Bildirim
Güneş ışığı altında..... (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
anladık retina iyi... videolar yalan söylemez demişler.... en iyisi nedir ki acep?
sony xperia z1 compact ve sony xperia z2 acep direkt güneş altından nasıldır diye sormuştum... sorum gümbürtüye gitmiş....
güneş altında ekran görünmez ise bir sorun aslında......mesela plajda gördük bir enstantane kaçırmayalım dedik....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Nisan 2014; 0:39:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
anladık retina iyi... videolar yalan söylemez demişler....en iyisi nedir ki acep?
sony xperia z1 compact ve sony xperia z2 acep direkt güneş altından nasıldır diye sormuştum... sorum gümbürtüye gitmiş....
güneş altında ekran görünmez ise bir sorun aslında......mesela plajda gördük bir enstantane kaçırmayalım dedik....
öhöhö hatun iyimiş hanım duymasın bu aradavalla dedim sony de çoğu zaman ekranı LG den alıyor yaptırıyor bence çok fark olmaması lazım
-
gsmarena geçmişte bu tür test ve karşılaştırmalar yapmış ama yenisini veya başkalarını bulamadım....
http://www.gsmarena.com/gsmarena_labs_announces_sunlit_legibility_display_test-news-4105.php -
http://www.youtube.com/watch?v=NsAGHHe8GHc
http://www.youtube.com/watch?v=zqnosPs1_zo
ikinci video indian ingilizcesi gülünç ama biraz fikir veriyor -
http://www.youtube.com/watch?v=ldYg-69JD2U
bu da backlight amoled nokia 1520 -
amerika ile saat farkı işe yaradı
samsung usa technical forumunda sorduğum soruya yine bir uzman cevap verdi...
bu sorunun teknik cevabının tam karşılığı "Sunlight contrast ratio" imiş... (güneş ışığı altında kontrast oranı)
bunu bir yerden hatırlıyorum derken gsmarena incelemelerini hatırladım veeeee
olay koptu
hemen şu "sözde" meşhur lg g2 nin durumu neymiş diye merak ettimen kalabalık karşılaştırma da onda çıktı şansa bakın
http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982p3.php
nokia 808 en iyisi gözükür (ama yukarıdaki linkteki karşılaştırmaya göre) Sunlight contrast ratio
burada konuştuğumuz gibi en iyilerden biri de iphone 5....
note 3 de güneş altında kontrast oranı olarak 3997(Contrast ratio: Infinite (nominal) / 3.997:1 (sunlight) .... yanılmıyorsam samsunglar içinde en iyisi....
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-review-996p3.php
lg g2 diğer testler gibi güneş altında oldukça vahim durumda..... video foto ve testler birbirini doğrular nitelikte...
yazıldığı çizildiği gibi Nokia Lumia 925 de iyiler arasında.... herşey oturuyor yerli yerine.....
kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu ama (merak ve acelecilik işte)yine de konuyu devam ettirelim paylaşmaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Nisan 2014; 1:27:55 >
-
quote:
amerika ile saat farkı işe yaradı
samsung usa technical forumunda sorduğum soruya yine bir uzman cevap verdi...
bu sorunun teknik cevabının tam karşılığı "Sunlight contrast ratio" imiş... (güneş ışığı altında kontrast oranı)
bunu bir yerden hatırlıyorum derken gsmarena incelemelerini hatırladım veeeee
olay koptu
hemen şu "sözde" meşhur lg g2 nin durumu neymiş diye merak ettimen kalabalık karşılaştırma da onda çıktı şansa bakın
http://www.gsmarena.com/lg_g2-review-982p3.php
nokia 808 en iyisi gözükür (ama yukarıdaki linkteki karşılaştırmaya göre) Sunlight contrast ratio
burada konuştuğumuz gibi en iyilerden biri de iphone 5.... note 3 de güneş altında kontrast oranı olarak 3549.... yanılmıyorsam samsunglar içinde en iyisi....
lg g2 diğer testler gibi güneş altında oldukça vahim durumda..... video foto ve testler birbirini doğrular nitelikte...
yazıldığı çizildiği gibi Nokia Lumia 925 de iyiler arasında.... herşey oturuyor yerli yerine.....
kendim sordum kendim cevapladım gibi oldu ama (merak ve acelecilik işte)yine de konuyu devam ettirelim paylaşmaya devam
Bu da şu demek oluyor ve her zaman benim tavsiyelerimi doğruluyor ekran konusunda; ios zaten iphone tartışmasız, android samsungun tek alınabilir telefonu note 3 tür, nokia her zaman kaliteli ve iyi ekran kullanmıştır. nokta ve nokta.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
Bu da şu demek oluyor ve her zaman benim tavsiyelerimi doğruluyor ekran konusunda; ios zaten iphone tartışmasız, android samsungun tek alınabilir telefonu note 3 tür, nokia her zaman kaliteli ve iyi ekran kullanmıştır. nokta ve nokta.
dedim ya hocam... g2 fanlarının söyledikleri dışında okuduklarımız + gördüklerimiz + konuştuklarımızı birbirlerini destekler ve doğrular nitelikte.....
hadi artık rahatlıkla yatabiliriz....tatlı rüyalarrrrrrr.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Nisan 2014; 1:30:55 > -
quote:
quote:
dedim ya hocam... g2 fanlarının söyledikleri dışında okuduklarımız + gördüklerimiz + konuştuklarımızı birbirlerini destekler ve doğrular nitelikte.....
hadi artık rahatlıkla yatabiliriz....tatlı rüyalarrrrrrr.....
