Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
755
Cevap
80
Favori
65.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar diğer konu 2015 in konusu ve 2016 güneş gozlugu fırsatlarını bu başlık altında konuşalım

Edit:http://www.saglikliveguzel.com/catinfo.asp?src=rayban&imageField2.x=39&imageField2.y=10
    çıkan modellerden begendiginizi alın ben gecen yıl rb8183p model ve eşime de vogue aldım kesinlikle orijinal urunler rb 3183p 280 e vogue de 150 TL ye maletmistim.Ankarada bir firma. ben aldıktan sonra buradaki pek çok optikçi de orjinal olduğunu teyit ettirmiştim.fiyatlar piyasa fiyatlarının baya altında n11 de satış da yapıyorlar fakat ben sitelerinden almıştım.

atasun optikte %50 ye varan indirrim adında bir kampanya var link aşağıda
    https://www.atasunoptik.com.tr/outlet-gunes-gozlukleri
    Ucuz Güneş Gözlüğü Modelleri | Atasun Optik
    http://www.atasunoptik.com.tr/firsatlarimiz/dunya-markasi-gunes-gozluklerinde-50ye-varan-indirim

Fiyatların uygun olduğu bir site orjinalliği hakkında fikrim yok
    www.saatinadresi.com
    Saat, Kol Saati, Güneş Gözlüğü Satışı - Casio, Rayban, Swatch, Diesel
    https://www.saatinadresi.com/default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 11 Nisan 2016; 10:06:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerimi alayım da ben :D
  • Evet yerimizi alalım

• Rez

• Gözlük alırken nelere dikkat etmeli ?
    İnternetten yapılacak alışverişler için ölçü nasıl yapılır ?
  • 2015 konusuda aynı kişi tarafından açılmış. İlk mesaj güncel tutulmadıkça yeni başlığın ne farkı olacak acaba. 2015 başlığında ilk mesajda güncellenmemiş zaten. Sayfa sayfa kampanya aranacaksa 2015'ten başlık adı değiştirilip devam edilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbalet -- 16 Şubat 2016; 1:42:57 >
  • Güzel bir indirim görürsen ac konusu şu sitede indirim var de. Neden boyle bos bos konu acıyorsunuz anlamiyorum. Ana konulara izin veren yonetimide anlamiyorum. Biz bu basligi surekli takip etmek zorundamiyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önlerden
  • Takip
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    Dostum oradaki kampanyalar vs eski diye yeni konu açtım.bu senenin kampanyaları ayrı başlık altında olmalı ,ilk mesaja bütün indirimleri vs eklemek mümkün olmamıştı gecen yıl cunku böyle bisey olsa bile gözlük gibi imitasyon urunlerin bolca olduğu bir sektörde insanları yanlış yönlendirmek hos olmazdi mesela sağlık&güzellik adlı siteden kendime bir rb3183p almıştım ve gözlük orj. Bir urundu.

• Hocam ilgilenmeyecekseniz konu açmayın lütfen. Ana konunun mantığı kampanyaları takip edip konuyu güncel tutmaktır. Daha önce arkadaşların dediği gibi ilk mesajı güncel tutmayacaksanız başlık parsellemenin ne mantığı var? Size bir faydasıda yok bunun sırf konu açmak için konu açıyorsunuz.
    Geçen yıl konu çok bakımsızdı onun için söylüyorum bunları, bu sene ilgilenirim diyorsanız sözlerimi geri alıyorum.
  • Yerimizi alalim umarim guncel yararli konu olur.

• takip
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    Yav ne alakası var kardeşim ilk mesaja bulduğum indirimli fiyat satan bir link ekledim bütün sitelerdeki indirimleri vs nasıl takip edeyim siz bir indirim kampanya vs bulursanız konuya yazarsiniz okuyanlar da faydalanır konuyu kapattirmaksa amaç kapansin gitsin evde 4 tane gözlük oldu zaten ,millet yazsın herkes faydalansin diye açtım yoksa bana ne faydası var canım gözlükçü muyum ben ?

• Ben siz araştırın demiyorumki hocam, mesela biri yazdı buraya, şurda şu kampanya var diye. Sizde ilk mesaja gerçekten uygunsa eklersiniz, değilse eklemezsiniz. Maksat ilk mesaj güncel tutulsun, geçen yıl bunu yapmadığınızdan söylediğimi de belirttim. Siz buraya "Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016" diye yazıyorsanız kusura bakmayın ama bu konuyu güncel tutmanız lazım.
  • Güneş gözlüğü takıp,kendini tarz hissedenlere selamlar.

• Rez

• Benimde ihtiyacım var

orjinal ucuz olursa alırım.

Öneri bekliyorum
  • şu tarz konular açarken 3 5 kampanya paylaşsanız bari
  • Takipteyiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.