Şimdi Ara

Gündüz Farları Yakma Saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesutyuksel

Babasından "peder" diye bahsedenleri fazla ciddiye almayın bence.

Bu yorum beğenilir işte...

Siz de beğenin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun kar tatili vardi sanirim liseliler is basinda

• Farların şarj dinamosundan elektrik aldığını bilmeyen cahil gelmiş burda aküyü bilmem ne bıdı bıdı, bi de babasına artistlik yapmış bilip bilmeden

• Gece gündüz farlarım hep açıktır, Farlar farkedilmek için açılır zaten.Özellikle uzun yolda dikkat ediyorum gündüz farları yada kısa farları yakmayanlar karşıdan gelen araç uzun mesafe de ise farkedilmesi çok zor oluyor, fakat farları yakanlar daha fark edilir oluyorlar.

Babanızın ellerinden öper, sizede artık bu basma kalıp düşünceden sıyrılmanızı Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net w -- 6 Aralık 2017; 10:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Babana söyle eşek sudan gelinceye kadar bir dövsün seni de belki aklın başına gelir.

en yerinde yorumlardan biri...
  • Ben bu konuyu daha önce de görmüştüm yine aynı şeyi yazacağım.

Eğer gündüz farının ve gündüz far yakmanın saçma olduğunu düşünüyorsanız eski kafalı olan babanız değil sizsiniz.

Zira trafikte görmek kadar görünmek farkedilmekte önemli gündüz farı bunun için var.

• hafif sisli havalarda işe yarıyor ve arabanın çalıştığı sürede aküye etkisi olmuyor zaten motor aküyü şarj ediyor

• https://forum.donanimhaber.com/gunduz-farlarini-yakanlar--124459137#124459419

Aynı kişi galiba :)

• Çok kıymetli babanızın yerinde olsam, şehir içinde trafikte seyrederken sizi bir tekme ile yola atardım..(Neden şehiriçi peki? Çünkü arkadan gelen arabanın ezip geçme olasılığı daha yüksek) Saygılarımla..
  • en iyisi far kolunu sök
    tereddütün kalmaz
  • Babana bir sorsak, "keşke şunu yapmasaydım" dediği neler var acaba?
  • Yansın farlar ne zararı var? Ayrıca aküyü bitirdiği sonucuna nerden vardınız? Üreticiler bunu koyduğuna göre ayarlamışlardır onu.

• Mis gibi havada artistlik olsun diye sisleri açanlar, yağmur kar sis olduğunda tek farı bile açmıyor Mesafe uzun da olsa kısa da olsa gündüz farı yok ise kısa farlar yakılmalı, başkaları tarafından gürülmen için..
  • Babanız kilisede mi çalışıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Babanız kilisede mi çalışıyor ?

Ak parti ilçe başkanı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Katil musti 2004

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Babanız kilisede mi çalışıyor ?

Ak parti ilçe başkanı hocam

Sağlık ve başarılar diliyorum peder beye.
  • foruma eksi puan yeniden gelmeli ki böyle konu açanların nesli devam etmesin...
  • sinyali de kullanmayalım aküden güç çalıyor. Ondan BMW kullanıcıları çok yaktığı için kullanmıyor.
  • Yeter artık vurmayın, bu kadar darbeden sonra fenersiz wcye bile gidemez.
    Her elektrikli parça alternatöre yük bindirir ve yakıt tüketimini artırır. Yakıt tasarrufu için gereksiz cihazları kapatın denilir. Fakat park veya gündz lambasının etkisi çok azdır.
    Sisleri veya kısaları yakarsa etkisi daha belirginleşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 6 Aralık 2017; 13:47:25 >
  • Adam bende bloklu, ne olduğunu daha önce anlayıp bloklamışım. Prim verip popülere çıkarmayın şunları.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.