Bildirim
Güneş almayan eve termostatik vana takmaya gerek var mı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Termostatik vana işe yariyacaktir sadece ot koydugun odaya takmiyacak diger yerleri 3.5-4 arasi ayarlarsan monfor sağlanabilir.En asindan diger vanalar kapatip oturdufun odada isi ve sicaklik rahat dolaşicaktir.Öncelik mutfak yatak odasi ile başliyabailirsin bende taktirmayi düşünüyorum evim kuzeye bakiyor inş işe yariyacaktir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de güneş almıyor yaradı keşke cok önceden taktırsaydım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 yıl güneş almayan evde oturmuştum, yazları serin kışları merkezi sistemden dolayı sıcak oluyordu, ev çok konforluydu, geçen sene taşındıgım ev çok fazla güneş alıyordu , sıcaktan ev de ne oturuluyor ne uyunuyor , bu sefer güneş almayan ev tercih ettim , çok güzel bir yaz geçirdik , oda termostatinı taktırdım, termostatik vanaları takınca bir de ısınma konforu yakalarsam çok güzel olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X