Şimdi Ara

Farlar önümü aydınlatmıyor iyi bir far önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1- far temizliği

2- far ayarı

3- ampul değişimi

Ampul olarak "asla" beyaz ampul almayın (genelde ampul ucunda mavi şerit olur) . Standart halojen ampul kullanın.

Kolay gelsin
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    farcı altan var anadolu yakasında.ona bir kere yaptırdım çok sağlıklı olmadı 600 liram gitmişti.Birdaha kine başka markanınkini takacağım bende.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Far tasarım merkezi var, istanbulda orası hem sağlam yapıyor hemde güvenilir iş çıkarıyor istanbulda olsam yaptırırdım şimdiye kadar ama

farları sök kargoyla gönder felan uzun iş geliyor birde kargolar yolda farı kırsa hepten farsız kalma riski var
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Aracımı satmak üzereyim,satılmazsa ilk işim farları yaptırmak olur.İstanbuldayım ben,yaptırırım orada. Yansıtıcılar karardığı için ışıtmıyor. Dışardan bakınca xenonlar göz alıyor ama içerden bakınca yanmıyor gibi
  • Bu hafta sonu ampul almaya gideceğim.
    Philips Xtreme Vision ile Osram Nightbreaker arasında kaldım ömürleri ne kadar oluyor bunların standart H4 ampuller kadar uzun süre dayanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 26 Ocak 2018; 21:42:32 >
  • Ben de biktim daha yeni yoldan geliyorum millet sis farlarina kadar merceksiz led taktirmiş acaip gözümü aliyor uyariyorum umrunda değil.Adamim araci disco topu gibi adi herifler arka sisleri bile açik birakiyor.Öyle bir led ampul taktirmak istiyorum ki far işiğini şu tiplerin gözünün icine sokmak istiyorum bana da tavsiye lazim....Milleti rahatsiz etmeden nasil bu tipleri pişman ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Bu hafta sonu ampul almaya gideceğim.
    Philips Xtreme Vision ile Osram Nightbreaker arasında kaldım ömürleri ne kadar oluyor bunların standart H4 ampuller kadar uzun süre dayanır mı?

philipis xtreme 2.5 yıl sonra biri patladı orjinale döndüm.kutusunda 450 saat ömür yazıyordu akşamları çok gezen biride değilim en fazla 2.5-3yıl sonra biri patlıyor yani ama görüşü artırıyor.

Farlar önümü aydınlatmıyor iyi bir far önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 26 Ocak 2018; 22:35:1 >

• Cevap çok basit. İki farı da değiştirin toplam 300 TL. Farın iç parlaklığı gittiyse hiçbir ampul randıman vermez. Yüksek güçlü ampuller de ya kendini kısa sürede bitirir ya da farın iç yüzeyini eritir. En iyi çözüm yan sanayi yeni far değişimi. Her halükarda en iyi çözüm bu. Daha değerli, far grubu pahalı araçlar için tabiki bu çözümü önermezdim. Ama aracınızın far grubu zaten çok ucuz. Far camlarını temizletmek bile en az 100 TL. Ampul değişimi de en az 150 TL.
  • https://m.tr.aliexpress.com/item/32698331999.html?pid=808_0011_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32698331999

Megane 4 aracımın aydınlatmasından memnun değilim. Bu üründen kısa ve uzunlar için sipariş verdim. Aliexpresste en çok satılan led bu ve türk müşteri yorumlarıda gayet iyi. Ürünler gelince yorumlarım.Yalnız Can bus olmaması bi dezavantajmı bilemedim. Led ömrüne etki edermi yoksa sadece arıza ışığı yakan araçlar için gerekli bir parçamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 27 Ocak 2018; 13:9:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Yakın zamanda Philips Xtreme Vision +%130 aldım. Memnunum, rengi çok açık sarı.
    Tabi far camlarını da elden geçirmek gerek iyi durumda değilse.

Hocam gerçekten fark var mı ? Sanayideki ustalar psikolojik olarak etkilediğini aslında fark olmadğını söylüyorlar.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Benim ampullerim çok eskiydi bu sebeple gerçekten fark oldu. Ama standart 0 halojenlerle arasında %130' luk fark olacağını sanmıyorum. Fakat yine de fark olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Philips in çoğu ürünlerini kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Beyaz halojenlerin yanına yaklaşmayın sade şekil başka olayı yok.

3 yıl kadar kullandığım Osram nb unlimited gayet başarılı idi tavsiye ederim

Philips racing vision önerecektim %150 aydınlatması var, iyi değil’mi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Racing ömrü çok kısa yazık verilmez

• quote:

quote:

quote:

Hocam 1 haftaya kadar bunu almayı planlıyordum philips racing vision, osram night breaker laser yeni olan daha’mı iyi olur şimdi?

• Osram night breaker unlimited aldım.4 yıl oldu alalı hala sağlam.Geceleri çok gezmem ama yinede kimilerininki erken patlıyor şans meselesi galiba.Ben çok memnunum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Osram night breaker unlimited aldım.4 yıl oldu alalı hala sağlam.Geceleri çok gezmem ama yinede kimilerininki erken patlıyor şans meselesi galiba.Ben çok memnunum tavsiye ederim

Hocam osram nb unlimited %110 ışık veriyor, osram nb laser %130 ışık veriyor 20-30₺ fiyat farkı var sanırım laser alacam bende bir haftaya kadar eski ve yeni ampullerin resmini çekip atacam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 1 haftaya kadar bunu almayı planlıyordum philips racing vision, osram night breaker laser yeni olan daha’mı iyi olur şimdi?

Osram unlimited kullandım aydınlatması iyiydi. Lazer daha iyidir ama kullanım ömrü onunda kısa

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Osram unlimited kullandım aydınlatması iyiydi. Lazer daha iyidir ama kullanım ömrü onunda kısa

peki osramda ikisi arasında hangisini önerirsin hocam

• Xtreme vision kullanıyorum. Memnunum.

Daha önce PHILIPS H7 XENON deneyen oldu mu ? Işık dağılımı yapmıyor diyorlar. Çizgi halinde. Videolarda da öyle
  • Aracın kendi orijinal ampulleri yanınca Philips Extreme Vision almıştım, az bir miktar daha fazla aydınlatma sağladı şimdi, doğruya doğru ama aradaki bu fark için her sene bu ampullere bu kadar para bayılınmaz. Ben de en son Philips Longlife Ecovision'a geçtim, Extreme Vision'a göre 3 kat daha fazla ömrü var, en azından kafam rahat ve en az onun kadar iyi aydınlatıyor. E tabii bu özelliklerde bir ampul olunca bizim firmalar getirmiyor ve ülkemizde satmıyorlar. Amazon'dan temin edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.