Şimdi Ara

Güneş gözlüğü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz yaklaşıyor bol güneşli günler kapımızda , istanbulda uygun fiyata göz sağlığını bozmayacak gözlük nereden alabilirim tavsiyeleriniz nelerdir ? LÜtfen arkadaşlar Rayban ve onun gibi diğer markaları önermeyiniz bir gözlüğe 200-500 tl verebilecek durumda deilim max 150 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 20 Nisan 2009; 11:41:14 >

• 50 daha koy üstüne rayban al
  • 1- 50 daha koy üstüne rayban almak bunu düşünmek lazım ama 200 tl ye sanırım raybanın en berbat ürünlerini satarlar
    2- 50 daha koyamam başka harcamalarım olacak para kolay kazanılmıyor , başkalarının durumunu bilemem tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkan34

50 daha koy üstüne rayban al

+1
  • 2 yıl önce Sirkeci'de Polaroid bayisi vardı doğubankın sırasında tramvay istasyonu tarafında. Hala varsa oradan oldukça uygun fiyata tam polarize cama sahip çok iyi bir gözlük alabilirsin.

Ben aynı yerden 6 yıl önce Tam Polarize cama sahip bir Polaroid güneş gözlüğü almıştım (105 tl) hala kullanıyorum çok da memnunum. Aynı kalitede cama sahip Ray-Ban o tarihte 230 tl idi. Tabi bu fiyatlar çerçeve modeline göre de değişiyor ve aradan çok yıllar geçti.

Sana önerim; Eğer ki marka ve imaj takıntın yoksa ve sadece amacın gözlerini korumak ve gerçekten kaliteli bir cama sahip ve görsel açıdan da seni tatmin edecek bir güneş gözlüğü arıyorsan, Optik konusunda her zaman güvenebileceğin Polaroid marka bir ürün almandır. Ray-Ban'a o kadar para vermeye bence değmez.

Saygılar...
  • Geçen yaz 150liraya exess marka polarize camlı gözlük almıştım, çok memnun kaldım tavsiye ederim.
  • AyBuBi arkadaşım tavsiyelerin için teşekkür ederim , 2007 yılında Ankarada askerdim üzerimde fazla para yoktu 120 tl ye bahsettiğin Polaroid markasından bir model beğenmiştim yüzüme tam oturan oldukça yakışan bir modeldi nakit 105 e kadar inmişlerdi alsaydım cebimde harcamaya para kalmayacaktı haliyle alamadım, geçen yaz sezonu kadıköydeki bütün gözlükçüleri gezip bulamamıştım nereye gitsem önüme rayban çıkarıp koydular 300-350 tl , aldığım cevapsa bizde Polaroid marka gözlük yok oldu ve üstelik o tavsiye ettikleri Rayban marka gözlükler bile yüzüme o kadar iyi yakışmamıştı birisi hariç onada 400 küsur tl fiyat biçmişlerdi bende almadım , umarım sirkeciye gittiğim zaman bahsettiğin yerde bulurum Polaroid hem kaliteli oluyor hemde cazip fiyatlı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150 veriyorsan bekle daha yaza var zaten 50 daha koy 208 liraya raybanlar var.

detaylı bilgi için;

http://resim.donanimhaber.com/m_31116536/mpage_1/key_//tm.htm#31116536
  • arkadaşlar ben de güneş gözlüğü almak istiyorum. nelere dikkat etmeliyim. cam ile plastik arasındaki fark nedir? balığı görmek neyi ifade ediyor?

teşekkürler
  • süper seçimler
  • isteyene dükkanımdaki ürünü satabilirim.. YANKS..
  • yanks nasıl bir markadır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

yanks nasıl bir markadır ya

ben kullandığıma göre iyidir ehehinternetten bakabilirsin..birçok model var..
  • az önce YKM.den polaroid marka polarize camlı 2 adet aldım indirimli ürün ve tanesi 29,00 TL. gayet güzel gözlükler
  • UP !
  • ben bu gözlüğü aldım raybanların pahalı ve hoşuma gitmemesi yüzünden markası guess 150 tl ye aldım markafoniden normalde 300tl işmiş

Güneş gözlüğü tavsiyesi
  • XR9 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, elimde american optic marka güneş gözlüğü elimde mevcuttur.52 mm gümüş renkte.Sıfır ve orjinal ktusunda ve kılıfında verilecektir.Fiyatı 249tl ptt kargoyla gönderilir, kargo ücreti alıcıya aittir.Ptt kargoyla ödeme şartlı göndermek için faturam kesmem gerekiyor, ben şahısım firmam yok.Ödemeyi HAVALE, EFT, POSTA ÇEKİ VE PAYPAL ARACILIYLA YAPABİLİRSİNİZ.ÖDEME YAPILDIKTAN SONRA SİZE KARGO TAKİP NUMARASI GÖNDERİLECEKTİR. SAYGILARIMLA ŞENOL AYDIN.
     Güneş gözlüğü tavsiyesi Güneş gözlüğü tavsiyesi Güneş gözlüğü tavsiyesi Güneş gözlüğü tavsiyesi Güneş gözlüğü tavsiyesi Güneş gözlüğü tavsiyesi

• mesaj yazmadan önce bir tarihe bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.