Şimdi Ara

Gündüz vakti led far acmak mecburi mi, gosteris mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avrupa'da mecburi. Kontağı çevirince otomatik yanar, kısa farları yakınca otomatik söner. Aracınızın daha kolay farkedilmesini sağlar. Kısa farlara göre daha az enerji ve yakıt tüketir. Bana göre gündüz farı olmayan araçların da sürekli kısa far açık gezmesi gerekir.şahsen, Ilk aracım olan 2001 Clio ile öyle yapıyordum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar farları açmayı unutanlar... genelde bayan oluyorlar, uyarmaya çalışınca da hiç bakmıyorlar
  • Bir dönemde xenon farlar için bunlar denirdi bence artık şu her şeyi gösteriş olarak niteleme eğiliminden vazgeçelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı üstünde gündüz ledi,ama kullanım amacı genellikle gösteriş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontağı çevirince otomatik yanıyor. Hiçbir şekilde kapatma seçeneği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş gösteriş için yakıldığını zannetmiş sanırım ama çoğu araçta kontak ile yanar ve kapatamazsınız led farları...Ve çoğu arkadaşın dediği gibi gündüz farkedilebilmeyi sağlayan önemli bir unsur.

Bir arkadaş bahsetmiş çok doğru ve komik bir tespit...Özellikle Clio sahipleri sanırım kısaları açınca ledler kendiliğinden söndüğü için akşamları da o iki minnacık ledciklerle geziyorlar ya gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum ...Corolla ve Aurislerde de aynı sistem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

onlar farları açmayı unutanlar... genelde bayan oluyorlar, uyarmaya çalışınca da hiç bakmıyorlar

Bilemem artık hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.