Şimdi Ara

Güneş gözlüğü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birçok marka ve model var, gözlüğün şekli şemali önemli değil, 150 tl 'ye kadar kaliteli bir gözlük almak istiyorum, gözlerde astigmat var , dışarı her çıktığımda gözlerimi kısmaktan , rahat yürüyemiyorum.Gözlük konusunda da bilgimiz yok hiç , anlayan yada herhangi bir markayı kullanıp memnun kalan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Yokmu bir yardımsever
  • Aynı sorun olmasada gözlerim hassas olduğu için güneş zarar veriyor.

Aynı fiyat aralığında banada bir tavsiye lazım.
  • polarize bi topten işinizi görür heralde. güzel modelleride var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

polarize bi topten işinizi görür heralde. güzel modelleride var.

Araç kullanmıyorsanız polarize çok faydalı olmaz. Polarize nin mantığı aynadan camdan yerden yansıyan ışığı kırmaktır. Genelde sürücüler için üretilmiş bir gözlük camıdır polarize.

150 liraya alacağınız herhangi bir gözlük ve camını yeniden yaptırmak yaptırdığınız camı antrefleli yaptırmanız kafidir. Hatta camı yaptıracağınız için gözlük çerçevesine çok para vermeniz bile gerekmez. Gözlükçüden yüzünüze oturan herhangi bir modeli alıp camını yaptırın yeterli gelir.
  • Araç fazla kullanmıyorum , araç kullanırken güneş gözlügü takamıyorum , tik gibi birşey oldu , gözlük varken araç süremiyorum

Polarize bi topten bir markamı ?
  • Polarize bir cam çeşididir. Cam, ayna, asfalt gibi yerlerden yansıyan güneş ışığını da kırarı. Normal güneş gözlükleri veya camlar bu ışıkları kırmaz sadece biraz süzer. Polarizenin avantajı en fazla araç sürerken görülür. Normal bir gözlükle güneş ışığından yolu pek göremezsiniz fakat polarize ile sanki hiç ışık yokmuş, hiç yansıma yokmuş gibi pürüzsüz bir görüş alanına sahip olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rayban 3183p bence iyi...
  • doğu bankta ucuz
  • Marka olarak en iyi ray-ban mı ?
  • Ray-ban marka sayılabilir. Aslında ülkemizde markadır. Burada oldukça pahalıya satılan bir markadır.

Onun dışında

police
    d&g

gibi pahalı markalar mevcut. Optikçilere gidersen sana elindeki paraya uygun markaları çıkarırlar. Marines,twinexe,optelli gibi
  • Ban infinity diye bir markanın gözlüğünden aldım 70tlye. Avaitor model geniş olanlarından gayette hoş duruyor kullanıyorum tavsiye ederim. Bir tavsiye daha o 400-500 olan rayban leri 200 tlye almak istiyorsanız yaz sonunu beklemeniz gerekecektir, bende yaz sonunda bir adet kaliteli gözlük almayı düşünüyorum şu an tam sezon olduğu için fiyatlar oldukça fahiş.
  • ray-ban ları 200 tl ye almanız oldukça zordur. Zira türkiye de distribütör den optikçiye girişi150-200 arasıdır. 300-350 civarına indirebilirler fakat yakın tanıdık falan değilseniz ray-ban ları 200 tl ye almanız oldukça zordur.

Birde konsinye kalan tek ürünleri alırsanız ucuza gelir.

Ayrıca çok iyi marka falan almanız gerekmez. Ucuz fakat sağlam çerçeve alın. zaten gözünüzde astiğmat mevcut. Camlarını değiştirme ihtimaliniz de var. O yüzden alacağınız çerçevenin markasından ziyade kalitesi önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit038

rayban 3183p bence iyi...

el insaf 4oo tl ...

Bunu bi mağzada demedim 6oo lira demişlerdi

Şöyle polerize olup markalardan en ucuzu hangisidir acaba??
  •  Güneş gözlüğü tavsiyesi

rayban 3341 tavsiyede edebilirim bence harika 1 senedir kullaniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orjinalden alıntı: cahit038

rayban 3183p bence iyi...

el insaf 4oo tl ...

Bunu bi mağzada demedim 6oo lira demişlerdi

Şöyle polerize olup markalardan en ucuzu hangisidir acaba??

twinexe falan ucuzdur.
    marines var. Aynı şekilde normalde ucuz olan.
  • @ Piêr Dé Sans arkadaşımızın önerileri çok iyi size olabilecek herşeyi önermiş ve mantıklı bütçeniz dahilinde, diğer rayban öneren arkadaşlar ise konuyu okumamış sanıyorum ,150 tl ye rayban olmaz.
  • yaw Ray-Bay değilmiydi nerden geldi bu aklıma hatta tatilde iddiasına bile grdm çockla tartşmştım

okunuşu nasıl ?
  • araç falan demişsiniz fakat polarize gözlüğün normal kullanımda da büyük farkı vardır. her ikisinide kullandım imkanı yok normal gözlük almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

araç falan demişsiniz fakat polarize gözlüğün normal kullanımda da büyük farkı vardır. her ikisinide kullandım imkanı yok normal gözlük almam

Tabiki de var. Fakat polarize nin asıl yapılış amacı araç kullanımı içindir. Zaten optikçilere gittiğinizde araç kullanıyor musunuz diye sorarlar polarize almak istediğinizde.

Polarizenin artısı dediğim gibi camdan aynadan yerden yansıyan güneş ışığını kesmektir.

@synax:lecter

rey ben diye okunur. Ray-Ban diye yazılır.

@experienced
    Dediğin gibi 150 tl ye ray-ban bulunmaz. zaten 150-190 arası gözlükçüye girişi var. Tanıdık değilseniz konsinye hasarlı ürün almıyorsanız 150 ye ray-ban alamazsınız Türkiye de.

Göz grup gibi veya semt optikçileri gibi yerlere giderseniz bütçenize uygun markalar ve gözlükler bulabilirsiniz. Gözlük camı ile ilgili her türlü konuda isteyene yardımcı olabilir. Her türlü cam olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.