Şimdi Ara

gunde ortalama kac km yapiyorsunuz ve aylik yakit gideriniz ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben su an hicbir isim vs olmadigindan bi dersaneye gidip geliyorum bide haftada bi 10km uzakliktaki eglence yerlerine gidiyorum

Gunluk 1km
    Aylik 110km
    Arac hundai accent veya chovrolet captiva
    Yakit 7lt veya 14lt
    Aylik yakit giderim 28tl veya 60tl arasi degisiyor.

Simdi benim sorma amacim gelecek yil universiteye baslicam, bu yil yakit giderini ailem karsiliyor ama gelecek yil aylik belli bir para alicagimdan ben karsilicam. Okulda 20km uzaklikta, git gel 40km hafta sonlarida arkadaslarla gezmek icin 20km harcasam. Ayda 880km eder.

880km aylik yol masratim olucak ve özel bir okul oldugundan hundai accent gibi bir aracla gitmeti dusunmuyorum, az yakan ama sportif bir arac dusunuyorum, yada servisle git gel yapicam.

Sizinde aylik yaptiniz yol ve gideri merak ettim, ya ben cok yol yapiyorum yada herkes cok zengin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 12 Şubat 2012; 16:09:23 >

• Ayda 100tl
  • Ayda 1100 km civarında yapıyorum hesaplamama göre bu da yaklaşık 300-350 tl civarında benzin yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Ayda 1100 km civarında yapıyorum hesaplamama göre bu da yaklaşık 300-350 tl civarında benzin yapar.

Arac ne hocam benzinli dediginize baya az yakmasi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Ayda 1100 km civarında yapıyorum hesaplamama göre bu da yaklaşık 300-350 tl civarında benzin yapar.

Arac ne hocam benzinli dediginize baya az yakmasi gerekir

Opel insignia 1.4 turbo 140 hp....
  • haftaiçi günlük 10 km haftasonu günlük 20 km haftalık 90 km aylık 360 km aylık bir depo benzin 160 tl veriyorum benzine
  • 2-3 günde bir 40-50km yol yapıyorum haftasonları hatunla gezmeler derken günde 100km yi genelde aşıyo, en az 800-1000km aylık yol yapıyorum. Buda 220-280tl arası yakıt ödemesine sebeb oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 12 Şubat 2012; 18:18:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okula git gel günlük ortalama 10 km,arada gezmeler falan aylık 100 - 150 TL'lik eurodiesel harcıyorum.

1.3 Multijet Linea araç.
  • Haftada 100 lira gidiyor golf tsi dsg. ayda da 400 e yakın oluyor geçmiyorda.
  • Aylık 1200 km yol yapıyorum.200-250 tl civarı yakıta harcıyorum.Araç palio 1.3 multijet.
  • İşyerim yakın olduğundan ayda 280-300 km falan yapıyorum.. Genelde sıkışık trafikte veya sokak arasında gittiğim için yakıt 150-200 lira arası değişiyor..
  • ay başında depoyu fullerim ve bir ay boyunca zorunlu olmadıkça benzin almam.
    ay başında depo biterse ay sonuna kadar aracı kullanmam yada bunun tam tersini uygularım.
    ama haftanın belirli günlerine dayalı ortalama kendi sistemim olduğu için problem çıkmıyor.

Honda City kullanıyorum ve öğrenciyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.