Şimdi Ara

Kısa farlari ve sis farlarını beyaza geçirmeyi düşünüyorum? (Abartili şekilde değil.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim. Eğer rahatsızlık verici derece de oluyorsa almayacagim, sadece beyaz far hoşuma gidiyor fikir almak için yazıyorum.

2011 model fiesta, titanium x ve farlarim mercekli.

-Farlarimda şuan H7 Osram Classic ampül takılı, sari renk. Göz yormayan cinsten.
    Lakin Phılıps Diamond Vision H7 e geçmeyi düşünüyorum,
    beyaz renk fakat ışık gücü yetersiz kalıyor diyenler olmuş. Eskisinden daha iyi diyenler olmuş tam olarak anlamadim, kullanan varsa fikirlerini alabilirim.

Sis farlarim ise standart fabrikadan çıkışında takılan sari renk ampullerden takılı.
    Onlara Phılıps Diamond Vision H11 den takacağım, lakin parlaklığı yüksek diyorlar.

Bir öneriniz varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 18 Aralık 2019; 22:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alma kardeşim. Daha önce beyaz renk H7 hem Philips hem Osram halojen ampulleri denedim. Yok %130 güçlüymüş yok premium ampulmüş falan hikaye.

Merceksiz farıma taktığım beyaz ampuller normal havada güzel ancak yağış varsa 5 cm önünü göstermiyor. Şehir içinde bile sokak lambalarına rağmen gaza basmaya korkuyordum. Rezaletten başka bir şey değil.

Sonra benzinlikte satılan 5 liralık H7 sarı halojen ampule döndüm. Resmen dünyam aydınlandı
  • Sisleri elleme. Merceğin içine Philips h7 LED alırsan hem göz almaz, hem de farın düştüğü yerdeki aydınlatma iyi olur.

• Xenon a bağlıyorsunuz hocam böylelikle de oda mercekte bir süre sonra kararmaya sebep oluyor.

• 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Xenon değil hocam LED. Özellikle csp çipli LED alırsanız hem karşı tarafın gözünü almaz, hem de farın düştüğü yerdeki aydınlatma daha iyi olur.

• Alma kardeşim. Daha önce beyaz renk H7 hem Philips hem Osram halojen ampulleri denedim. Yok %130 güçlüymüş yok premium ampulmüş falan hikaye.

Merceksiz farıma taktığım beyaz ampuller normal havada güzel ancak yağış varsa 5 cm önünü göstermiyor. Şehir içinde bile sokak lambalarına rağmen gaza basmaya korkuyordum. Rezaletten başka bir şey değil.

Sonra benzinlikte satılan 5 liralık H7 sarı halojen ampule döndüm. Resmen dünyam aydınlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Alma kardeşim. Daha önce beyaz renk H7 hem Philips hem Osram halojen ampulleri denedim. Yok %130 güçlüymüş yok premium ampulmüş falan hikaye.

Çok iyi anlıyorum, hocam az önce de yorumlari görünce acaba direk sis farına mi dönsem far yerine diye düşünüyordum. Şimdi kararımı kesinleştirdim sis farına yatirip beyaza dönüştüreceğim.

• philips xtremevision kullandım. ömürleri kısa oluyor. gece çok geziyorsanız 6-7 ayda patlıyor. led daha iyi olur ömürleri daha uzun ve daha az ısındığı için kararma yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu bizim milletteki beyaz fantazisini anlamış değilim.

Sisleri kullanmıyorsun bile neden beyaz yapacaksın? mahallede ona buna hava atmak için sis mi açıyorsun? Sisli havada sis farının kesinlikle sarı olması konusunda bazı araştırmalar var o sebeple sarı oluyor. araç farları da yağmur vb koşullar da göz önüne alınınca sarı renkte olur.

Neyse milletten ana bacı küfür yemek istiyorsan taktır.
  • Beyaz sis farı = Sis farı yok

Hiç bir işe yaramayan farlarınız olur. Eğer niyetiniz bu değil ise sizi tenzih ederim ama ışıkla hava atılmaz.
  • Çok yakar alma.
  • Kısa farlari ve sis farlarını beyaza geçirmeyi düşünüyorum? (Abartili şekilde değil.)

ayçiçek yağının rengi sarı olur. sen şimdi sarıya beyazı mı uydurmaya çalışacaksın?
  • Beyaz ışık gerçekten yağmurlu sisli havalarda çok yetersiz kalıyor. Hele sis farı sisi daha çok arttırıyor, bembeyaz duvar oluşturuyor. Halojende kalsın ne olacak.
  • karışmayın bırakın beyaz taksın; arabası fiyakalı olur ama karda yağmurda önünü göremeyip kaza yaptığında pek de yakışıklıymış rahmetli derler
  • Sis farı sarı olur,valla kim çıkardıysa beyaz modasını sağlam bi zopalamak lazim

Benim arabanın normal farları bile sapsarı,yağmurda ve siste daha iyi bir görüş sağlıyor,keşke daha önce taksaymışım diyorum.

Kısa farlari ve sis farlarını beyaza geçirmeyi düşünüyorum? (Abartili şekilde değil.)

• Tamam beyaz daha parlak aydınlık verir, ancak bu parlaklık göz merceğinin küçülmesi ve gece şartlarında daha az görüş demektir, bu yüzden yağmur kar gibi parlak ortam parlak ampül birleşince göz bebeği iyice küçülüyor ve ordamda beyaz patlaması olduğundan görüş zorlaşıyor, ve zıt renk siyah yani gece iyi görmek için göz bebeği büyümesi gerekiyor, bu yüzden sarı ışıkta daha iyi görüş veriyor,

Tamam beyaz ampül aracı daha yakışıklı değerli gösteriyor ama merceksiz ve kalitesiz çin malı hiç iyi durmuyor, dostum kizlar bu tür araca bakmaz çünkü gözünü almaktadır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 20 Aralık 2019; 13:16:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips gerisi çöp patliyor aydinlatmiyor milletin gözünü alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • belki konudan alakasız olacak ama 2005 model civic aracımın farları aşırı düşük yanıyor.Yani xenon farı olan başka araba kullanınca arabadaki farkı görüyorum resmen kör gibi gidiyorum uzun yolda.Ampülleri değiştirdim birazcık açıldı ama yine az gözüküyor.çözüm beyaz güçlü bir ampüle geçmek midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.