< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
napıcan polo ile sol şeritteki 5.20lere falan selektör mü atıcan
|
Uzerinize lutfen alinmayin lakin bu fari kullanan cakma zenon ve simsek far sahipleri ben baya bi sovuyorum varoslukdan baska bir sey degil ayrica cevirmeye girince kontrolde artik cezasi var...
|
Adam bi şey sormuş, kendi kafanızdaki fantezilerinizi az ötede yapın lütfen.
|
Tekrar belirtmek isterim amacım kimseyi rahatsız etmek veya gereksiz yere kullanmak değil, sadece bir uyarı olarak selektörü daha etkin kullanmak.
Bu forumu bilgi almak için kullanan birisi olarak gelen bazı yorumlara açıkcası cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum belirtmek isterim. İlgili olan, öneri veren arkadaşlara da teşekkür ederim şimdiden. |
Niken ya da Inwells tavsiye ederim
|
istanbulda herkes ayarsiz sekilde yukari isik veren ya da ugrasmadan direkt uzun farlarla geziyor. hava kararinca araba kullanmaktan tiksinir oldum. son zamanlarda da fiorino, doblo tipi araclarda bu hizli selektor yapan tipler turedi. kim buluyor, kim bunlari kullanmaktan keyif aliyor bilmiyorum ama gorgusuzluk, saygisizlik ve kabaliktan baska bir sey degil.
|
Estafurullah, amacım kimseyi rahatsız etmek değil, yalnızca dikkatimi çekiyor kuvvetli ışık, sonuçta selektör dikkat çekmek adına kullanılan bir ışık
|
Çakma zenon kullanıp bizi kör etmeye kimsenin hakkı yok. Adam gibi mercek farlı araba alsaydınız.
Muayeneden bile geçmiyor geçenler vardır belki ama resmen kazaya sebebiyet veriyorsunuz. Bunu öğrenin. Ayrıca polis ceza kesiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek İnsan -- 15 Şubat 2018; 22:24:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 15 Şubat 2018; 23:10:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 17 Şubat 2018; 23:5:7 > |
|