Şimdi Ara

Güneş ışığı altında..... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

olaya bak birisi gercek.fotograf ve video koyuyor diger sadece rakamlara bakiyor.yazik gercekten

anlayamadığın ne biliyormusun?

biri bilimsel araçlar ve cihazlar kullanıp sonucu rakamsal olarak açıklıyor.... yani fizik ve matematiği kullanıyor...
    diğeri dediğin gibi foto ve video koyuyor...

ama sen ve senin gibiler fizik ve matematiği bir kenara iterek "gözlerimemi inanayım yoksa bilim'e mi" diyecek kadar ileri gidebiliyorsunuz....

asıl size yazık... hem de gerçekten... bu memleket sizler sayesinde ortaçağa doğru son sürat ilerler...

derler ya millet mersine gider biz tersine....

tamam kardes sen kullanicilarindan iyi biliyorsun.iki uc telefon degistirmekle olmuyor bu isler
    elimde sirayla
    ideos x5
    iphone4 suan annemde
    galaxy s4 kardesimde
    galaxy s3
    lg g2 gecti

ve oradaki rakamlar tamamen hikaye buna emin olabilirsin.testlere bakip alsak s3 zzamaninda muhtesem bir cihazdi!
    taki alip kullanana kadar guneste fotoğraf cekemiyordum mesela ekrani gorunmuyor bu kadar.basit

kardesimdeki s4 gunes isigi altinda oda vasar 285nit parlaklik vasat denecek cinstendi

en iyilerinden birisi iphone 4 digeride g2 oldu simdiye kadar ikiside bekledigimin ustunde cikti.simdi sen.soyle bakalim neler gecti elinden de bunlari soyleyebiliyorsun?

not olarakda suan ipad minim var retina olmayan seri oda gunes altinda vasat. git o testlerle kendini avut kullanicilari soyluyor sadece ben soylesem amenna

kelimesi kelimesine katılıyorum. hatta bende de ilk ipad mini var ve onda da dediğin gibi güneş altında vasat. arkadaş anlamakda direniyor. son postunda sen de demişsin zaten bu testlerde bazen yalan dolan olduğunu bazen de bir firma lehine yada aleyhine söylemler olduğunu. çok şükür dünkü çocuk değiliz ve bu saçları değirmende ağırtmadım ben. sen de görmüşsün bazı şeylerin düzmece olduğunu. bende yazdım bazı firmaların promosyon olarak bu cihazlara sahip olduğunu ve bunun sonucu olarak insanları manipule ettiklerini. uzağa gitmeye gerek yok, gidin doktorlara bakın bakalım ne telefonlar dağıtılıyor eşantiyon olarak bazı ilaçları daha fazla yada belli kotalarda yazmaları karşılığı. hiç ikinci el ilanlarına bakmış mı acaba o arkadaş ne kadar doktordan satılık sıfır kutusunda iphone'lar, samsung'lar vs var diye ve niye diye sormuş mu hiç kendi kendine? kendi var olduğuna inandığı dünyasında ( hani şu jim carrey'in filmindeki gibi) kalmış bir şeyleri savunuyor işte. yazmıyayım yazmıyayım diyorum, duramıyorum. hemen bir aşağılama havalarına giriyor insanlar. bak ben hiç kötü söz yada alaycı bir şey yazmışmıyım. dedim dener burda paylaşırım ve ıspatıyla koydum. üstelik fotoğrafla yetinmedim çünkü inanmıyanlar olacağına adım gibi eminditm tuttum herşeyin ekranda görülebileceği şekilde ve ayarlarda gözükecek şekilde yaparak çektim. daha ne diyeyim. anlayan anlar, anlamayan da nato kafa nato mermer geçer gider işte.

