Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
80
Favori
65.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HilmiE

quote:

Orijinalden alıntı: A380

bugün rayban bayisi sunglasshuta sordum. sahte gözlüklerde lazerle cama yazılan RB ibaresi olmuyor dedi.

Çinden 2 tane sahte rayban aldım ikisindede rb ibaresi kazınmıştı cama

Sahte oldugunu anlamanin baska bi yolu olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rayban RB 3502 aldım bende optikciden. Orjinal ürün 939 tl ye etiket fiyati vardı.600tl ye karttan çektirdim 2 taksit. 56 lira çip para verdi axess e ve 50 lirada ekstreden düşecek iki gün sonra axess sagolsun.500 e geldi bana. Aynı gözlük N11 de 350-450 arası ama amazon da 225 dolar. Amazonu görünce iyi fiyat dedim.

• Arbalet kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız

• Ankarada Optisyenler veya optikciler odasinin onayladığı orjinal kaliteli satış yapan kimseler yok mu şüphe duymadan gönül rahatligiyla alışveriş yapacağımız

• quote:

Orijinalden alıntı: modexl18

Rayban RB 3502 aldım bende optikciden. Orjinal ürün 939 tl ye etiket fiyati vardı.600tl ye karttan çektirdim 2 taksit. 56 lira çip para verdi axess e ve 50 lirada ekstreden düşecek iki gün sonra axess sagolsun.500 e geldi bana. Aynı gözlük N11 de 350-450 arası ama amazon da 225 dolar. Amazonu görünce iyi fiyat dedim.

Amazon' da gozlukler harbi pahali. Anlamadigim turkiyede fiyatlar amazondan nasil ucuz olabiliyor? Turkiyedekiler orjinal degil mi acaba ? Bende tom ford'un bir gozlugunu begendim Sirkecide.. Pazarlikla 1100 tl'den 700'e kadar cekti fiyati. Ama ben 500 de israrciyim haftaya yine gidecegim.

• Arkadaşlar trendyoll da lacoste pier cardin , rayban , calvin klein , guess MARKA GÖZLÜKLER VAR.

Sizce burdan gözlük alınabilir mi ? Sahte olma olasılığı varmıdır ?
  • tam emin olmamakla beraber guess markanın iyi olduğunu duymuştum ayrıca müadili modagramdan gözlük almıştım eye concetion garnti belgesiy le gelmişti
  • sağ ol karasac . Guess lere bir bakayım...
  • Aliexpress'de çok tercih edilen ve ratingi yüksek gözlükleri almak en mantıklısı.

Boş yere sırf marka diye gözlüklere fazla para vermenin alemi yok.

Sonucta ünlü markaların hemen hepsi Çin'de üretiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gözlük camının, UV filreli ve polarize özelliğe sahip olduğu nasıl anlaşılır.
    Bir kaç yol ben biliyorum ama sahte bir gözlüktede bunu yapmak mümkünmü.
    Bir yol ben söyliyeyim, gözlükle telefonunuzun ekranına bakın ne kadar karanlık yada hiç görünmüyorsa o kadar fazla ışıl kırıyor demektir. Buda cam kalitesi konusunda fikir verir.
    Başka fikirkeri yada test yolları bilen arkadaşlardan da yorum bekliyorum

• Silhouette 8687 aldım %50 indirimli opmar optikten. Baya sağlam bir gözlük en güzeli çok hafif

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Silhouette 8687 aldım %50 indirimli opmar optikten. Baya sağlam bir gözlük en güzeli çok hafif

Resim ve fiyat bilgisi paylaşırmısınız?

• h_tunc kullanıcısına yanıt
    Hocam resim ekleyemedim 1076 tl den %50 indirimli 528 aldım 9 taksit. İlk çarpan özellik gözlüğün çok hafif olması.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016

• Eklemişim pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Karakaya07

Hocam resim ekleyemedim 1076 tl den %50 indirimli 528 aldım 9 taksit. İlk çarpan özellik gözlüğün çok hafif olması.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016

Teşekkür ederim

• Beyler yok mu güzel fırsat, şöyle yıllarca kullanabileceğim güzel bir gözlük almak istiyorum 500 tl'ye kadar bütçe ayırdım
  • Ray-Ban ve diğer Luxottica markalarını alacaksanız Sunglasshut mağazalarından alın, Luxottica'nın kendi satış mağazası. Ben Clubmaster aldım 560 TL gibi bir fiyattı, en azından kafanız rahat eder o kadar para verip orijinal mı bu diye uğraşmazsınız. Ayrıca fazlasıyla ekstrası var kendi sitesinden bakabilirsiniz, mağaza da eski sezon diye bir şey yok hepsi yeni sezon ürünler Ray-Ban'ın resmi sitesinde ne görüyorsanız mağazada da aynısı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 21 Mart 2016; 9:22:28 >
  • arkadaşlar swing marka gözlükler nasıldır. aşağıdaki iki gözlükten birini almayı düşünüyorum

Lidyana.com
    Swing Gözlük Sw 160 255m Unisex Güneş Gözlüğü 1135261 Lidyana.com
    http://www.lidyana.com/swing-sw-160-255m-unisex-gunes-gozlugu

Lidyana.com
    Swing Gözlük Sw 108 03 Unisex Güneş Gözlüğü 1135262 Lidyana.com
    http://www.lidyana.com/swing-sw-108-03-unisex-gunes-gozlugu

• Amerikadan bir arkadas gelecek nerde ucuzdur orda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.