Şimdi Ara

Güneş enerjisi tavsiye? Vakum tüplü mü? Cam panelli olan mı? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
37
Favori
233.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın Solar,
    Ben Burhaniye İskele bölgesinde yeni yapım ev aldım. 1.kat üstü dublexs. Satan mütehait üstteki banyoya güneş enerjisi bağlantısı yaptırmış. Sayfadaki tüm yazışmaları ve sizin cevaplarınızı okudum. Olması gerekenleri not aldım. Sanırım Ezinç firması bu konuda en iyisi. Size zahmet olmaz ise firmaya nasıl bir ürün istediğimi teknik adlarıyla yazabilirmisiniz. Bu arada orası bol rüzgarlı ama su kalitesi ve basıncı bilmediğim bir durum.
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
  • Selamlar. Suyun basıncı ürün tercihinde önemli bir durum. Bu yuzden önet olarak ögrenıp tekrar yazmanız halınde sıze yardımcı olmaya calısırım. Tsk ederım
  • Merhaba ben van dangüneş enerjisi almayi düşünüyorum ..vakkumlu sistem düşünüyorum bugün bir yere başvurdum
    civa vakkumlu. Tüp diye. bir şey önerdi. ..yasadigim ilçe kışın eksi 40 derece görmekte tavsiyemiz nedir saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet65 -- 5 Mart 2018; 22:15:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikmet65 H kullanıcısına yanıt
    Civa vakum tüplü bir ürün benım bıldıgım kadarı ıle bulunmamaktadır. O yuzden hassasıyet gösterınız. Vakum tüpler -24 dereceye kadar dayanıklıdır. Bilginiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam van da yasiyorum bizim burda kış ayları eksi 40 görmekte. ..

gunes. enerjisi için bir bayi ile görüştüm ..Bu vakkumlu olanı tavsiye etti. ve bana cam garantisi verdi

biz burda su hiç kireç yok ..tavsiyeniz Petek'li olan mı yoksa yeni sistem vakkumlu olanmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

bende izmir çeşmede 7 odalı pansiyonum için iki adet 30 vakum tüplü basınçlı güneş enerji sistemi taktırmak istiyorum.Güneysan ve ünalsan firmaları arasında kaldım bu firmaları kullanan varmıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mayan35 M kullanıcısına yanıt
    Size pm den mesaj gönderdim. Lütfen posta kutunuzu kontrol ediniz.
  • hikmet65 H kullanıcısına yanıt
    Eğer bölgeniz kireçli değilse elbette vakum tüplü enerjiyi kullanmakta yarar var.
  • Merhaba Ege solar,

Öncelikle yazdığınız bir çok yazıyı okudum.

Adana da yaşıyorum evim 9.kat.Apartman 10 katlı.Klasik sistem günes enerjisi kullanıyorum ama eskisi gibi isitmiyor.Marka olarak hangi firmayı önerirsiniz.Benim çatılarda gördüğüm SUNMAX, GÜNEY gibi markalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak2011 B kullanıcısına yanıt
    Adana bu sektorun dogdugu yer desem yanlış olmaz. Birçok firma var orada. Assolar almayın da ne alırsanız alın dıyebılırım. Assolar'ın vakum tüp üretimi iyi ama enerjilerinden çok şikayet geliyor. Sunmax iyi firma Soğuk suyu izoleli sistem alın derım.
  • sayın Ege solar
    tel. numaranızı alabilir miyim
    saygılarımla
  • sakroz S kullanıcısına yanıt
    Sizin ve diğer sorusu olan forum ekibi için yazayım numarımı, 05321793315. msj serbest
  • Merhabalar, manisa salihlide müstakil evde yaşıyoruz.Burada önerebileceğiniz firma var mı acaba ve hangi tip sistemler uygun olur?
  • turanb kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sayın Hemşehrim...

Ben de Salihli'liyim. Hatta yarın orada olacağım kısmetse. Telefon ile bana ulaşabilirseniz size oradaki tanıdığım firmaları aktarabilirim. 532 179 33 15. İyi akşamlar.
  • dostum yalan soyluyolar benim kayınbabam dakdırdı yenı sistem olmadı randıman alınamadı 4 gun sonra eskı tıp dakdırdı
    ısıgı her acıdan alıyormusta falan fılan ınanma nevarsa eskılerde var hem fıyatıda uygun bu arada kayınbabam sabah aksam yıkanıyor adam duacı dakanlara topragım yanlıs yapma hadi koley gelsin :)
  • Boldhard01 B kullanıcısına yanıt
    Sayın Boldhard01;

Bizler burada en doğru sistemi, dilimizin döndüğünce ve bilgimizin olduğunca anlatmaya çalışıyoruz. Yeri geliyor panelli sistemi, yeri geliyor vakum tüplü sistemi tercih etmenizi öneriyoruz. Eleştiriye her zaman açığız, yeter ki saygı çerçevesinde olsun. Kayın babanızın ellerinden öperiz. Bol bol duş alsın sağlığa iyi gelir lakin size eleştiri tarzınızı değiştirmenizi önerir, en derin saygılarımı sunarım.
  • Arkadaşlar gerçekten bu tüplü güneş enerjisi dedikleri sistem kışın bile suyu ısıtıyor mu? Yaşadığım yer orta kara iklim şartları olarak sayılır. Genelde 0 derecenin altına pek düşmez. Şu an klasik 80 lt güneş enerjisi var. 2 kişiyi anca yıkıyor. Kışın da hava öyle bir güneşli oluyor ki 4-5 derede olmasına rağmen dışarıda güneş sırtımı yakıyor. Diyeceğim şu bu tüplü sistem 4-5 dereceye sıkıntı çıkarır mı? Banyoda termosifon var şu anki güneş enerjisi hava 20 derecenin altına indiiği zaman pek sıcak su vermiyor. Kışın hep termosifon açık ayda en az 50₺ elektrik harcıyor. Eğer güzel bir sistemse parayı da ayarlarsak ileride taktıırabilirim

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Vakum tüplü soğuk suyu izoleli sistemlerde eğer hava sıcaklığı önceki mesajda bahsettiğiniz gibi gidiyorsa sorun yaşayacağınızı düşünmuyorum. Eğer kış şartlarında 3 gün üst üste güneş olmazsa bu günlerde sıcak suyu bulamayabilirsiniz. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege Solar

Vakum tüplü soğuk suyu izoleli sistemlerde eğer hava sıcaklığı önceki mesajda bahsettiğiniz gibi gidiyorsa sorun yaşayacağınızı düşünmuyorum. Eğer kış şartlarında 3 gün üst üste güneş olmazsa bu günlerde sıcak suyu bulamayabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Hiç sorun değil. Banyo için zaten termosifon var. Ve zaten kış boyunca sürekli açık. Ama tüp sistem taktırırsak termosifonu daha seyrek aralıklarla açıp elektrik faturasına da daha fazla yüklenmemeyi düşünmüştüm. Verdiğiniz cevap ve bilgiler için çok teşekkür ederim. Siz gerçekten dürüst iyi niyetli ve yardımsever bir satıcısınız. Keşke herkes sizin gibi olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 17 Mayıs 2018; 0:29:9 >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Güzel dilekleriniz için ben de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.