• isin komik tarafi konuyu acan kendisi madem bu test sonucunu biliyorsun git one gore al cihazini.tartismak icin acildigida düpedüz belli.
    testin yalan oldugu suradan belli
    1.nokia 808 seçilmiş. gozunu seveyim amoled ekran o cihaz iphone yada lgnin ips ekranina nasıl yetişiyor hatta geciyor parlaklik olarak.aklim almiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

quote:

olaya bak birisi gercek.fotograf ve video koyuyor diger sadece rakamlara bakiyor.yazik gercekten

biri bilimsel araçlar ve cihazlar kullanıp sonucu rakamsal olarak açıklıyor.... yani fizik ve matematiği kullanıyor...

ama sen ve senin gibiler fizik ve matematiği bir kenara iterek "gözlerimemi inanayım yoksa bilim'e mi" diyecek kadar ileri gidebiliyorsunuz....

asıl size yazık... hem de gerçekten... bu memleket sizler sayesinde ortaçağa doğru son sürat ilerler...

tamam kardes sen kullanicilarindan iyi biliyorsun.iki uc telefon degistirmekle olmuyor bu isler
    elimde sirayla
    ideos x5
    iphone4 suan annemde
    galaxy s4 kardesimde
    galaxy s3
    lg g2 gecti

ve oradaki rakamlar tamamen hikaye buna emin olabilirsin.testlere bakip alsak s3 zzamaninda muhtesem bir cihazdi!
    taki alip kullanana kadar guneste fotoğraf cekemiyordum mesela ekrani gorunmuyor bu kadar.basit

kardesimdeki s4 gunes isigi altinda oda vasar 285nit parlaklik vasat denecek cinstendi

en iyilerinden birisi iphone 4 digeride g2 oldu simdiye kadar ikiside bekledigimin ustunde cikti.simdi sen.soyle bakalim neler gecti elinden de bunlari soyleyebiliyorsun?

not olarakda suan ipad minim var retina olmayan seri oda gunes altinda vasat. git o testlerle kendini avut kullanicilari soyluyor sadece ben soylesem amenna

kelimesi kelimesine katılıyorum. hatta bende de ilk ipad mini var ve onda da dediğin gibi güneş altında vasat. arkadaş anlamakda direniyor. son postunda sen de demişsin zaten bu testlerde bazen yalan dolan olduğunu bazen de bir firma lehine yada aleyhine söylemler olduğunu. çok şükür dünkü çocuk değiliz ve bu saçları değirmende ağırtmadım ben. sen de görmüşsün bazı şeylerin düzmece olduğunu. bende yazdım bazı firmaların promosyon olarak bu cihazlara sahip olduğunu ve bunun sonucu olarak insanları manipule ettiklerini. uzağa gitmeye gerek yok, gidin doktorlara bakın bakalım ne telefonlar dağıtılıyor eşantiyon olarak bazı ilaçları daha fazla yada belli kotalarda yazmaları karşılığı. hiç ikinci el ilanlarına bakmış mı acaba o arkadaş ne kadar doktordan satılık sıfır kutusunda iphone'lar, samsung'lar vs var diye ve niye diye sormuş mu hiç kendi kendine? kendi var olduğuna inandığı dünyasında ( hani şu jim carrey'in filmindeki gibi) kalmış bir şeyleri savunuyor işte. yazmıyayım yazmıyayım diyorum, duramıyorum. hemen bir aşağılama havalarına giriyor insanlar. bak ben hiç kötü söz yada alaycı bir şey yazmışmıyım. dedim dener burda paylaşırım ve ıspatıyla koydum. üstelik fotoğrafla yetinmedim çünkü inanmıyanlar olacağına adım gibi eminditm tuttum herşeyin ekranda görülebileceği şekilde ve ayarlarda gözükecek şekilde yaparak çektim. daha ne diyeyim. anlayan anlar, anlamayan da nato kafa nato mermer geçer gider işte.

boş boş konuşacağına benim verdiğim testin düzmece olduğunu gösterir linkleri mesajına ekle de görelim.... dedikodu yapma.... dayanaksız konuşma....
    derhal benim verdiğim testleri yapan topluluğun/kuruluşun/insanların güvenilmez, palavra ve testlerinin asılsız olduğunu gösterir ispatları bu forumda paylaş....
    eğer bunu birkaç saat içinde yapamazsan demekki sen asıl boş konuşuyormuşun diyeceğiz....
    çamur at izi kalsına pabuç bırakmayız buralarda.....

