru çözen leri çok duyuyorum. 10 saat de çalışsam günde anca 400 soru oluyor. Verimsiz mi çalışıyorum çok mu yavaşım acaba? :( 10 saatte nasıl 700 900 soru çözüyorsunuz hiç mi sıkılmıyorsunuz çözerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence o çok değişken bir durum. Şahsen ben bu aralar sosyal abanıyorum eksiğim o çünkü, dolayısıyla konu ağırlıklı gidiyor soru az oluyor. Önemli olan eksiğini kapatman, yeni şeyler çözmen.. Yoksa hergün aynı problemi vs. çözmek çok geliştirmez bence

• Soru sayısı çok önemli ancak soru kalitesi ve çözülen konu çok daha önemli bence.

• Çok soru çözmenin matah bir şey olmadığını önemli olanın eksiklerine yoğunlaşıp verimli çalışmak olduğunu anlarsan 400ün üstünü görürsün, böyle çok zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla tııp kazanan arkadaşlarım o şekil soru çözdüklerini sanmıyorım bol bölüm deneme+lys bol konu çalışımı yapmışlardı
  • Ben de diyordum troller nerede kaldı diye. Cevap vermeye bile uğraşmayın şunlara.
  • merfe99 M kullanıcısına yanıt
    Sayısalım hocam. Sözel pek çözmüyorum. Zaten günde 1 tr denemesi yaptığım zaman bile sıkılıyorum. Ancak mezun olmama tüm gün evde olmama rağmen su deliler gibi çalışıp verim alabilenlerden olamadım maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 700 soru çözeceğime, günde 2-3 bölüm denemesi+100-150 soru çözerim. bu kadar abanmanın anlamı yok soru bankalarına şu saatten sonra.

• Troll değilim. Gerçekler bunlar kardeş millet çalışıyor demek ki ya da benim çevrem böyle gönderilerime de bakarsan anlarsın troll olmadığımı. Sosyal medya instagram fln kullanıyorsan da görüyorsun dur zatn günde 700 800 soru çözen leri

• Hocam mezunum. Psikolojik olarak çöktüm artık. Geçen sene böyle değildim. Bu sene başaramazsam korkusu baya var. Verimli de çalışıyorum ama hala eksiklerim var bitmiyor bu eksikler bi türlü

• Günde 700 soru çözen adam Birey B geometriyi 2 günde bitirir. Zor.

• will-graham W kullanıcısına yanıt
    Günde 700 soru çözüyorsa çözdüklerini instagrama atmıyordur; çözdüklerini instagrama atıyorsa günde 700 soru çözmüyordur

• will-graham W kullanıcısına yanıt
    bende sayısalım.Bölüm denemesi ve sosyal olarak belirledim bu hafta. haftaya da günde 2 deneme + kitapları bitirmek. eksiğim o :( soru sayısını da 400 altına düşürmemeye çalışıyorum

• Valla bi içim rahatladı su konuyu açınca ne yalan söyleyeyim. Sağ ol. İnşallah başarırız.

• sbs zamanı soru sayısını yükseltmek için az mı ingilizce çözmedik :D :D ona benziyor bence

Sosyal ben anca genel denemeyle çözebiliyorum hiç istek gelmiyor onun yerine lys mat çalışıyorum

+1

• 700x90 gün=63.000 soru ki yaklaşık 200 gün sınava hazırlanıyoruz hatta çoğu kişi 11 den başlıyor hadi 110 günde konu çalışsın az verimle soru çözsün falan 63.000 soru yaklaşık 50 kitap yapar buda sayısalda her dersten 10 kitap bitirmek demek çoğumuz fkb de ikinci kitaba gerek var mi diyoruz 10 kitap ne demek ? 200-400 çözün sağlam çözün

• Beyler insan mıyız?

• Mezun olmama rağmen günde 100 soru çözmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.