1-2 arkadaşa daha sordum onlarda RAY-BAN al diyor,yalnız piyasada çok sahtesi varmış, bu biraz çelişkiye düşürdü beni, zaten anlamıyoruz gözlükten, durduk yere kazıklanmayalım
Sahibinden de mardinden ilan veren gördüm 150 ye orijinal diye satıyordu .... Orijinal diye de idda ediyordu anlamadım gittii ...
quote:
Orjinalden alıntı: PIERzig
Sahibinden de mardinden ilan veren gördüm 150 ye orijinal diye satıyordu .... Orijinal diye de idda ediyordu anlamadım gittii ...
Markayı seçtik RAY-BAN, ama gerçekmi sahtemi onu nasıl anlayacağız
quote:
Orjinalden alıntı: PIERzig
bende aldım bitane gittim bayisine orjinal bu dedi aldığım oakley di kılıfıda geldi gözüde yormuyor .... heralde amerikan ordusunun gözlükleri yada orada kaçak gelio yada incirlikten alıolar toplu olarak satılmayan mallara öle bişi var ama çözemedim hala merak içindeyim nasıl die heralde KAÇAK
Z-DGİ
Çok ustaca yapılmış çakma gözlükleri gözlükçü değilsen anlaman imkansız.
@virtusft
Muhtemelen ya eski sezondur yada elde kalan ürünleri toptan alıp az bir karla satıyorlardır.
Ayrıca Türkiye de Ray-Ban Nokia gibi muamele görür. Zamanında isim yapmış piyasada belli bir payı himayesi altına almıştır. Fakat asıl para eden markalar Police, D&G, faconable, Gucci, Burberry gibi markalardır. Ve emin ol Police marka gözlükleri hem her yerde bulamazsın hemde ray-ban dan çok daha kalitelidir.
Benimde gözlerimde güneşten dolayı yanma kızarmalar oluyordu önceki gözlüğümde burun kısmında iz bırakıyordu hafif bir gözlük arıyordum bunu buldum acayip şık rahat ve hafif vede güneşle aramda hiç bir sorun kalmadı ama benden tavsiye sezon sonunu bekle en aşşağı 100tl karın olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Muhtemelen ya eski sezondur yada elde kalan ürünleri toptan alıp az bir karla satıyorlardır.