Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
80
Favori
65.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mavi kahve olan rengini 2 ay kadar önce magrabiden 190a aldım. 4033
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirçelik

mavi kahve olan rengini 2 ay kadar önce magrabiden 190a aldım. 4033

Nereden aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Siyah kemik modeli 279 lira fiyatı 55 liralık çek aldım 19 liradan bana geldi 243 A sipariş verdim yarın gelecek rb3016 modeli

Ürün geldi orjinal atasundan teyit alındı 136 lira fiyat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 7 Mart 2016; 0:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decathlon'daki gözlükler hakkında bilgisi olan var mı? fiyatları ciddi uygun, üstelik gözlüklerinin kaliteli ( en azından o kötü boyalı mallardan değil) olduğunu söylüyorlar, sizce nasıl, işi bilen biri cevaplayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Burada Magrabi'yi övdüler. Dedim gidip oradan alayım bari. Gittim bi' gözlük beğendim 15 gün içinde beğenmezsen getirirsen değiştiririz dediler ok dedim. Gözlüğü ertesi gün değiştirmeye gittim yeni alacağım gözlük daha ucuz. Ee ne yapacağız? 50 TL açık var arada, adam onun yerine gözlük temizleme seti verdi. Eşantiyon diye verdiği gözlük temizleme sularını da faturada 4.99x2 olarak göstermiş. Hakikaten ayıp.

Esas mevzu da, verdikleri gözlük suyunun son kullanma tarihi geçmiş, eşantiyon diye parayla sattıkları tarihi gecmiş gözlük suyuyla gözlüğün camını sildim ray-ban yazısı silindi. Yani diyeceğim o ki Magrabi optikten daha iyi alternatif varsa ona yönelin.

camdaki rayban yazısı silinmez ki...
    orjinal rayban çerçevesindeki yazılarda kolay kolay silinmez...

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    E Magrabi sahte gözlük mü sattı?

• quote:

E Magrabi sahte gözlük mü sattı?

Luxottica yazılı garanti belgesini doldurdular mı? ilk silmede yazısı çıkmaz benim bildiğim. iade almıyorlarsa garantiye gönderin.
    ben 2-3 senedir aynı gözlüğü kullanıyorum defalarca gözlük spreyleriyle, gözlük mendilleriyle sildim yazı çıkmadı.
  • Halen sevgililer gününe özel kampanya geçiyor,siteyi arada bir güncelleyin bari

www.saatinadresi.com
    Saat, Kol Saati, Güneş Gözlüğü Satışı - Casio, Rayban, Swatch, Diesel
    https://www.saatinadresi.com/default.aspx

• quote:

Burada Magrabi'yi övdüler. Dedim gidip oradan alayım bari. Gittim bi' gözlük beğendim 15 gün içinde beğenmezsen getirirsen değiştiririz dediler ok dedim. Gözlüğü ertesi gün değiştirmeye gittim yeni alacağım gözlük daha ucuz. Ee ne yapacağız? 50 TL açık var arada, adam onun yerine gözlük temizleme seti verdi. Eşantiyon diye verdiği gözlük temizleme sularını da faturada 4.99x2 olarak göstermiş. Hakikaten ayıp.

Esas mevzu da, verdikleri gözlük suyunun son kullanma tarihi geçmiş, eşantiyon diye parayla sattıkları tarihi gecmiş gözlük suyuyla gözlüğün camını sildim ray-ban yazısı silindi. Yani diyeceğim o ki Magrabi optikten daha iyi alternatif varsa ona yönelin.

10 yıllık rayban gözlüğümün çerçevesindeki ve camındaki yazıları hala silinmedi. sizin gözlük sahte olabilir. bu işin üstüne düşün derim.

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Hocam Magrabi fatura var sadece garanti belgesi falan doldurmadık, ne yapmalıyım?

• quote:

Hocam Magrabi fatura var sadece garanti belgesi falan doldurmadık, ne yapmalıyım?

faturanla birlikte git mağazaya. raybanın türkiyede tek distribütörü luxoticadır. garanti belgesinde luxotica vb. yazmalı. garanti belgesini kaşe imza yaptırarak doldurt, sonra luxottica ile iletişime geç ve belirtilen adrese gönder silindi yazıları ilk günde diye.
    ama önce mağazadan değişim iste. değiştirmezlerse bunları yaparsın ve bir daha magrabinin kapısının önünden geçme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reactor1111 -- 7 Mart 2016; 13:12:34 >
  • Rayban wayfarer 2132 polarize parlak cerceveli olan modelini begendim. Atasun optik 480 lira diyor. Aynisi n11 de 360 liraya satiliyor. N11 den gozluk alan var mi. Hangi magaza guvenilir. Sahte gozluk olma ihtimali var mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A380 -- 8 Mart 2016; 17:36:28 >

• Pardon ama nihayetinde 1 cam yani buna ne etki ediyorda bu kadar pahali.cokmu derin asamalardan geciyor.Sadece bilgi amacli soruyorum.Yani kasit aramayin lutfen bence once buna bi aciklik getirilmeli dye dusunuyorum.

• Gozluk=iki çam bir çerçeve
    Polarize olsun da ne marka olursa olsun.

• Super Ray kullanıcısına yanıt
    hocam yeni gördüm. İzmir magrabiden almıştım. Firma çalışanı falan değilim.
    Daha önce 4 5 gözlük aldım piyasadan baya uyguna geldi o kadar.
    Geçen senelerde güzel bi kampanya yapmıştı firma yetkilisi forumda hatırlayanlar olmuştur.
  • A380 kullanıcısına yanıt
    Hocam her 5 kişiden 3'ünde wayfarer var, çok beğenmediyseniz farklı alternatiflere yönelmenizi öneririm.

• quote:

Hocam her 5 kişiden 3'ünde wayfarer var, çok beğenmediyseniz farklı alternatiflere yönelmenizi öneririm.

Kalan ikisi de clubmaster zaten
  • Raybanın klasik büyük çerçevelisinden alacağım ama orijinal olması benim için çok önemli. Buradan yamuk çıkmaz dediğiniz firma var mı veya direk amazondan getirtsek olur mu
  • rez
  • quote:

Yok begendim de n11.com atasuna gore baya ucuz satiyor. N11 de gozlukler gercekmi onu bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.