Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Garantide Geçerli Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Alayküm arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum açıkçası,ama size bir şey sormak istiyorum.
    Mustang Markalı Güneş Gözlüğü Aldım MU1387 modeli,şimdi ben bunu 29.06.15 tarihinde almıştım otelde çalışıyordum o zamanlar sahilde beyaz kumdan olduğu için gözüm çok rahatsız oluyordu bende mecburen aldım gözlükten memnundum 2 senede garantisi vardı bi babama bi kendime almıştım aynı gözlükten ama gözlüğün kenarı linkte gösterdiğim yerde=https://store.donanimhaber.com/0c/0d/fb/0c0dfb1b69826651f66072388c39a6c8.jpg
    ben çalışırken malesef çıkmış düşmüş zaten kullanırken bir iki kere çıkıp yere düştüğünü görmüştüm ama alıp yerine tekrar takıyordum malum çalışırken neyse bir gün düşmüş ben görmedim tabi baya sonradan farkettim olmadığını ne yazık kı arasamda bulamadım gözlüğün kenarını =https://store.donanimhaber.com/40/ab/68/40ab68f6d9250fd02b0eedd9d3a2a909.jpg camındada ufak tefek hafif çizikler var normal olarak toz toprak sahilde oldu
    şimdi abilerim kardeşlerim bunun garantisi devam etmekte kutusu mutusu herşeyi duruyor atasun optikten almıştım acaba garantiye versem buralar düştü iyi yapıştırılmamış falan diye bana yeni aksesuarını verirlermi ücretsiz olarak hatta bir tane sapınında menteşesi oynuyor diğerine göre gevşek sizce ne yapmam lazım kulağıma çok rahatsızlık veriyor.Yaparmı sizce garantisi hem menteşesi hemde oralarını ücretsiz olmasada makul bi fiyata cevap verirseniz çok sevinirim daha önceden böyle bir olayla karşılaşmamıştım çok Teşekkürler
     Güneş Gözlüğü Garantide Geçerli Olurmu Güneş Gözlüğü Garantide Geçerli Olurmu

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.