Şimdi Ara

Gündüz Farları Yakma Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi akıl ve mantık gündüz farları yakar anlamak mümkün değildir..
    Günümüz araçlarında artık istemesen de yanıyor zaten. Aküyü bitirmekten başka bir işe yaramıyor. Peder le kavga ettik. Uzun yolda farları yakmam gerekiyormuş. Bende ne gerek var deyip yakmadım bana bağırdı ve kızdı.
    Eski kafalı olmak kötü bir şey vesselam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxxlive -- 5 Aralık 2017; 19:18:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babanız eski kafalı olsaydı gündüz far yaktırmazdı.

Babanızla aynı yerde yaşıyorsunuz, her gün görüyorsunuz, beraber yola bile çıkıyorsunuz, bunun kıymetini bileceğinize babanıza eski kafalı diyorsunuz.. Allah yokluğunu göstermesin ne diyelim.

Uzun yolda bilhassa gri, siyah, beyaz gibi renklere sahip araçlar uzak mesafelerdeyken adeta arka plana karışır. Gündüz farları veya gündüz yakılan farlar ise fark edilirliği sağlar. 2 kilometre uzaktaki aracı bile fark edersiniz. Ha derseniz ki 2 kilometre ötedeki araçtan bana ne, sizin trafikte olmanıza eyvah derim.

Babanıza saygılar.
  • Troll sanırım.

• The boom has been planted...

• Şimdi sizin deyimle pederiniz eski kafalı, siz ilerici revizyonistsiniz oylemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

The boom has been planted...

hocam bombayı kurmadan patlatmışsın. bi dahakine dikkat edelim lütfen.

gündüz farı varsa pederi boş ver "hee yav" de geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 5 Aralık 2017; 19:22:26 >
  • Baban bence sana bakınca kendine daha fazla kızıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 5 Aralık 2017; 19:24:42 >
  • 1- aküye birşey olmaz merak etme
    2- aracında gündüz farı varsa evet gereksiz
    3- aracında gündüz farı yok ise kısaları yakmanızı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 gündüz farı.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gündüz Farları Yakma Saçmalığı

• Demek sana bağırdı ve kızdı ..

• Valla benim araçta da gündüz farı yok ve hava sisli veya yağmurlu olmadığı sürece ben de gündüzleri farları yakmam...
  • Park lambalarim surekli açik konumdadir (23 adet lamba)

Gündüz Farları Yakma Saçmalığı

• Babanız eski kafalı olsaydı gündüz far yaktırmazdı.

Babanızla aynı yerde yaşıyorsunuz, her gün görüyorsunuz, beraber yola bile çıkıyorsunuz, bunun kıymetini bileceğinize babanıza eski kafalı diyorsunuz.. Allah yokluğunu göstermesin ne diyelim.

Uzun yolda bilhassa gri, siyah, beyaz gibi renklere sahip araçlar uzak mesafelerdeyken adeta arka plana karışır. Gündüz farları veya gündüz yakılan farlar ise fark edilirliği sağlar. 2 kilometre uzaktaki aracı bile fark edersiniz. Ha derseniz ki 2 kilometre ötedeki araçtan bana ne, sizin trafikte olmanıza eyvah derim.

Babanıza saygılar.
  • Babasından "peder" diye bahsedenleri fazla ciddiye almayın bence.

• Çalışan arabanın yanan farı aküyü niye bitirsin arkadaş akıl var mantık var...

Uzun yolda da yakılmasının bir sakıncası yok gündüz de olsa kısalar yakılabilir, diğer araçlar sizi daha iyi görür, gündüz farınız yoksa kısaları açabilirsiniz anormal birşey değil bu. Şimdiki araçlarda parlak gündüz ledleri kullanıldığı için aynadan kolayca farkediliyor, AB yasaları gereği zaten zorunlu gündüz farları(DRL) şu an.
  • Eskiden gündüz far araçlarda yoktu yeni geldi ve bu durumda geri kafalı baban değil sensin.

• Bence adam haklı. Devir tasarruf devri. Elektriğe yapılan zamlar ortada...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz yakılması farkedilmeyi kolaylaştırıyo.

• Babanın bir yerinden düşmüşsün de düştüğün yeri beğenmiyorsun. Baban haklı artislik yapıp ağlayacağına farları yak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babana söyle eşek sudan gelinceye kadar bir dövsün seni de belki aklın başına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Valla benim araçta da gündüz farı yok ve hava sisli veya yağmurlu olmadığı sürece ben de gündüzleri farları yakmam...

diyecek birşey bulamıyorum. görünürlüğü bir tık artırsan bişey kaybetmessin ama belki büyük bir kazadan kaçınmış olursun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.