• quote:

quote:

senin zekan benim yaşımı anlayamaz.... o kadar ileri gitme.... hop dedik...
    sonunda önüne adam gibi test sonuçlarını koydum dansöz gibi kıvırtıp olayı kavgaya dökme...
    adam gibi tartışamayacaksan devam etme... burası kırkpınar yağlı güreş meydanı değil...

kardes kusura bakma ama tek kaynagin su tablo baska bir sey degil sen buna tartisma mi diyrsun.konuyu baslatan olarak madem bu listeyi biliyordun neden actin ?amacin oneri almak felan degilmis kendi kaynaklarini kabul ettirmekmis demekki kolay gelsin sana.

bir atasözü vardır.... BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI

edi ile büdü geldiniz bu konu altına demekki...

sizi zorla tutanmı var... hiç de sizin taraflı yorumlarınızı merak etmiyordum yani... güle güle .... sağlıacakla...

• quote:

quote:

sonunda önüne adam gibi test sonuçlarını koydum dansöz gibi kıvırtıp olayı kavgaya dökme...
    adam gibi tartışamayacaksan devam etme... burası kırkpınar yağlı güreş meydanı değil...

kardes kusura bakma ama tek kaynagin su tablo baska bir sey degil sen buna tartisma mi diyrsun.konuyu baslatan olarak madem bu listeyi biliyordun neden actin ?amacin oneri almak felan degilmis kendi kaynaklarini kabul ettirmekmis demekki kolay gelsin sana.

adam doğru yazmış, niyetin kendi kafandakileri başkalarına dikte etmek, insanlardan fikir almak değil! öyle olsa çektiğim videoyu izler Allah Allah ilginç, hiç böyle düşünmemiştim, acaba bir bildikleri mi var gerçekten, niye bunlar durup dururken böyle yazıyorlar falan der araştırırdın biraz. ben şahitlerle hazırım karşılaştırma yapmaya, bunu daha önce de paylaştım. çirkefleşmeden hodri meydan dedim. sen hemen çamura yatmaya, hakaretlere falan başladın.

• quote:

quote:

quote:

adam doğru yazmış, niyetin kendi kafandakileri başkalarına dikte etmek, insanlardan fikir almak değil! öyle olsa çektiğim videoyu izler Allah Allah ilginç, hiç böyle düşünmemiştim, acaba bir bildikleri mi var gerçekten, niye bunlar durup dururken böyle yazıyorlar falan der araştırırdın biraz. ben şahitlerle hazırım karşılaştırma yapmaya, bunu daha önce de paylaştım. çirkefleşmeden hodri meydan dedim. sen hemen çamura yatmaya, hakaretlere falan başladın.

adam kendiyle celisiyor hocam bosverin
    can sıkmaya degmez aon 2 uc mesajindan anladim yani yine bildigini okuyacak.üzüldüğüm olay baskalarini kandirmasi oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

dedik ya...
    çektiğin video da bile note3 ile 5s eşdeğer....
    sen ısrar ile note3 ü yerin dibine sokma peşindesin...
    samsung fanlarından gına gelmişti... şimdi senin gibi apple fanları ile uğraşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Haziran 2014; 21:59:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elimde sirayla
    ideos x5
    iphone4 suan annemde
    galaxy s4 kardesimde
    galaxy s3
    lg g2 gecti

boş boş konuşacağına benim verdiğim testin düzmece olduğunu gösterir linkleri mesajına ekle de görelim.... dedikodu yapma.... dayanaksız konuşma....
    derhal benim verdiğim testleri yapan topluluğun/kuruluşun/insanların güvenilmez, palavra ve testlerinin asılsız olduğunu gösterir ispatları bu forumda paylaş....
    eğer bunu birkaç saat içinde yapamazsan demekki sen asıl boş konuşuyormuşun diyeceğiz....
    çamur at izi kalsına pabuç bırakmayız buralarda.....

