Şimdi Ara

Farlar önümü aydınlatmıyor iyi bir far önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
11.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabada stock farlar takılı.
    Akşam yolda önümü göremiyorum sanki farlar kapalıda sadece park lambalarıyla gidiyormuşum gibi bir görüntü var.
    Karşıdan gelenlerin gözünü almayacak aynı zamanda önümü iyice aydınlatacak hangi ampulü tercih edersiniz?

• Marka model nedir ? Belki sıkıntı ampülden değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba modeli avensis mi mondeo mu
  • Osram unlimited LED Xenon falan demeyin daha homojen olarak aydınlatma gelişimine zamanı var.

• Yakın zamanda Philips Xtreme Vision +%130 aldım. Memnunum, rengi çok açık sarı.
    Tabi far camlarını da elden geçirmek gerek iyi durumda değilse.
  • Araba Dacia Lodgy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Yakın zamanda Philips Xtreme Vision +%130 aldım. Memnunum, rengi çok açık sarı.
    Tabi far camlarını da elden geçirmek gerek iyi durumda değilse.

ömrü bir sene demiş biri hb'da . bilginiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ampüller kaç yıllık .zamanla parlaklıkları gidiyor ...xtreme vision takmıştım bende srandartın %20 kadar fazla ışık veriyor sadece ..2yıl olmadanda patladı birisi ..bu ampüllerin ömrü kısadır.

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Bende de vardı. Gece gündüz hep açıktır farlarım. H4 olanı kullanıyorum. Kısa ampulün birisi 6 ayda mefta oldu. Diğerini yedek olarak tutuyorum ancak baktığımda telin fazla ömrü kalmamış gibi.

Şimdi Osram NightBreaker Laser aldım. Philipsi sökmeden şöyle karşıdan baktım. Beyazlıkları gözüme aynı geldi. Bakalım bunun ömrü ne kadar olacak.
  • Far camları biraz kirli duruyor fark etmemişim.
    Temizledikten sonra tekrar denicem ama fazla bi fark olacağını sanmıyorum ampülü mutlaka değiştirmem lazım.
    Yanlış hatırlamıyorsam bende 2 sene dayanmıştı.
  • %130 diamond vision 55W Philips almıştım, eski sarılar kadar aydınlatmıyordu. Yeni aracım için H7 LED bakıyorum, Aliexpress ya da Gearbest'ten alışveriş yapan varsa tavsiyelerinizi merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Araba Dacia Lodgy.

Reno mu diye düşünürken doğru tahmin etmişim daha önce Symbol vardı, Doblo dan sonra parklarla gidiyormuşum gibi geliyordu.

Sadece reno'da değilmiş bu olay. Fiorino'nunda farları bana çok zayıf geldi. Kısaları bile doblo'nun parkları kadar aydınlatıyor yolu. Yeni farları bilerek opsiyon paketli far satmak için mi bu kadar dandik yapıyorlar merak ediyorum.

• Philips in çoğu ürünlerini kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Beyaz halojenlerin yanına yaklaşmayın sade şekil başka olayı yok.

3 yıl kadar kullandığım Osram nb unlimited gayet başarılı idi tavsiye ederim

• Philips kullandım 6 ay sonra 1 hafta arayla gitti 2 lamba.
    İyi far için uygun çözüm 308 allure 2. El 😃 gece 150 ile sürmeye imkan tanıyor nomussız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 17 Ocak 2018; 12:28:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. Benim kısalar da sıkıntılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

araba modeli avensis mi mondeo mu

Avensisin farları insanı deli eder. Bıktım artık
    Henüz 2 ay oldu hocam yorum yapamam bu konuda.
  • Performan ampul kullanıyorsanız iki noktaya dikkat edeceksiniz.
    - Farlar açıkken marşa basmayın, araç çalıştıktan sonra farları açın.
    - Yukandaki hataya düşmemek için akşam kontağı kapatmadan önce farları kapatın.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    benide mondeo deli etti,

satmayı düşünmesem verip 600tl , taktıracağım audi merceklerini gözümüz gönlümüz açılıcak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.