Şimdi Ara

Günde 8 litre su içiyorum. [EDIT] Teşhis Kondu !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
17.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende en kötü 5 litre içiyorum. vitiligo ve fmf hastasıyım. bu hastalıklardan birine sahip olanlarda şeker hastalığı oluyormuş zaten. 30 yıldır daha test yaptıramadım. doktora cok su içiyorum diye gidersem gülerler heralde. burası türkiye. öksürüğüm var diye aile hekimine gittim şurup verdi yolladı. çocukmuyum lan ben öksürük şurubu ne. 3 aydır öksürüyorum. gebersemde kurtulsam. gss borcu girmiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Kac saatte bir tuvalete gidiyorsun peki? Diabetes insipidus arastir.
    adama bak tek atmış teşhise. bir de bizim egoist doktorlar internette gördüğünüze inanmayın diye ağlıyor
  • fb.1907 kullanıcısına yanıt
    Benim şüphelendiğim bir durum var. ilaçla ilgisi yok.
    Kan testi yaptırıp üre azotu ve kreatinin (doğru yazdım mı bilmiyorum) testi yaptırdın mı?
    İdrar ne renkte ve su içmediğinde ne renkte. Bulanık mı berrak mı bunlar önemli. Bu kadar çok suda böbrek sorunlu olur. Aman dikkat et.

İçtiğin suların Ph değeri 7.2 nin altında olmasın
    Mutlaka arıtılmış su iç. Musluk suların klor seni hasta eder. Üre yüksek çıkarsa halsizliğin nedeni olabilir. Toksit bir maddedir çünkü.
  • şeker hastalığı tahlilde çıkar. neden bu kadar geç tanı koymuşlar ki eğer beyin mr ı çektirmediysen bu tahliller boş. en çok beyin hastalıklarında görülür bu aşırı su içme isteği eğer mr çektirmediyse biran önce çekitrmeni tavsiye ederim teyzemin oğlundada beyninde ur vardı neredeyse bi damacanaya yakın içiyordu.
  • Şeker hastaligi yok zaten. Mr cektiler bir sey cikmadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    yalnız hipofiz mr ı çektilerse o yeterli değil. normal bir durum değil bu.
  • Hipofiz mr i cektiler ne mr i cekmeleri lazim baska

hipofiz mr ı kandaki ve idrardaki hormonu görmek için çekilir. beyin mr ise beyni tamamen görmek için çekilir.yani ben öyle biliyorum sen yinede bir doktora sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 2 Şubat 2020; 23:28:12 >
  • Karbonhidratı kes, en fazla yiyeceğin ürün yulaf olmalı.

Diyetini tamamen yağ üzerine taşımalısın. Keto senin sihirli kelimen araştır.

Suyu da çeşmeden olduğu gibi iç. Damacana, pet şise su içme. Burası önemli diyeti değiştirmeden suyunu değiştirirsen şeker çok sıkıntı yaratır. Önce diyeti değiştirmen gerekiyor.

EDIT:Bu Diabetes mellitus için öneridir. Dikkat etmemişim. Yani bildiğiniz diyabet hastalarının işine yarar bu önerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 2 Şubat 2020; 23:50:28 >
  • xentios kullanıcısına yanıt
    Hocam şeker hastaligiyla alakasi yok bu hastaligin

• quote:

Orijinalden alıntı: fb.1907

Hocam şeker hastaligiyla alakasi yok bu hastaligin
    Evet devamını okumamışım

Beyin taraması yaptılar dimi?

Özellikle bu aşırı su içme isteği son 1-2 yılda olduysa tümor için tarama yapsınlar.
  • xentios kullanıcısına yanıt
    Mr flan cektiler bisey cikmadi susuzluk testi yaptilar teshisi koydular

• quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

adama bak tek atmış teşhise. bir de bizim egoist doktorlar internette gördüğünüze inanmayın diye ağlıyor

Alıntıları Göster
    3 ay sonra ben de doktorum kardes, olsun o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.