fazlasıyla komik duruma düştün zaten benim gözümde. sana ıspatlı video ve fotoğraf çekip koydum. ayrıca sana daha da cevap yazmıcam çünkü son derece ciddiyetten uzaksın ve bir şeyler öğrenmek yada paylaşmak derdinde değilsin. maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. seni konunla başbaşa bırakıyorum. sana iddiaya girerim her türlü şahitler huzurunda dedim, tık yok. hangi şehirdesin yanına geleyim, koyalım cihazları ortaya, çağıralım şahitler onlar karar versin tık yok! sen git o insanların yazdıklarına inanmaya devam et ! iddiaya varsan da ve yakınımda bir yerdeysen de buluşur karşılaştırır ve bir çok insana sorar öyle karar veririz, sen değil ben değil! görenler, onlarcası olsun, hatta istersen istanbulda işlek bir caddede buluşalım, açalım kamerayı önümüze gelene geçene soralım ordaki bir kaç cihazı ortaya koyarak ne görüyorlarmış diye! yüzlerrce insan kör yada miyop falan olamaz değil mi?

• quote:

fazlasıyla komik duruma düştün zaten benim gözümde. sana ıspatlı video ve fotoğraf çekip koydum. ayrıca sana daha da cevap yazmıcam çünkü son derece ciddiyetten uzaksın ve bir şeyler öğrenmek yada paylaşmak derdinde değilsin. maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. seni konunla başbaşa bırakıyorum. sana iddiaya girerim her türlü şahitler huzurunda dedim, tık yok. hangi şehirdesin yanına geleyim, koyalım cihazları ortaya, çağıralım şahitler onlar karar versin tık yok! sen git o insanların yazdıklarına inanmaya devam et ! iddiaya varsan da ve yakınımda bir yerdeysen de buluşur karşılaştırır ve bir çok insana sorar öyle karar veririz, sen değil ben değil! görenler, onlarcası olsun, hatta istersen istanbulda işlek bir caddede buluşalım, açalım kamerayı önümüze gelene geçene soralım ordaki bir kaç cihazı ortaya koyarak ne görüyorlarmış diye! yüzlerrce insan kör yada miyop falan olamaz değil mi?

ISPATI BURDA ŞAHİDE GEREK YOK!

http://www.gsmarena.com/

Güneş ışığı altında.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Haziran 2014; 22:03:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

dedik ya...
    çektiğin video da bile note3 ile 5s eşdeğer....
    sen ısrar ile note3 ü yerin dibine sokma peşindesin...
    samsung fanlarından gına gelmişti... şimdi senin gibi apple fanları ile uğraşıyoruz

son bir cevap yazayım. note 3'ü yerin dibine sokma derdinde değilim. ekranı marka yazmadan yazayım o zaman ötekinin yanında daha silik dedim! kendi sıralamamı da paylaştım orda. diğer arkadaşın dedikleriyle de örtüşüyor üstelik yazdıklarım. bu kadar tesadüf olamaz herhalde. neyse sana iyi eğlenceler.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    hocam bu forumdawww.gsmarena.com un yaptığı test ve inceleme sonuçlarını verdim...
    sen onlara olanca .oku attın ama sadece lafta kaldın.... testlerin sallama olduğunu ispat edemedin....
    o testlerin "sana göre" uydurma olduğunu ispat edecek en ufak bir şey bulup burada paylaşamadın ya!!! sana da helal
    çamur at izi kalsın gillerden olmak seni çok mu mutlu ediyor.... el insaf.... hangi çağda yaşıyoruz?
    adamların testinin doğruyu göstermediğine yönelik internet üzerinde yine güvenilir kaynaklar var ise paylaş..
    kendi videon bile adamların testini doğruluyor ama sen hala aksini söylüyorsun... yine el insaf...
    paylaşamıyorsan çamur atma... bu senin seviyeni gösteriyor zaten... merak etme...

bende senle artık fazla zaman harcamayacağım.... sana kendi karanlığında bol aydınlıklar diliyorum....