İyi geceler
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Nisan 2014; 2:26:25 > -
Clearblack teknolojisi kullanan nokia modelleri,galaxy s5,note 3. -
Nokia lumia 1520 ve diğerleri hesabını ona göre yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 28 Nisan 2014; 13:07:04 > -
quote:
öhöhö hatun iyimiş hanım duymasın bu aradavalla dedim sony de çoğu zaman ekranı LG den alıyor yaptırıyor bence çok fark olmaması lazım
gsmarena sitesinin incelemesine göre sony xperia z1 compact modelinin güneş ışığı altında kontrast oranı 1,772.... yani xperia z1 (2,950) den de berbat
xperia z2 ekranı için z1 compact ile aynı diyorlar.... demekki xperia z2 ekranı da güneş ışığı altında çok kötü gözükecek aslında gözükmeyecek
lg ekranları güneş altında görünür değil, testler ve videolar ve hatta tecrübeler bunu gösteriyor...... sony eğer lg den alıyor ise sonucun neden bu kadar kötü olduğunu açıklıyor... sen canavar gibi telefon yap git ekranı lg den al telefonu mahvet, olacak iş değil....sony lg den ekran alacağına samsung dan veya iphone dan (retina- canavar+canavar) alsın bari de herşeyi canavar gibi xperia z2 ekrandan yamuk duruma düşmese...
-
AMOLED ekrana sahip bir telefon alman lazım nokia lumia 925 gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komik yorumlar gordum yine.gecen yaz g2 ile az cekmemis felan :) gecen yaz g2 turkiyede degildi oysaki anca tanitilmisti :)) yine bi taraflardan sallamalar.parlaklik test edilirken nit degerlerni baz alin teste gore 808en uustunmus bi tarafimla gulrim.alin elinize sonra konusun
Dodösökö iphonelarin panelinin genel saglayisi lg neyin pesindesin ?
Burn in hell iyi guldurdun gecen yaz olmayan telefonu kullanarak tebrik ettim
Forum iyice zirvalamaya basladi herkes salliyor bir yerinden kendi telefonunu ovmek icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 28 Nisan 2014; 18:05:43 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vengace
Komik yorumlar gordum yine.gecen yaz g2 ile az cekmemis felan :) gecen yaz g2 turkiyede degildi oysaki anca tanitilmisti :)) yine bi taraflardan sallamalar.parlaklik test edilirken nit degerlerni baz alin teste gore 808en uustunmus bi tarafimla gulrim.alin elinize sonra konusun
Forum iyice zirvalamaya basladi herkes salliyor bir yerinden kendi telefonunu ovmek icin.
He baktim da bir daha kasimda almisim telefonu. Cok sik telefon degistiririm gidip gelmeler oluyor. Antalyada yasiyorum yogun gunesli gunler fazla yazla karistirmisim.
Ve yorumuma sonuna kadar Destek cikiyorum. Gunes altinda resmen rezalet. Kullandigim telefonu ovdugumu Hangi cumlemde anladin? Burada her gun bos yorum yaptigin telefonlarin cogunu kullandim. Her zaman, suan veya eskiden kullandigim telefonlari elestiririm. Aldiginiz bi tarafi kirik g2 yi tanri ilan etmenin bir mantigi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 28 Nisan 2014; 18:19:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
He baktim da bir daha kasimda almisim telefonu. Cok sik telefon degistiririm gidip gelmeler oluyor. Antalyada yasiyorum yogun gunesli gunler fazla yazla karistirmisim.
Ve yorumuma sonuna kadar Destek cikiyorum. Gunes altinda resmen rezalet. Kullandigim telefonu ovdugumu Hangi cumlemde anladin? Burada her gun bos yorum yaptigin telefonlarin cogunu kullandim. Her zaman, suan veya eskiden kullandigim telefonlari elestiririm. Aldiginiz bi tarafi kirik g2 yi tanri ilan etmenin bir mantigi yok.
Ben sarigermede yasiyorum gel gunesi burda gor sen.kendimde g2 kardesimde s4 var s4un 2 kati parlakligi var gunes altinda suan hava yagmurlu gunesli hava olsun cekip atayim.tanri felan yapmam her yil fsrkli marka takildim simdiye kadar rahat olun.iyi kivirmissiniz tebrik ettim.en parlak androidin 500nitle s5 ikinci sirada 475nit parlaklikla g2 oldugunuda biliyorum rahat olun siz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Ben sarigermede yasiyorum gel gunesi burda gor sen.kendimde g2 kardesimde s4 var s4un 2 kati parlakligi var gunes altinda suan hava yagmurlu gunesli hava olsun cekip atayim.tanri felan yapmam her yil fsrkli marka takildim simdiye kadar rahat olun.iyi kivirmissiniz tebrik ettim.en parlak androidin 500nitle s5 ikinci sirada 475nit parlaklikla g2 oldugunuda biliyorum rahat olun siz
He Valla rahatlattin beni huzursuzdum baya
Neyi kivirmisim onu anlamadim? S4 un ekrani Gunes altinda g2 den bile berbat zaten. Bilmedigimiz bir sey soyleyebilirsin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X