• quote:

al bak bu da şahit
    http://www.phonearena.com/reviews/Screen-comparison-Galaxy-S5-vs-iPhone-5s-vs-One-M8-vs-Note-3-vs-Nexus-5-vs-G2_id3652

okumadan mı yazıyorsun sen anlamadım ki
    "eğer" ingilizcen var ise şu satırı oku.... o linkini verdiğin yerde....
    gsmarena dan farklı birşey demediğini göreceksin...

LİNKİNİ VERDİĞİN YAZIDA GÜNEŞ ALTINDAKİ GÖRÜNEBİLİRLİK KONUSUNDAKİ YORUMLAR GSMARENA TESTLERİ İLE PARALELLİK GÖSTERİYOR....

yine battın hocam yine battın...

The Samsung Galaxy S5 has an improved screen brightness handling - it can now easily reach over 440 nits when the sun is shining brightly above you, allowing for outdoor visibility that is just fine. The differences between the GS5's display and most LCDs in this area are now almost negligible, with only some rare examples, such as the iPhone 5s and its brightness of 500+ nits, being able to separate themselves in the lead. In the image to the right, you can get an idea of how the smartphones we've tested rank in the brightness department. As you can see, the iPhone 5s shines slightly brighter than the rest in the pack, followed by the Nexus 5 and One (M8).

On the other hand, the Samsung Galaxy S5 is a winner when it comes to minimum brightness - you know, the kind of thing you'd greatly appreciate while viewing your handset in the dark. The GS5 is superb in that, as it can go to as low as 2 nits. The iPhone 5s is close behind with its 5 nits minimum brightness, followed by the G2 and its 8 nits.

• ingilizce anlıyorsan kırmızıyla yazan ilk paragrafın son cümlesini okursan iphone 5s'in parlaklıkta halen hepsinden biraz daha iyi olduğu ve son paragrafta da minimum parlaklıkta s5'in iyi olduğu yazıyor. yanılıyorsam ingilizce bilen birine okut.
  • quote:

ingilizce anlıyorsan kırmızıyla yazan ilk paragrafın son cümlesini okursan iphone 5s'in parlaklıkta halen hepsinden biraz daha iyi olduğu ve son paragrafta da minimum parlaklıkta s5'in iyi olduğu yazıyor. yanılıyorsam ingilizce bilen birine okut.

konumuz güneş ışığı altında görünürlük ile ilgili...
    son paragrafın güneş ışığı altındaki görünürlükle hiç bir alakası yok.
    son paragrafta dediği gibi karanlık veya loş ortamlarda amoled lerin hayli iddialı olduğunu bu işler ile biraz ilgilenen biliyor... galaxy s5 bundan ötürü ciddi bir fark atmış... bu normal...

asıl önemli olan senin "al bak bu da şahit" diye verdiğin yazıdaki sıralamanın gsmarena sıralaması ile paralel olduğu...
    ben bunu söylemiştim asıl....

yani gsmarena testlerini ve sıralamasını şu ana kadar hala çürütemedin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Haziran 2014; 23:03:04 >

• sen benim yazdıklarımı hiç okumuyorsun. zaten ilk paragraf tamamıyla güneş altındaki görünürlükle alakalı. s5 ile başlıyor ve çok iyi bir ekranı olduğundan bahsediyor ve lcd ekranlarla aralarında bu konuda dikkat çekici bir fark kalmadığı sadece bir istisnasının olduğu, onun da iphone 5s'in ekranının olduğu yazıyor güneş altındaki parlaklıkta. ikinci paragraf zaten sadece minimum parlaklıkla alakalı ve orda s5'in bu konuda lider olduğu ve onu ikinci sıra ve az farkla iphone'un izlediği yazıyor. hala başka bir şey yadığını iddia ediyorsan ingilizce bilmiyorsun demektir. yani ilk paragraf tamamıyla güneş altındaki görünürlükle alakalı ve istisnai olarak 5s'in s5'in önünde yer aldığı yazıyor! daha da cevap falan yazmayı düşünmüyorum sana. hala ıspat mıspat falan diyorsun. sana zaten her türlü hodri meydan dedim. neyse seninla anlaşamıyacağız çünkü çok bambaşka bir yerden ve tek bir bakış açısıyla bakıyorsun ve bu bakış açısını değiştirmeye yada irdelemeye niyetin yok. ben o sitelerin neredeyse tamamını okudum ve onlarca video izledim youtube'dan. sadece bu cihazla ilgili değil çıkan nerdeyse tüm amiral modellerle ilgili. senin verdiğin sıralamaya dönecek olursak orda mesela xperia z'nin ekranının bir çok cihazdan önde olduğuğu görülüyor. bu ve bunun gibi bir çok örnek var doğruyla alakası olmayan. yani subjektif bir sıralama o. sana diyorum ki s4 ekranını sen güneş altında diğer elini kullanmadan okuyamazsın ama mesela g2, htc one, note 3 vs cihazların okuyabilirsin. şimdi buna göre nasıl oluyor da s4'ün ekranı bu saydığım cihazların çok üstünde oluyor. inanmıyorsan vardır illa ki bir tanıdığın s4'ü olan. al eline ve getir maksimum parlaklığa ve bak bakalım güneş altında ve samimi bir şekilde bana bir cevap ver. sana kaç tane örnek saydım bununla ilgili ve sen ısrarla aynı şeyi savunuyorsun. seninle iddiaya girerim ordaki bir kaç cihaz için. neyse nasılsa yine bir kılıf bulacaksın yine. boşver...

• norton772 kullanıcısına yanıt
    quote:

ASLINDA NORTON ARKADAŞ BENİM PAYLAŞTIĞIM ALTTAKİ TEST VE SIRALAMAYA TAMAMEN KARŞI....
    anlaşamadığımız o....
    www.gsmarena.com sitesi testi yapan ve güvenilir bir site..... sizde gidip siteyi inceleyin... adamların profesyonelliğine bakın sonra yorum yapın...

ama norton arkadaş ben daha güvenilirim... çektim video işte budur diyor....
    bende diyorum ki norton arkadaşın çektiği video da note3 onun dediği gibi iphone 5s yanında su götürmez şekilde daha kötü durumda değil 5s ile aynı ayar hatta yanlardan görüntü kaybı 5s de daha fazla... arkadaş note3 ün ekranı büyük olduğu için daha fazla güneş ışığı yansıtması ile güneş altında görünürlük ve kontrastı ciddi olarak birbirine karıştırmış şekilde yorum yapıyor....

ben diyorum ki fizik var matematik var bilimsel sonuçlara itibar edelim... ama o diyorki gözün gördüğü yeterlidir.... en önemli farkımız bu zaten...

Güneş ışığı altında.....

Güneş ışığı altında.....

demiştim.... sana bundan başka birşey demiyeceğim... anladıysan anladın... anlamadıysan geçmiş olsun....

• Xperia tipo oneririm. Gunes altinda ayna olarak kullanmak icin bire bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ISPATI BURDA ŞAHİDE GEREK YOK!

http://www.gsmarena.com/

Güneş ışığı altında.....

İspati kesinlikle bu degil! Nokia 701 teste sokulmamis bile. Su teknoloji forumunda son model telefonlarin ozelliklerini ezberlemekten baska bir sey bilmeyen insanlar dolu ya ona yaniyorum

Koskoca forum bi su telefonu bilen olmadi
     Güneş ışığı altında.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lumia 920 kullanıyorum. Ayarı otomatik yaptığında güneşe çıkınca açıyor okunabilirliği çok rahat kullanılıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.